banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 18:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 560 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Sep 2011, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
BSE je napisao:
Eltin internet u vecernjim casovima je opet neupotrebljiv i koliko citam komentare na FB, to nije samo na Mejdanu vec u cijeloj BL

Прије ће бити да је у цијелој РС. Мени већ три дана није то та брзина,доста је спорији. Имао сам АДСЛ тако да се разумијем шта је и како је,те шта плаћам ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2011, 22:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Evil_Dead je napisao:
BSE, изгледа да је пао притисак на ИСПумпној подстаници, па не може да испумпа на трећи, јер у приземљу ферцера нормално, и вечерас, а и последњих дана (да не чује зло, пљуц, пљуц, пљуц...) :D

ja tebi rekoh da cu da ti cvikam zicu, samo ti nastavi sa provokacijama :)

ontopic: surf k`o surf moze da prodje, ali poviseni ping sprijecava bilo kakav pokusaj online gaminga :(

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 11:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2011, 10:18
Karesdy je napisao:
dasha2 je napisao:
Ja evo nemam konekciju od sinoc 9-10. Cim padne kisa konekcija 0 bodova...kao da su im kablovi od secera. A evo i slika na TV-u je losa. Kakav idiotluk.

Izvini ali to su priče za malu djecu, kakve veze ima kiša sa kvalitetom slike...????
A i ne mogu a da ne primjetim da svaki post koristiš da pljuješ po drugima...

Bile to price za malu djecu ili ne, cinjenica je da se s vremenom cesto kvari slika/konekcija. Ja se ovde najcesce ulogujem da vidim da li su u pitanju neki radovi na mrezi prije nego se odlucim zvati Eltu direktno (stoga to sto ti nazivas 'pljuvanjem' a ja kritikom). Evo i danas je isti slucaj, slika se gubi svakih par minuta i nemam nikakvu konekciju. Pretpostavljam da su neki radovi u pitanju pa cu malo sacekati. Sto se Elte tice, ja sam u vecini slucajeva jako zadovoljna njihovom uslougom, ali smatram da firma kao sto je njihova treba biti dosljedna kvaliteti koju obecavaju.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 12:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Na njihovoj TV se vrtilo odjutros kako neće biti interneta do 13 časova - tada je i krenula konekcija.. ipak, ne vjerujem da će prestati oni njihovi standardni problemi kao npr. da svaki dan nekoliko puta Interneta nestane pa se za minut dva ponovo pojavi..

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 12:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2011, 10:18
Evo konekcija je uredna. Ja ne gledam tv vrlo cesto pa nisam ni znala za to obavjestenje. Hvala.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 21:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zanimljivo, a meni su rekli da imaju problem sa strujom
i znam da net nisam imao do pola 2, kad sam krenuo na posao, tako da ne znam ni kad je dosao
ali cinjenica je da je i dalje nikakav, jedva surf prolazi, za igranje nema sanse

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Danas radi skandalozno. Tj. jedva radi.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 20:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2003, 13:27
Ovo je katastrofa, vec 10 dana zovem saljem mailove, ne *ebu me ni 5%, vidi se... mnogo im stalo do korisnika. U vecernjim casovima internet neupotrebljiv, na nivou dial up-a.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Стварно катастрофа, тек нешто више од 3 мјесеца користим кабловски,користио 6 година АДСЛ,узео ону тарифу М, дакле једнаку коју сам имао раније и како који дан одмиче све више ме разочарава,имам утисак да ми је брзина једнака оној најјефтинијој,чак и испод ње?

Има ли какве наде за нас обичне смртнике да се стање поправи,јбт потписах уговор на годину :(

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 21:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
ima sad ce se brzina interneta regulisati zakonom RAK...i bice pracene usluge znaci koliko pise ima i da bude protok bez osicilacija...inace motaj kablove i motajica....

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
ima sad ce se brzina interneta regulisati zakonom RAK...i bice pracene usluge znaci koliko pise ima i da bude protok bez osicilacija...inace motaj kablove i motajica....

Обрадова ти мене право. Надат се да ће то ускоро заиста и у пракси бит.

Мени нарочито у јутарњим сатима је спор,од 10:00 до 13:00.

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nadam se da ce tako biti, jer ovo stvarno nema smisla

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 21:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
ja nemrem vjerovat da neko jos uvjek koristi eltin internet??? :confused1: :confused1: alo ljudi mante se corava posla! u mtelu je spas! :D 8) :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja nemrem vjerovat da neko jos uvjek koristi eltin internet??? :confused1: :confused1: alo ljudi mante se corava posla! u mtelu je spas! :D 8) :lol: :lol: :lol:

Аватарксчино то у шта ти не можеш вјероват,је изгледа прије свега људска мука. :) :)

Шалу на страну,мој случај је специфичан,дакле ради се о селидби, 6 год ми био АДСЛ по уговору иста брзина као и тренутна коју плаћам (дакако мања,а тарифа је М). Шта се десило уселио у нову зграду у самом центру града (то је небитно,ал ради схватања) мајмуни који су одрадили зграду,фирма из БЛ ,на неколико мјеста пресјекла кабал за фиксни телефон,нису потписали уговор с Мтел итд итд,углавном нити је могао кад сам ја тражио нет тај АДСЛ нит фиксни у новој згради и наравно кад имаш једну опцију користиш њу (око ИПТВ пакета се нисам распитивао). О условима плаћања ти је познато,ишао сам логиком боље узет дупло бржи за неке паре на годину уговора,нег дупло спорији без уговора ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 22:02 
Veteran
Veteran

ti bas volis komplikovat,,,,, :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Da li neko zna šta se dešava kada istekne ugovor od prvih godinu dana, negdje sam čuo da oni automatski produžuju na još godinu ako ne odeš i odjaviš?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 22:17 
Veteran
Veteran

dobro si cuo! 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dobro si cuo! 8)

таквог ме мати родила :) :)

Невјерујем баш да је добро чуо. Ја могу причат о свом искуству,не могу ти они продужити без твог потписа,осим ако годину дана ти мрско отић до представништва да одјавиш. Они ти могу мјесец више у уплату ставит,ал да ти они нови уговор могу стављат у то сумњам.

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 22:25 
Veteran
Veteran

sto neb mogli??? tako je svugdje! ako ne odes licno par dana prije isteka ugovora i najavis im da neces nastavljat oni sami idu automatski opet isto! 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
GialloRosso je napisao:
Da li neko zna šta se dešava kada istekne ugovor od prvih godinu dana, negdje sam čuo da oni automatski produžuju na još godinu ako ne odeš i odjaviš?

Мораш им писмено одјавити анекс уговора (не уговор сам) који те везује на годину дана иначе се аутоматски продужује. Пише у уговору, погледај и сам.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 560 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]