banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 21:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Sep 2011, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
nepokoreni je napisao:
Mamu im švapsku :angry4: dabogda im pola zemlje turski pričalo a druga polovina ruski ko nekad :mad: i to što prije :angry3:
Slika

To će se dogoditi i bez kletve! Iskreno jedva čekam!

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Хитна помоћ: Кфор пуцао и на екипу хитне помоћи

КОСОВСКА МИТРОВИЦА – Медицински техничар Младен Костић изјавио је данас да је Кфор на Јарињу пуцао у ненаоружане људе и медицинску екипу која је указивала помоћ повређенима.

Костић је, након што је у митровачки Здраствени центар дошао у санитетском возилу са једним од укупно седам повређених Срба, објаснио да је Кфор пуцао у масу, у ненаоружане људе који су носили једног повређеног и у медицинске раднике који су били у белим мантилима.

„Прво су бацали сузавце и шок бомбе, а затим је уследила рафална паљба из њиховог стрељачког наоружања,” рекао је он.

„Један од повређених имао је прострелну рану у пределу стомака и отворени прелом потколенице. Момци који су били ту кренули су да га носе ка санитету, јер смо ми били око 50 метара удаљени”, каже Костић.

Он је описао да је у тренутку када је медицинска екипа са носилима кренула ка повређенима, метком у вилицу погођен дечко који је носио једну повређену особу.

„Обојица су пали поред, ставили смо их у санитет и дошли овде”, рекао је Костић новинарима испред зграде Здраственог центра у северном делу Косовске Митровице.

ПРИШТИНА – Портпарол Кфора Кај Гуденоге (Каи) потврдио је данас да су војници Кфора пуцали данас на Србе окупљене на прелазу Јариње.

Гуденоге је за агенцију АП казао да може да потврди да је рањен један Србин, али да не зна како су повређени остали. Гуденоге је најпре за агенцију Бета казао да међу војницима Кфора није било повређених.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 18:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=92g3yE36Hm4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VGVBEfo5SYU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 18:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Nema sta, ovo je tacno da se kao '41 narod digne na ustanak protiv okupatora i fasistickih imperijalistickih sila.
Da znaju da ce naici na ozbiljan otpor, ne bi ni pokusavali nesto slicno (pucanje po civilima, mislim stvarno)>
da im neki baja zavali dvije zolje u barikadu da vidis kako bi pazili na ponasanje i postovali ljudska prava. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Jim Walsh je napisao:
da im neki baja zavali dvije zolje u barikadu da vidis kako bi pazili na ponasanje i postovali ljudska prava. :angry4:

to jeste, a ovako kamenje, slabo ide s tim.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pročitao sam na twitteru da na sjeveru KiM ima više od 15 tzv. alternativnih prelaza i da kada god pripadnici KFOR-a zatvore jedan Srbi otvore novi. Ja se divim tom narodu dole što i dalje istrajava u ovakvim nenormalnim okolnostima i istovremeno sam bijesan na sadašnju vlast u Srbiji koji su ih očito pustili niz vodu zbog jebene EU kandidature kojom će mahati narodu u predstojećoj predizbornoj kampanji. Što se tiče EU želim im da se ta vještačka tvorevina raspadne na isti način na koji su oni izazvali raspad bivše Jugoslavije.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
hercegovac27 je napisao:
Što se tiče EU želim im da se ta vještačka tvorevina raspadne na isti način na koji su oni izazvali raspad bivše Jugoslavije.

Придружујемо се жељама и честиткама!

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Mamu im njihovu, žao mi je običnog naroda dole, a Tadića i njegove satrape zajedno sa pola Beograda treba zapaliti.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 19:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a koje je konacno rjesenje? mislim da smo zakasnili sa bilo cim, jedno 20-30-40 godina. bar...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
a koje je konacno rjesenje? mislim da smo zakasnili sa bilo cim, jedno 20-30-40 godina. bar...

Beograd je totalno nezainteresovan. Što bi rekao onaj ruski ambasador, Ima li Srba u ovoj prostoriji? (Jel on još uvijek ambasador u Srbiji?, ne bi me čudilo da se povukao sa te pozicije...)

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EpDdMx6fOec[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

osamstotinazena je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:

Beograd je totalno nezainteresovan. Što bi rekao onaj ruski ambasador, Ima li Srba u ovoj prostoriji? (Jel on još uvijek ambasador u Srbiji?, ne bi me čudilo da se povukao sa te pozicije...)

