A sad malo ona...
Posle puno preko glave preturenih nevolja, citaj poplava stana i slicno,
resih da naizad malo nastavim Panzera. Inace je doslo vreme da se smanji filozofiranje i pozavrsavaju zapocete 72ke a sa ovom mrcinom ce biti borbe.
Surova je istina da ja u zivotu nikad nisam odradio neku ozbiljnu samogradnju, pa kako je dosao red i na to, odabrao sam vas kao auditorijum da vas davim i smaram sa svojim antivestinama sa stirenom
Trenutna situacija:

Kao sto vidite, za sada su samo sklopovi, jer cekam onaj "bradavicasti" lim za pod dna kupole.

Akumulatori

Glavni box za granate koji se uzgred nalazio odmah iza ledja vozaca, pa pogodite sta se desavalo sa njim. Poklopac od pivskog lima, jos nisam napravi sharke ali bi ce. Ovo mi je malo i dilema da li da stavljam, jer su na terenu neretko kidale sve limene poklopce da bi kad je frka brze obavljale posao.

Ova stolica vozaca ce definitivno da se ponovo pravi, jer ovako kako sam je zamislio nema nista bez lemilice, uduplo tanje zice za opruge i slicno, mada ce koncepcijski da ostane ista.

Desni borbeni deo, regali sa granatama, par nedovrsenih granata dato samo radi ilustracije

Regal iz levog dela, sa napravljenom zavesom, koje su zaista fabricki imali, ali su ih poasde sa odusevljenjem kidale kao i limene poklopce. Verovatno cu ih ostaviti samo u levom delu.

I pozicije trenutno odradjenih sklopova u unutrasnjosti

Salu na stanu, ne pokusavam nikoga da impresioniram jer se zaista teskom mukom borim sa ovim, em sto nisam ovakve stvari radio em sto sam tanak sa ozbiljnim alatom. Ako primetite krupnije greske slobodno signalizirajte, bice mi, ajmo reci, drago.