banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 114  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Sep 2011, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Vise transfera u zadnjih sat vremena, nego citave godine. Cudo.
Arteta, Crouch, Mertesaker, Wright-Philips, Ferdinand, Jenas, Drenthe, Hutton, Ruiz, Meireles,...

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2011, 11:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
_Felix_Moses_ je napisao:
Vise transfera u zadnjih sat vremena, nego citave godine. Cudo.
Arteta, Crouch, Mertesaker, Wright-Philips, Ferdinand, Jenas, Drenthe, Hutton, Ruiz, Meireles,...

U zadnji tren takodjer - Miralem Pjanic potpisao za Romu.

Iz Lyona u Romu? Hmmmm, prosudite sami.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2011, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa to bas i nije Premiership :)
Pa dobro. Ne znam koji je k. Lionu... A da Romi treba takav igrac, to je sigurno...
Roma je dovela raznih padavicara u ovom roku. Pjanic je jedini pravi igrac, pored Lamele, koji se jos mora dokazati.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2011, 11:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Ташко je napisao:
Pa to bas i nije Premiership :)
Pa dobro. Ne znam koji je k. Lionu... A da Romi treba takav igrac, to je sigurno...
Roma je dovela raznih padavicara u ovom roku. Pjanic je jedini pravi igrac, pored Lamele, koji se jos mora dokazati.

Shit - zasto sam mislio da je ovo "Transferi"... :lol:

Treba mi kafa.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2011, 23:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
nikako da skontam kako se postavljaju klipovi

evo ovako:http://www.youtube.com/watch?v=q9oQeAoWUAk&feature=player_embedded#!

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2011, 23:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
samo izbaci ovo &feature=player_embedded#!

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 07:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
nikako da skontam kako se postavljaju klipovi

evo ovako: http://www.youtube.com/watch?v=q9oQeAoWUAk&feature=player_embedded#!

Kopiras do znaka & i ubacis u code [youtube][/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q9oQeAoWUAk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 10:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
hvala decki,ja bio kopirao i to &feature pa je tu bio zajeb

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2011, 00:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najveći promašaji u prošloj sezoni Premijer lige

Završen je još jedan uzbudljiv prelazni rok u svetu fudbala. Ponovo su bogati kupovali ono što su hteli i ne pitajući za cenu, dok su oni drugi morali da se snalaze kako znaju i umeju. Ipak, velika suma novca ne mora da znači da će igrač koji je doveden moći da je opravda. Engleski Daily Mail uradio je TOP 10 promašaja kada je u pitanju prošli prelazni rok.

1. Fernando Tores (50 miliona funti) - Posle prosečnog prvog dela sezone u Liverpulu, svi su očekivali da će po dolasku na "Stamford Bridž" Španac bljesnuti. Umesto toga, dogodilo se da Španac postane senka na terenu. Samo jedan gol protiv "davljenika" Vest Hema malo je za nekoga čije su usluge plaćene rekordnom sumom na Ostrvu od 50 miliona funti. Pokušao je Karlo Anćeloti sa kombinovanjem Toresa sa Drogbom, kasnije i Anelkom, međutim, nijedan sistem za sada nije odgovarao Špancu. Čelsi je za pola sume koju je dao Liverpulu mogao da dovede Darena Benta.

2. Edin Džeko (27 miliona funti) - To što je imao Karlosa Teveza, Davida Silvu i Maria Balotelija u napadu, nije bilo dovoljno Robertu Manćiniju, pa je pride doveo iz Volfsburga i Džeka kako bi ostvario cilj - plasman u Ligu šampiona. Elita će zaista igrati na stadionu Sitija ove sezone, ali ne zahvaljujući Bosancu. Imao je Džeko dosta šansi, jer Tevez je odsustvovao zbog povrede, a u timu nije bilo ni Balotelija. Ipak, na većini mečeva on je izgledao više kao nevin posmatrač, nego kao neko ko bi trebalo da cepa mreže. Međutim, na startu nove sezone Džeko je bio odličan i svi se sada nadaju da će opravdati uloženih 27 miliona.

3. Bebe (7,4 miliona funti) - Ako je Havijer Ernandez najbolje pojačanje od dolaska Ser Aleksa Fergusona na čelo Mančester junajteda, onda je isto tako Bebe najgore! Fergi ga nikada nije gledao kako igra, a veliki novac koji je dao za njega samo je stvorio dodatni pritisak oko fudbalera. Posle sedam očajnih partija u Premijeršipu i jednog meča u FA Kupu, bilo je jasno da Brazilac nema kvalitet za Junajted. Ove sezone ga i neće biti u timu "đavola", pošto je pozajmljen Bešiktašu.

4. Sebastien Skilaći (6,5 miliona funti) - Povreda Tomasa Vermalena gurnula je 30-godišnjeg Francuza u početnih jedanaest. Razočaranje slično kao i četiri miliona skuplji Kosielini, ali s obzirom na to da je pet godina stariji, teško da će dobiti priliku za popravni. Trebalo je da bude komandant odbrane, a uneo je samo dozu nesigurnosti.