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EpDdMx6fOec[/youtube]

Beogradska Evropeizirana omladina ne vidi nista dalje od svog nosa. Treba to sve na radnu akciju i zabraniti pristup u svaki grad koji broji vise od 10.000 stanovnika.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka

Dačić ne reaguje na napad KFOR-a ali će zato odlučno reagovati na gay paradi u Beogradu. Ne kažem da je trebao da MUP napadne KFOR jer je to nerealno ali je mogao da skoncentriše pripadnike MUP-a uz samu administrativnu liniju a isto je mogao uraditi i Šutanovac. Poruka bi već bila drugačija. Kao da gledam sav ovaj bijes nakon dešavanja na Kosovu iskaliće se na paradi za koji dan u Beogradu i doćiće do većih nereda nego 2001. godine.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Kao da gledam sav ovaj bijes nakon dešavanja na Kosovu iskaliće se na paradi za koji dan u Beogradu i doćiće do većih nereda nego 2001. godine.

Da, i ja sam to pomislila.

Ma, tuga, brate... Kako god da okreneš, tuga i bespomoćnost. Kraljevo je recimo gradić sa mnogo izbjeglica sa Kosova; Kraljevčani imaju izuzetno nečovječan odnos prema njima; zovu ih Kosovari; po varoši kruži redovno priča: Ma, to su nama Kosovari zatrovali grad, đubrad, ovakvi, onakvi - baš ih ne vole. No, to nije neka nova priča, međutim, sve ovo obeshrabruje. Jednostavno Srbima do Srba nije stalo.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka

osamstotinazena je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Kao da gledam sav ovaj bijes nakon dešavanja na Kosovu iskaliće se na paradi za koji dan u Beogradu i doćiće do većih nereda nego 2001. godine.

Da, i ja sam to pomislila.

Ma, tuga, brate... Kako god da okreneš, tuga i bespomoćnost. Kraljevo je recimo gradić sa mnogo izbjeglica sa Kosova; Kraljevčani imaju izuzetno nečovječan odnos prema njima; zovu ih Kosovari; po varoši kruži redovno priča: Ma, to su nama Kosovari zatrovali grad, đubrad, ovakvi, onakvi - baš ih ne vole. No, to nije neka nova priča, međutim, sve ovo obeshrabruje. Jednostavno Srbima do Srba nije stalo.

Ja sam ipak više nego uvjeren da će Srbi dole opstati. Tamošnji Srbi su mnogo žilaviji nego Srbi u ostatku Srbije a pogotovo u odnosu na Srbe iz Beograda. Vijekovima žive pored Šiptara i znaju s kim imaju posla. Takođe na sjeveru su Srbi na kompaktnoj teritoriji. U prepiski na twitteru sa Srbima sa KiM ljudi mi kažu da se Šiptara kao ni Tačija uopšte ne boje. Više ih je strah poteza iz Beograda.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Ja sam ipak više nego uvjeren da će Srbi dole opstati.

Teško. Biće prisiljeni da idu; kao što su i dosad.

hercegovac27 je napisao:
U prepiski na twitteru sa Srbima sa KiM ljudi mi kažu da se Šiptara kao ni Tačija uopšte ne boje.

Vjerujem da jesu ponositi, ali kada je goli život u pitanju, i život vlastite djece, nema čovjeka koji ne bi osjetio strah. Bio on Srbin sa Kosova ili Eskim iz Bjelorusije.

hercegovac27 je napisao:
Više ih je strah poteza iz Beograda.

To vjerujem.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 19:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sa šiptarima uvjek znaju na čemu su, tj. da se uvijek gledaju preko nišana, a ovi im svako malo onako bratski uvale i sjebu im svaki pokušaj ostvarivanja prava na život.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Beograd je totalno nezainteresovan.

Па нема се баш времена за то на КиМ. Парада је другог ваља то све организовати и извести једно 5000 жандара да млате "клерофашисте и нацоше".

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 17:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
A sta ce "klerofasisti i nacisti" i veliki srbi na paradi, sto se ne oragnizuju pa odnesu koji kilogram brasna na Kosovo.
Paradiraju oni jos vise sve sa Dr. Martinsom od par stotina eura do svjeze obrijanih glava s Gillette max 3 turbo.
Isto je i sa pederima, da imaju obraza bar bi odgodili paradu u ovom trenutku i nekako pomogli ljudima dole.
Policiju i vlast necu da komentarisem, oni su miks ovog gore.

Sve u svemu to je slika savremenog srbina.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika

Koji kalibar pravi ovolike rupe?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2011, 20:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sumnjam da na forumu imamo balističare i patologe, ali pošto je u pitanju nato, onda vjerovatno ovaj.
http://en.wikipedia.org/wiki/5.56×45mm_NATO
Na kraju krajeva oblik ulazne rane je manje-više nebitan mnogo je važnije šteta koju zrno nanese krećući se kroz tkivo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]