banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 20:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120201 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1363, 1364, 1365, 1366, 1367, 1368, 1369 ... 6011  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Sep 2011, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Углавном са истока из првих 10 редова се не може нормално гледати утакмица. А и што се тиче сигурносних захтјева мислим да је пријашња ограда била сасвим довољна, ако неко хоће да је прескаче, прескочиће и да је 50 метара.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Имали ко картониран,повријеђен или већ шта да неће играти у утакмици с Олимпиком ?

п.с. имали икакв клип да видим голове с Бротања,нисма био игром случаја :angry4:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ovo sam kopiro sa obrezanog foruma,jendoumlje vlada ovdje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
Pa sta je ovo nisam progovorio a kakvi komantari.Pa sta mislite sta bi sve bilo da svi vide sta se pise na BANJALUKA FORUM tema BORAC BANJALUKA .Molim moderatore da mi oproste ali stvarno trebaju svi procitati sta nasi PRIJATELJI sa teme BORAC B. LUKA pisu tamo .I koji su to prevaranti...Tamo ce te vidjeti pravi profil tih ljudi i sta zapravo misle o ovoj ligi... I pogledajte malo postove tamo i ovdje ...nista vise...Ja to necu komentarisati.Procitajte i sudite.A najsmjesnije je jednoumlje koje vlada tamo ...Kontra stavova nema..A ovdje imaju ljudi svoj stav i svoju temu ravnopravnu kao sve druge.I treba tako svaka cast jer ovo je FORUM ,a ne kao ovi sto sam citao i nije ni cudo sto svima nabijaju svoje misljenje kad drugoga i nemas....

Alooo eeeeeee prevaranti :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ma mi smo opste poznati prevaranti, spremaju se 2-3 dvd-ja da idu u uefu zbog nasih namjestanja. nama su vec isfurani penali mi sad prekidamo utakmice :D, a ne kao oni na stari fazon, daj penal :lol: penal je za nas prevelik rizik, prosle sezone smo ih dosta promasili pa nam se to ne isplati. ovako fino prekinemo utakmicu i lagano 3:0. 8)

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Сретно шампиону Републике Српске против сарајевске вјештачке фудбалске дружине Олимпиц.

Надам се да ће Борац узет бар бод,јер ће сарајлијице свом снагом запет,играт са 200%, добит паре од оних што славе трофеј и праве мајице прије краја.

п.с. Не морам вам причат колико ми је драго што на оном форуму зелених нема ниједног правог Србина, то их полако али сигурно убија.

СРЕТНО БОРАЦ!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
hvala vuče! ti si ovdje uvijek rado vidjen gost.
edit: ustvari nisi gost, ti si jedan od nas :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 23:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Нова Варош je napisao:
Ovo sam kopiro sa obrezanog foruma,jendoumlje vlada ovdje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
Pa sta je ovo nisam progovorio a kakvi komantari.Pa sta mislite sta bi sve bilo da svi vide sta se pise na BANJALUKA FORUM tema BORAC BANJALUKA .Molim moderatore da mi oproste ali stvarno trebaju svi procitati sta nasi PRIJATELJI sa teme BORAC B. LUKA pisu tamo .I koji su to prevaranti...Tamo ce te vidjeti pravi profil tih ljudi i sta zapravo misle o ovoj ligi... I pogledajte malo postove tamo i ovdje ...nista vise...Ja to necu komentarisati.Procitajte i sudite.A najsmjesnije je jednoumlje koje vlada tamo ...Kontra stavova nema..A ovdje imaju ljudi svoj stav i svoju temu ravnopravnu kao sve druge.I treba tako svaka cast jer ovo je FORUM ,a ne kao ovi sto sam citao i nije ni cudo sto svima nabijaju svoje misljenje kad drugoga i nemas....

