banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 23:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 600 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 30  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Avg 2011, 16:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Ima li iko iskustva sa Tunisom?

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2011, 23:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
tamo isto mrze Srbe...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 06:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Jaro moj, samo dobro napuni slajpek i vidjeces kako te svi vole. Ako ti je slajpek prazan, naravno da ce ti padati na pamet takve nebuloze.
Znaci, prvo slajpek, pa tek onda te gluposti, ako ih se sjetis tada. :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 16:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
:lol: ma zajebajem se,to sam napisao zbog ovih par koji mrače,ispade cijeli svijet mrzi srbe :lol: bio sam ja u turskoj i fini su prema turistima,bar moje iskustvo,za tunis ne znam,ali sam siguran da nekog neće mrziti samo zato što je srbin :)

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2011, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Nekada se upitam zašto iz BiH nema povoljnih aranžmana za Grčku. Uglavnom se forsira Hrvatska koja je stvarno skupa.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Samo sedam dana pred koncert Marka Perkovića Tompsona u Vukovaru u obližnjoj Trpinji dogodio se nesvakidašnji incident. Naime, dvadesetak Hrvata uriniralo je po pravoslavnoj crkvi koja se poslednjih nekoliko dana renovira.

- Grupa ljudi sa dva kombija i jednim automobilom, koja prati učesnike maratona u čast hrvatskih branitelja, zaustavila se ispred crkve Svetog vaznesenja Gospodnjeg i pred meštanima je urinirala po ogradi! Uskoro se tu zatekao i načelnik opštine Mirko Palić, koji je pozvao policiju - piše u pismu koje je Kuriru poslala grupa meštana Trpinje.
Oni dodaju da je više nego očigledno da su organizatori braniteljskog maratona incident napravili zbog Tompsonovog koncerta.

- Verovatno su isprovocirani tekstom koji ste objavili u Kuriru i koji su preneli mnogi hrvatski mediji. Možemo tek da zamislimo šta će da nas snađe posle koncerta 24. septembra. Ovaj događaj je samo uvertira u ono što sledi sledećeg vikenda - strepe meštani Trpinje.

Inače, organizator maratona je Udruga branitelja, a takozvani ultramaraton već 10 godina se trči na relaciji Zagreb-Vukovar. Branitelji su inače poznati po crnoj ustaškoj zastavi s natpisom „Za dom spremni“!

Načelnik opštine Trpinja Mirko Palić potvrdio nam je da se ovaj incident dogodio:
- Došao sam odmah nakon toga, zvali su me ogorčeni meštani. Zadržao sam očevice i pozvao policiju, koja nam je uzela izjave.

Tripnja je samo dva kilometra udaljena od Trpinjske ceste, na kojoj će se održati planiran koncert, a Palić navodi da su ljudi uplašeni, ali da se on nada najboljem uprkos najavama da će biti novih incidenata.

Prota Kuzmanović: Dođe mi da iselim Trpinju

Crkva Svetog vaznesenja Gospodnjeg građena je od 1750. do 1755. godine, a protonamesnik Saša Kuzmanović kaže da se slični incidenti dešavaju svakodnevno:

- Stalno upozoravam policiju, ali ne reaguju. Konačno, rekao sam im da nas više ne brane! Ovo je Sizofov posao, a tek nam dolaze teški dani. U novembru očekujemo seriju provokacija i incidenata. Nedavno se mokrenje dogodilo u prisustvu policije! I nikom ništa! Ljudi su uznemireni i zbog Tompsonovog koncerta. Dođe mi da iselim celu Trpinju na 24 sata dok taj belaj ne prođe! - navodi otac Saša.

http://www.kurir-info.rs/vesti/hrvati-m ... 126618.php
Trpi i šuti, pamti pa vrati, pljuni i zaboravi.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Katolički odgoj. Nuff said.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Halpert je napisao:
Ima li iko iskustva sa Tunisom?

Imam ja bila sam prošle godine :D
Nije tačno da mrze Srbe, ne mrze nikoga. Mogu reći samo da mi je to najbolji odmor na kojem sam ikad bila. Jako povoljno se može boraviti u hotelu sa 3-4 zvjezdice, usluga je odlična, smještaj i hrana takođe. More i pješčane plaže su jako lijepi. Ništa po gradu nije skupo, jeftinije je nego u BL (restorani, kafici itd.) Ima puno toga za obići, uvijek se organizuju 1-dnevni i 2-dnevni izleti. Meni je najveći utisak ostavila posjeta gradu Tatooine gdje je sniman Star Wars :D i vožnja džipovima po pješčanim dinama u Sahari.

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mada se sada ova priča može okrenuti i drugačije, da li prosječni Libijac mrzi Srbe i Hrvate, kada su uhvaćeni hrišćanski mudžahedini koji su ubijali za Gadafija?

Ja lično ne bih volio da se neki Libijac osjeća nelagodno kada dođe poslom u HR, BiH, SRB ili kao turista.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 17:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Što bi se Libijci osjećali nlagodno, samo im pokažeš forum i kad vide avatare znaće da imaju našu punu podršku.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Koji Libijci, Gadaffi-supporteri ili revolucionari? :D
Ah da, tek od ove godine moći će se gledati situacija...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 19:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
filozof sa vrbasa je napisao:

Ja lično ne bih volio da se neki Libijac osjeća nelagodno kada dođe poslom u HR, BiH, SRB ili kao turista.

