banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 21:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 170  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Sep 2011, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Jedan razlog zasto Srbija ne reaguje na provokacije Kosova zato sto bi im tim samo ucinila uslugu:

"...Dodatni problem za Prištinu je što SAD naglo gube interes za ovu regiju zbog čitavog niza drugih prioriteta. Imaju podršku, ali SAD nisu u akciji. Mislim da je razlog ovakvog ponašanja Prištine to što su razumno shvatili da zapravo nemaju podršku i pokušavaju da isprovociraju tu podršku time što pokušavaju da izazovu srpsku reakciju, pa da onda mogu reći morate nas štititi jer smo pod pritiskom Srbije. Sadašnji potezi Prištine, po mom mišljenju, dokaz su slabijeg međunarodnog položaja Kosova. Ne mislim da je to uteha za Srbiju, jer je u teškoj poziciji da na neke provokacije zapravo ne može da reaguje, što je loše za ljude tamo, ili ako reaguje, time čini uslugu Prištini.
..."

Izvor: http://www.blic.rs/Vesti/Politika/27757 ... nije-moguc

Srbi su naucili dovoljno iz BiH, Hrvatske i Kosova, da odgovor na provokacije samo ide na ruku provokatorima. Zato sad mudri politicari kao Tadic i ostali pokusavaju da izbjegnu sukobe jer znaju da bi to samo dovelo do podrske medjunarodne zajednice Albancima.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2011, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
alkibijad je napisao:
odrzi covjek jedno veoma lijepo predavanje.nije mi jasno samo...jel ovo takozvani forum bezbjednosi koji je nedavo odrzan u srbiji?
i koji je sastav publike koja mu je odrijecno odgovorila na zadnje pitanje?

Sonja Liht i druzina. :confused3:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2011, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
kakav je lik ovaj ruski ambasador? kralj. odgovor na dva pitanja prešutiše, ali zato dadoše odgovor na ovo zadnje. sve je jasno. jebem te srbijo. ne čudi me da je u publici sonja liht i slični/e .

fascinira me kakav covjek moras biti da jebes svoju sopstvenu državu i sopstveni narod. koliko su tu pare u pitanju...

inače,
http://www.nspm.rs/hronika/kfor-blokade ... onite.html

"Кфор је данас лецима из хеликоптера над Косовском Митровицом упозорио грађане на северу Косова да су блокаде путева незаконите и да их не сматра мирним протестом..."

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 01:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6pEdXHuBqww[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
KOSOVSKA MITROVICA - U severnom delu Kosovske Mitrovice sinoć posle ponoći došlo je do tuče u kojoj je učestvovalo najmanje šest osoba od kojih su dve zadobile teže telesne povrede.

Incident se dogodio u Sutjeskoj ulici, gde je došlo i do pucnjave iz vatrenog oružja, što je policija okarakterisala kao teško narušavanje javnog reda i mira.

Zbog upotrebe oružja policija je uhapsila i odredila 48-;asovno zadržavanje za A.Đ. (46) a za još dve osobe se traga.

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je da je jedna osoba od dve koje su teže povređene u tuči zadržana na bolničkom lečenju u mitrovičkoj bolnici.

Prema njegovim rečima, na licu mesta policija je pronašla šest čaura kalibra 7.62mm, a istraga o ovom događaju su nastavlja.

U drugim mestima na severu i na barikadama noć je bila mirna. Administrativni prelazi na severu pokrajine i dalje su blokirani barikadama koje su postavljene pošto su na njih raspoređeni pored Euleksovih i kosovski carinici koji nemaju operativnu funkciju.

http://www.kurir-info.rs/vesti/pucnjava ... 128778.php

----------------------------------------------------------

Једно питање, али да ово не схватите као провокацију него као интересовање.

Ко су шверцери и како то функционише, с обзиром да сам се увијек одазивао хуманитарним акцијама за помоћ Косову, ја знам да доле има биједе и треба помагати, али не схватам како тај други систем функционише?

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 07627.html

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
http://www.pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/story/1106/Dra%C5%A1kovi%C4%87%3A+Na+Kosovu+nema+srpske+dr%C5%BEave.html

"Drašković: Na Kosovu nema srpske države
Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je da Kosovo više nije deo Srbije i da tamo nema ni suvereniteta ni integriteta srpske države...... Mislim da je patriotizam izviniti se srcu i postupiti po razumu, a svestan sam da se većina u Srbiji sa mnom ne slaže.

