banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 00:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120203 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1362, 1363, 1364, 1365, 1366, 1367, 1368 ... 6011  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 15 Sep 2011, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
'oce biti kakvih pomocnih terena uskoro?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
batica je napisao:

I sjevera i juga,ako moze.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
batica je napisao:

Ма ено багери се сатраше од посла, не можеш прићи како људи раде :)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Shadow je napisao:
batica je napisao:

Ма ено багери се сатраше од посла, не можеш прићи како људи раде :)

sve se plasim da ne naprave jedan pomocni teren viska. :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
kitopsina je napisao:
veteran 1987 je napisao:
GanDra je napisao:
А и пар планетарно познатих мјеста која се налазе у близини овог фудбалског центра :D

http://www.places-in-the-world.com/3253 ... nbf1utl480

najpoznatije kao rodno mjesto nekad velikog igraca Milosa Sestica, ovi stariji ga se sjecaju sigurno

Kao malo stariji se dobro sjecam Sestica. Znam da je prije kruzila prica da je vrlo rano nudjen Borcu, a ovi kao nisu htjeli grbavog covjeka. Dobro, nije valjda da je bas tako bilo. Sestica se nekako najvise sjecam kad je usao u igru i iznudio penal protiv Hondurasa (SP 1982). Mislim da je bio i u onoj Vojvodini koju je Borac izbacio iz kupa 1987.

Jeste Sestic je igrao revans utakmnicu kupa,a evo i sastava Vojvodine u to vrijeme

Za Vojvodinu su igrali:

Goran Skakić,Čedomir Maras,Marijan Zovko,Milan Popović,Svetozar Šapurić ,Dragan Gaćeša , Stevan Milovac , Vladimir Toković , Budimr Vujačić , Dragan Jokić , Zoran Hajdić , Dragan Jovanović, Petar Škorić ,Dragan Marković , Samid Beganović , Miroslav Ćurčić ,Zoran Mijucić ,Ljubomir Vorkapić , Miloš Šestić , Goran Popović , Zoran Marić ,Milonja Đukić,Ivica Vukov, Aleksandar Vlahović.

trener I.Brzić

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 21:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
а сјевер,југ и помоћни терени, то идаље шупља прича за неке мутне послове???

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2011, 22:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne dirajte mi Seleta, on je jedan od razloga zbog kojih sam kao klinac poceo da navijam za Zvezdu...
Kakav je to dribler bio to je strasno (o drugim kvalitetima poput davanja izjava ne bih :lol: .). Oni stariji se sjecaju prodora protiv tadasnjeg DDR, zatim gola kad je sa centra prosao citavu odbranu nekog od sarajevskih timova (cini mi se zelje) i dao gol gotovo iz mrtvog ugla...Igrao je u BL protiv Borca
Da se osvrnem i na mec protiv Brotnja. Hrabri me Marko Maksimović ja sam tog momka otpisao jer je njegova povreda bila bay zeznuta a on ne da se vratio vec je primjer mladjima kako se bori...
Vidak daje golove krenulo ga je ali i dalje ima lose kretnje u igri, nadam se da ce ipak nastaviti da trpa 8)
Nazalost dva igraca koja sam bas cekao da vidim Runic i Kunic su me bas razocarali. Runic je spor, neokretan. Dobro se postavlja blizu igraca ali cesto ostaje van sistema...Kunic u napadu se mogao proslaviti kao mladji Bilbija onomad u Kupu, ali je pokazao da je ipak za sad daleko od prvih 11.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 07:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Brigate BL je napisao:
Ne dirajte mi Seleta, on je jedan od razloga zbog kojih sam kao klinac poceo da navijam za Zvezdu...
Kakav je to dribler bio to je strasno (o drugim kvalitetima poput davanja izjava ne bih :lol: .). Oni stariji se sjecaju prodora protiv tadasnjeg DDR, zatim gola kad je sa centra prosao citavu odbranu nekog od sarajevskih timova (cini mi se zelje) i dao gol gotovo iz mrtvog ugla...Igrao je u BL protiv Borca
Da se osvrnem i na mec protiv Brotnja. Hrabri me Marko Maksimović ja sam tog momka otpisao jer je njegova povreda bila bay zeznuta a on ne da se vratio vec je primjer mladjima kako se bori...
Vidak daje golove krenulo ga je ali i dalje ima lose kretnje u igri, nadam se da ce ipak nastaviti da trpa 8)
Nazalost dva igraca koja sam bas cekao da vidim Runic i Kunic su me bas razocarali. Runic je spor, neokretan. Dobro se postavlja blizu igraca ali cesto ostaje van sistema...Kunic u napadu se mogao proslaviti kao mladji Bilbija onomad u Kupu, ali je pokazao da je ipak za sad daleko od prvih 11.

Mi samo malo kucamo na vrata zaboravljenih asova...

Sto se tice Vidakovica: mislim da mu je najveca mana sto mu treba vjecnost da ubrza iz mjesta. Kao da prvo mora da napravi dva koraka u mjestu. Da ima jos tu eksplozivnost bio bi zvjer za mnogo jace lige. Inace gledam kako on u proslu srijedu grize na terenu, za razliku od spomenutog Kunica, ali i Sl. Dujakovica. Vidakovic kao da igra protiv Sarajeva za titulu, a ne protiv Brotnja. Runic: pa i za juniora je malo previse nesigurnosti u njegovoj igri. Kao da igra sa razvezanim pertlama. Ne znam... Vidjecemo, mozda ipak i bude nesto od njega.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
kitopsina je napisao:
Brigate BL je napisao:

Mi samo malo kucamo na vrata zaboravljenih asova...

