Hordaš je napisao:
Samo da napomenem ovo nisu nikakve provokacije, normalno diskutujemo.
E pa eto, ali sam siguran da ce kazne biti, nemam nista protiv sportskog prepucavanja, ali imam protiv skandiranja "ubij ustasu"
i da Divjak je poznat kao veliki prijatelj Sarajeva, i prisutan je na skoro svakoj utakmici, zato skandiranje navijaca, ne u cilju velicanja podviga ARBIH.
Penala ove sezone nije bilo za Borac, jeste prosle. A sto se tice kluba vjerovcatno mislis na Zeljeznicar koji je i protiv Celika i protiv Zrinjskog zavrsio sa igracem vise

Tommy Vercetti je napisao:
"danas se osjecam bolje...", ostatak znate i sami
I na kraju kazu ja provokator

ја само знам једну ствар, а сте у рату били жртве увјек Срба, и да се сада све понавља , ео само једна примјер , кад су леинари имали проблем на кошеву изашао је велики чланак у новинама да смо ми напали редаре , а нико не спомиње , шта се десило , а кад ви нападне те некога на стадиону , хвала Богу, хордице се одмах расплачу попуше курчину СДА-а и уреднику неколико новина , и СДА им плати гоствање , и да им Чевапе, а новинари напишу текст да су хорде жртве напада редара , и како су они недужни навијачи , и као је над њима репресија, а неспомиње нико кроз какве све тортуре ми пролазимо на гостовањима, ал ајд могао би да пишем о овоме цјело вее.
Што се тиче суђења, колико ја знам да сте ви једина екипа тј сарајево мртво, којој највише помогну судије, у другу руку само се жалите на суђење где год одете , а пола екипа вам већ унапред дало бодове.
Немој хордице невина да сереш и пишеш свашта, из твојих постова се види да си клинац којем још ни длаке на јајима нису почеле да расту , а камоли нешто друго !!!
Уживај и пазите следећи пут кад станете и где стајете и коме стајете, да не паднете још
дубље!!!
ИМАШ ПУСУ ОД МЕНЕ