"

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Istinu čovjek govori ali Srbija nikad ne smije priznati legimititet Kosova jer kad tad će se ukazati prilika da kosovo oslobodimo vojnim putem i ne samo kosovo, sadašnji zaštitnici kosova neće dovjeka to biti. Bio je i Rim pa je propao i osmanlije i Austrija i Napoleon, propašće i angloamerika, a tada će doći naših 5 minuta.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Драшковић је лобиста НАТО-а, тако да он говори оно што му се каже.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 09:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ako je on NATO lobista onda se neko u toj organizaciji gadno prevario....Ne biraš za lobiste ljude koji su izgubili sav kredibilitet i koje je j3b3 niko ni za suvu šljivu u tijelu u kojem lobiraju....

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 14:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
old fashion men je napisao:
Istinu čovjek govori ali Srbija nikad ne smije priznati legimititet Kosova jer kad tad će se ukazati prilika da kosovo oslobodimo vojnim putem i ne samo kosovo, sadašnji zaštitnici kosova neće dovjeka to biti. Bio je i Rim pa je propao i osmanlije i Austrija i Napoleon, propašće i angloamerika, a tada će doći naših 5 minuta.

Meni se čini da mi to nećemo dočekati skoro....nažalost :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2011, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ako je on NATO lobista onda se neko u toj organizaciji gadno prevario....Ne biraš za lobiste ljude koji su izgubili sav kredibilitet i koje je j3b3 niko ni za suvu šljivu u tijelu u kojem lobiraju....

У време када је он изабран за ту "функцију" био је министар спољних послова СЦГ.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Situacija polako ali sigurno ide na gore. Ima ranjenih.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D1%83.html

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Prvi ranjeni koji je dovezen u bolnicu pogođen je gumenim metkom, dok ostali povređeni imaju prostrelne rane. Najteže povrede ima Aco Radulović, koji je pogođen u stomak i u kičmu.

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Jakovljević izjavio je da je u tu zdravstvenu ustanovu primljeno šest osoba koje se nalazi na prijemnom hiruškom odeljenju, sa ustrelnim i prostrelnim povredama od bojeve municije.

Jakovljević je rekao novinarima da je pucano i na njihovo sanitetsko vozilo i srećom, naglasio je, izbegnuta je tragedija i ekipa koja je ukazaivala pomoć nije povređena. Kako ""Blic" saznaje na sanitetskom vozilu ima osam rupa od metka.

- Učinićemo sve da adekvatno zbrinemo sve povređene. Ne možemo odmah reći da li među povređenima ima životno ugroženih. Povređeni su, pošto im je ukazana prva pomoć, prebačeni na odeljenje intenzivne nege - rekao je on.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Stvarno nema ljigavije i grdje drzave pod kapom nebeskom. Tadic poziva na suzdrzanost...pa ne moze covjek a da nema reakciju na ovo. Majku im bolesnu, treba ih sve kao Causesku-a skinuti s vlasti i strijeljati.
I kad cujem da je Tadic najbolja opcija...pa majku mu jebem, Savo-Kikinda bi bio bolji na mjesto onog kretena. Uff...pravo sam popizdio...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja svako malo prebacim na B92 i RTRS i samo sam jedan prilog upratio?!?!
A kad su neki navijacki nemiri ili pederske parade idu uzivo citav dan.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 16:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Стока фашистичка....Дабог да им неко уводио ред у њиховим земљама као што га они уводе овде....

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 16:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Mamu im švapsku :angry4: dabogda im pola zemlje turski pričalo a druga polovina ruski ko nekad :mad: i to što prije :angry3:
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Zakleo sam se da neću više gledati dnevnik i nakon nešto više od 7 dana pauze okrenem na vojvođanski dnevnik i vidim tu vijest. Onaj klovn od predsjednika u ovoj situaciji poziva na suzdržanost i ne samo to Tadić u svojoj izjavi uopšte ne osuđuje potez KFOR-a nego uvijeno u oblandu "osuđuje nasilje na sjeveru KiM". Zatim ona francuska pobjegulja Đelić po ko zna koji put trabunja o kandidaturi Srbije za EU dok vojnici iz te iste EU pucaju po Srbima sa sjevera KiM. Ja stvarno ne znam ima li pilota u avionu zvani Srbija? KFOR zatvara "alternativne" prelaze na sjeveru ali zato iz Albanije i preko regularnih i "alternativnih" šverca se na veliko! Izgleda baš žele da od sjevera naprave najveću enklavu. Nego pročitao sam jedan komentar na b92 vezano za proteste nenasilnim metodama. Naime neko je napisao da bi Srbi trebali blizu bodljikave žice istresti stajsko đubrivo a ko je ikada bio u prilici osjetiti taj "mio miris" zna da vojnicima KFOR-a ne bi bilo prijatno boraviti na tom području u tim okolnostima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 170  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]