Sto se tice Vidakovica: mislim da mu je najveca mana sto mu treba vjecnost da ubrza iz mjesta. Kao da prvo mora da napravi dva koraka u mjestu. Da ima jos tu eksplozivnost bio bi zvjer za mnogo jace lige. Inace gledam kako on u proslu srijedu grize na terenu, za razliku od spomenutog Kunica, ali i Sl. Dujakovica. Vidakovic kao da igra protiv Sarajeva za titulu, a ne protiv Brotnja. Runic: pa i za juniora je malo previse nesigurnosti u njegovoj igri. Kao da igra sa razvezanim pertlama. Ne znam... Vidjecemo, mozda ipak i bude nesto od njega.

Ono sto sa sigurnoscu znam je da Banjalucka publika netrpi nezalaganje i nezainteresovanost. Sve ostalo bi bilo u redu i moglo bi se pravdati na mladost i neiskustvo. Runic ima nekoliko stvari koje mora ispraviti ako se ozbiljno misli baviti fudbalom, prvo jako je spor u prva 2 koraka a to je mnogo bitno za mjesto koje igra, dalje lose osjeca igru i prostor, naravno to mozemo pravdati neiskustvom,prednosti su mu sto ima gradju za igraca a narocito visinu, a Kunic mi je izgledao totalno nezainteresovano, kretanje jedna velika 0, kao da je bio umoran, i nije dobro da igrac koji ima mjesto u prvih 11 Vidakovic trci i radi puno vise od nekog ko tek treba da zaradi to mjesto. Mladi su nadam se da ce vremenom neke stvari popraviti jer ovako nece daleko dogurati siguran sam.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Za malog Stojnica je neko ovdje na forumu prije nekoliko mjeseci vec rekao da ima dobar udarac. Sjetio sam se toga kada sam ga vidio u sastavu. Kad ono frajer je stvarno zakuca sa cetrdeset metara. A golman Brotnja dobar, doduse tada uhvacen na krivoj nozi.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PoiwfhVajRA[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gledam sad onaj novi sareni stadion Olimpica i prvo sto sam zapazio jeste niska ograda i onda sam se sjetio nase ograde koja je podignuta jos 2m zbog "evropskih standarda" :angry4:
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 14:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

batica je napisao:
gledam sad onaj novi sareni stadion Olimpica i prvo sto sam zapazio jeste niska ograda i onda sam se sjetio nase ograde koja je podignuta jos 2m zbog "evropskih standarda" :angry4:
Spoiler:
Slika

значи ти би радије да не подигнеш ту ограду већ да играш утакмице у Сарајеву???

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
ColTrane je napisao:
batica je napisao:
Spoiler:
Slika

Ово не разумијем, ал' никако! Делегат из УЕФЕ, кад је био у инспекцији на Градском, прво је рекао да је ограда на истоку превисока.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ColTrane je napisao:
batica je napisao:
Spoiler:
Slika

...pokusacu jednostavnije. ograda nema nikakve veze sa evropskim standardima. ako gledas fudbal to si mogao da primjetis.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 15:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

нема тамо гдје сједе симпатизери који као да су у позоришту а на свако стадиону гдје имаш организоване навијачке групе које навијају цијелу утакмицу ограде су подигнуте или постоји неки други сигурносни систем...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja ti pokusavam objsniti nesto drugo. ograda kao ograda nije uslov za igranje u evropi. stadion moze da je ima ili nema ali to nema nikakve veze. ono sto je vazno jeste obezbjedjenje. dakle, ako uprava nekog kluba smatra da je ograda neophodna kako bi sprijecila moguci incident, onda se postavi ograda kao kod nas. sa druge strane imas uprave klubova koji ce radije dati koju marku vise za jos 2-3 covjeka krupnije muskulature i s tim ce rijesiti problem.

svako od nas sad moze zasebno da donosi odluku da li nam je potrebna ili nije. ja licno smatram da nije i to sam htio da kazem svojim prvim postom, a ne da igramo u sarajevu.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 15:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

што се мене тиче ни мени се не свиђа али ако су то били неки услови јбг до сад смо већ сви навикли на то

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Shadow je napisao:
ColTrane je napisao:
batica je napisao:
Spoiler:
Slika

Ово не разумијем, ал' никако! Делегат из УЕФЕ, кад је био у инспекцији на Градском, прво је рекао да је ограда на истоку превисока.

tacno tako rekao je da se ograda treba smanjiti za pola, ali je onaj koji je dolazio u inspekciju godinu ranije trazio da se podigne na sadasnji nivo, cudna je evropa i njeni standardi :D

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2011, 17:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
batica je napisao:
ja ti pokusavam objsniti nesto drugo. ograda kao ograda nije uslov za igranje u evropi. stadion moze da je ima ili nema ali to nema nikakve veze. ono sto je vazno jeste obezbjedjenje. dakle, ako uprava nekog kluba smatra da je ograda neophodna kako bi sprijecila moguci incident, onda se postavi ograda kao kod nas. sa druge strane imas uprave klubova koji ce radije dati koju marku vise za jos 2-3 covjeka krupnije muskulature i s tim ce rijesiti problem.

svako od nas sad moze zasebno da donosi odluku da li nam je potrebna ili nije. ja licno smatram da nije i to sam htio da kazem svojim prvim postom, a ne da igramo u sarajevu.

ово је суштина.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120203 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1362, 1363, 1364, 1365, 1366, 1367, 1368 ... 6011  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]