Нема потребе да се расправља о том форуму овде, зна се зашто.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 05:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Drago mi je sto imamo trenera koji jasno kaze ono sto i mi navijaci vidimo, a to je da je realizacija tanka.
Jos bolje je to sto je pohvalio Cinu, jer je jedini, uz Stojnica donekle, pokazao da je poprilicno iznad ostalih omladinaca. Momak uveliko lici na Mikica po nacinu igre...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 07:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
A dobro mu je i to sto na ovoj konferenciji za stampu nije razapinjao ove mladje igrace koji su slabije igrali protiv Brotnja.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 07:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E jbg... mogli ste iznenaditi...

http://sportsport.ba/bh_fudbal/vlaho-uz ... diti/64398

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
kitopsina je napisao:

Al' najbolje mi je, kad povedosmo 3:0, dize covjek zenu svoju, kaze: "Ajmo, ovde je sve vec rijeseno" :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kitopsina je napisao:

Sazetak teksta: Borac je mogao lako pobjediti 10:3, ali uz malo srece Brotnjo je mogao i do pobjede od 2:3. I jos da su im igrala ova cetiri standardna igraca, a Borac umjesto Vidakovica i Markovica dao sansu skupljacima lopti. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 10:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Sep 2011, 09:54
Нова Варош je napisao:

Citiraj:

A ovo kao nije tacno?
Ko god je dosao na ovu temu i napisao nesto protiv Borca, nije docekao svoj sljedeci post na ovom forumu. Ko ne vjeruje nek` prelista temu pa nek pogleda, a ne moze se tako, mora doci do sukoba interesa, ali vi idete logikom, zasto nekome pokazati i dokazati da ne namjestamo tekme, da smo bolji od "obrezanih", kad ih jednostavno mozemo banovati, a onda na sva vrata hvaliti i dizati u nebesa Borac.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 10:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da nije nekim cudom odredjen stadion na kojem igramo sa Olimpicom?

Znam da je malo prerano,jer utakmica je tek sutra,ali mozda ipak? 8)

PS I Zajebite ovo obrezani,ovakvi,onakvi,dajte da bar mi ovde budemo normalni.Ovo je sport. Ima (cak i na ovom forumu) bezbroj politickih tema.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 10:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Sep 2011, 09:54
Koševo ;)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 10:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Сад се на скупштини града причало о почетку радова на јужној трибини, имају 750.000км и влада РС мора још додати али неће чекати те паре већ ће започети градњу па ће у току радова влада доприњети.. Спомиње се само јужна трибина за сјеверну нисам чуо
требало би почети ако не наредне онда она тамо следећа седмица сигурно.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
менек je napisao:
Сад се на скупштини града причало о почетку радова на јужној трибини, имају 750.000км и влада РС мора још додати али неће чекати те паре већ ће започети градњу па ће у току радова влада доприњети.. Спомиње се само јужна трибина за сјеверну нисам чуо
требало би почети ако не наредне онда она тамо следећа седмица сигурно.

Samo da ne bude kao sa bagerima za pomocne :/

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ako je ovo istina hvala ti boze [-o<

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 10:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Надајмо се :)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Šegrt Hlapić je napisao:

A ovo kao nije tacno?
Ko god je dosao na ovu temu i napisao nesto protiv Borca, nije docekao svoj sljedeci post na ovom forumu.

Tako i treba da bude. Govna odmah banovati i sacuvati temu od upada svakakvih idiota.

Šegrt Hlapić je napisao:
Ko ne vjeruje nek` prelista temu pa nek pogleda, a ne moze se tako, mora doci do sukoba interesa, ali vi idete logikom, zasto nekome pokazati i dokazati da ne namjestamo tekme, da smo bolji od "obrezanih", kad ih jednostavno mozemo banovati

Jedini "sukob interesa" je taj izmedju interesa navijaca Borca i navijaca ostalih klubova, a na temi o Borcu interesima navijaca ostalih klubova ove lige nema mjesta. Vjerujem da svi oni imaju "kutak" na internetu gdje mogu piskarati o njihovim klubovima.
I nemamo mi sta dokazivati retardiranoj bagri! Sta, jel' sad svakom majmunu koji napise da Borac namjesta treba nesto da objasnjavamo?! Ne! Stoku odmah ukloniti i mirna Republika Srpska.

Šegrt Hlapić je napisao:
a onda na sva vrata hvaliti i dizati u nebesa Borac.

To je pozeljno, ali posto je jasno da klub jos nije stigao do tog nivoa da ga se dize u nebesa moramo malo i kritikovati. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120201 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1363, 1364, 1365, 1366, 1367, 1368, 1369 ... 6011  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]