Realno, ne pada mi na pamet ni najmanji razlog zbog kojeg bi jedan Libijac došao kao turista u HR, BiH ili SRB kao turista. Analogno onome što se desilo u Iraku, ni poslovno nisu neke šanse da će doći.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Je li misliš da su toliko razočarani u nas?

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2011, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste li vidjeli po gradu agresivnu zagrebačku kampanju pod nazivom "Dođite u ZG i provedite praznike", Zagreb, glavni grad Hrvatske.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao da je neka provokacija u pitanju.
Pretpostavljam da ZG, kao unutrašnjost, i njegovu ponudu (koncerti, clubbing...) predstavljaju kao gostoljubivije mjesto za srpske turiste, za razliku od mora.

Bez obzira na to što će najveće ustaše u narednom periodu zaposjesti narodnjačke krkljanske klubove pa vjerovatno neće imati vremena za ganjanje nepoželjnih, ne preporučujem da se krvavo zarađeni novac udjeljuje hrvatskoj ekonomiji.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 00:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E moj druže zagrebački, eto nas kod vas u pljački... :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2012, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
На Кордуну убијен Србин па му на главу стављена партизанска капа
17.04.2012 22:29 | Slobodna Dalmacija

7 0 1 Email0 .
Карловац - У мјесту Крстиња у општини Војнић, десетак метара од граничног пријелаза Маљевац са сусједном БиХ, данас у поподневним сатима пронађен је мртав 75-годишњи мјештанин Момчило Шпановић, пише Слободна Далмација.

Његово беживотно тијело је пронађено иза његове породичне куће, односно између куће и штагља. На мјесто догађаја изашле су криминалистичке екипе карловачке полиције те замјеник жупанијског државног тужиоца Младен Крајачић, који је потврдио да се сумња да је несрећни старац убијен.

- Могу потврдити да се сумња на убиство наставћемо сутра са изузимањем трагова - рекао је замјеник Крајачић додајући да се не зна мотив убиства.

Није хтио износити детаље из истраге, те није хтио коментарисати има ли полиција индиције тко би могао бити починиоц.

Могућ мотив само зато што је Србин

У селу, још увијек необновљеном од рата, живи само 17 људи. Кућа настрадалог Момчила од центра мјеста удаљена је200 метара, а у непосредној близини живе двије старице.

- Стварно не знам тко би му могао наудит. Нико од нас сигурно није, убицу треба тражити даље. Био је сиромах, имао је неку малу пензију, хранио се ту доље код једне комшинице. Живио је сам откако му је жена умрла, има родбину у Београду. Био је добар, надасве врло миран човјек - испричао је једана од комшиница новинару Слободне Далмације.

Само по себи убиство је прилично загонетно, а један детаљ чини га помало бизарним и језивим. Наиме, мјештан који је видио тијело прије полицијског доласка потврдио нам је да је старцу на главу била постављена партизанска капа. Како комшије никада нису видјели Момчила да тако нешто носи, претпоставља се да му ју је на главу ставио убица.

По томе би се можда могло закључити да је могући мотив национална нетрпељивост, међутим, у селу живе само Срби. Тешко је повјеровати на би му неко наудио из користољубља, јер је био сиромашан, а како није имао непријатеља, нити је био с некиме у свађи мјештани закључују да то може бити само недјело каквога манијака.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2012, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
уст.шка говна! :angry1:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Hristov je napisao:
Da je to izolovan slucaj, pokazuje slijedece: '98 sam bio odsjeo u Rijeci kod nekih Srba, kod kojih su takodjer bili njihovi rodjaci koji zive u Sloveniji. Otisli smo na more, jednu od vecih plaza u Rijeci, gdje smo sreli druge njihove rodjake koji zive u Rijeci, bilo ih je podosta. I sad, naravno treba se pozdraviti sa rodjacima, red je.. I ljube se svi oni - 3 puta, nasred plaze. :lol: :lol: :lol: Nikom nista nije bilo iako su ljudi na plazi posmatrali kako se ovi ljube :)

Ali u Rijeci... Šibenik je ovo. Koliko me iskustvo poslužilo, jedino je Zadar gori. Stvarno je divno hodati plažom i na svakom mini objektu gledati ustaški znak...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Војнић - Момчило Шпановић (75) који је у уторак убијен у Крстињи код Војнића у Хрватској, према посљедњим информацијама пронађен је завезан за ограду кућног степеништа и посут новчаницама југословенских динара, јавља РТРС.

Хрватски медији раније су пренијели свједочења очевидаца да је мртвом старцу на глави била партизанска капа са звијездом петокраком.

Претпоставља се да му је ову капу на главу ставио убица.

Србин, Момчило Шпановић, претучен је на смрт и задављен, што је потврђено и у карловачкој Полицијској управи.

Вјерује се да мотив убиства није била финансијска корист, с обзиром на то да је Шпановић живио од око 100 евра пензије.

Према изјавама комшија, он је живио повучено и никоме се није замјерио.

У српском селу Крстињи, које је разорено у рату, живи само 17 људи, углавном старијих од 70 година.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 600 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]