5. Mauro Boseli (6 miliona funti) - Najskuplja kupovina u istoriji Vigana završila je na pozajmici u Đenovi, što dovoljno govori o njegovim prošlosezonskim partijama. Postigao je samo jedan pogodak, i to u Karling Kupu, a sa impresivnim brojkama (32 ligaška gola za Estudiantes u nepune dve sezone) trebalo je da bude lek za sterlini napad "latiksa".

6. Kristijan Poulsen (4,5 miliona) - Danac (31) je simbol Liverpulovih jada pod vođstvom bivšeg trenera Roja Hodžsona. Keni Dalgliš zalepio ga je za klupu posle poraza protiv portugalske Brage i nije mu dao ni minut više na terenu. Polsen je nastavio karijeru u novajliji Liga 1 takmičenja Evijenu, što dovoljno govori koliki je bio manjak njegovih kvaliteta.

7. Paulo Barera (4 miliona funti) - Smatran je jednom od najboljih kupovina nakon dopadljivih partija na Svetskom prvenstvu u dresu Meksika. Tražili su ga Everton i Totenhem, a ulovili su ga, na nesreću svojih navijača, "čekićari". Meksičko krilo od januara nije nastupilo u Premijeršipu, i to u ekipi koja je ispala u drugu ligu.

8. Pol Končeski (3-4 miliona funti) - Ako je Poulsen simbol loših dana pod Hodžsonom, ćelavi levi odbrambeni igrač ujedinjuje sve njegove odbrambene promašaje i Dalglišovu odlučnost da se reši nesposobnih bekova. "King Keni" ga je poslao na pozajmicu u Notingem Forest. Ako je i imao ikakvih šansi da se vrati na "Enfild", te šanse uništila je njegova majka koja je na Fejsbuku kritikovala navijače Liverpula. Od ove sezone on je član Lester sitija.

9. Robi Kin - Da je Vest Hem birao igrače za ispadanje u drugu ligu, ne bi tako dobro izabrao. Irac je došao kako bi povratio staru formu i zbog oštre konkurencije u Totenhemu, ali sa dva gola na 10 mečeva potpisao je ispadanje "čekićara". Ipak, to njemu neće teško pasti, jer sada nastupa za LA Galaksi i zarađuje skoro tri puta više nego u Engleskoj.

10. Stiven Ajrlend - Njegova sezona je išla iz lošeg u grozno. Nakon što Aston Vila nije dobila nijednu utakmicu od deset u koliko je Ajrlend startovao, tada tek pridošli menadžer Žerard Ulije davao je 24-godišnjaku sve manje prilika. Njukasl ga je uzeo na pozajmicu, ali zbog povreda je za "svrake" odigrao samo 49 minuta.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 00:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sad malo komedije u ove kasne sate:

Wilshere se povrijedio, prve prognoze su tri mjeseca.
Vermalen mora na operaciju lijevog clanka

:lol:

Kontam da bih lagano mogao izboriti mjesto u prvih 11 u ovom Arsenalu, po prikazanoj partiji u balonu veceras.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 01:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ташко je napisao:
A sad malo komedije u ove kasne sate:

Wilshere se povrijedio, prve prognoze su tri mjeseca.
Vermalen mora na operaciju lijevog clanka

Kontam da bih lagano mogao izboriti mjesto u prvih 11 u ovom Arsenalu, po prikazanoj partiji u balonu veceras.

Pokrupan si ti za arsenal :D

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I prestar. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Kako će Venger spasiti Arsenal? Zanimljivo za navijače Arsenala

http://sportal.rs/news.php?id=58085

(sportal.rs i goal.com)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 17:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ma opet će na kraju jedino Chelsea biti konkurent Unitedu...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 08:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika
Menadžer šampiona Engleske Mančester junajteda Aleks Ferguson smatra da će najveća opasnost po njegov tim na putu odbrane titule prvaka biti Čelsi.
- Imaju izuzetno iskusne igrače kao što su Lampard, Drogba, Čeh, Teri, Aleks, Anelka i Tores. Ne možemo da kažemo da su istrošeni, zar ne? I dalje će biti velika pretnja za nas i očekujemo veliki izazov - kazao je Ferguson.
Fergi je istakao da je drugačija situacija kada je u pitanju Viljas Boaš i njegov dolazak na klupu „plavaca", nego što je to bio slučaj pre 20 godina kada je on preuzeo „đavole".
- On je stvarno u drugačijoj situaciji, ali siguran sam da je dobio dosta saveta i da mu dobro ide. Ne znam mnogo toga o njemu, mlad je i veliki je korak doći u Premijeršip iz portugalskog šampionata. Ali, ako dobije vreme i podršku, sve je moguće - zaključio je Škotlanđanin.
(sportal)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Edin Dzeko proglasen najboljim igracem lige za mjesec avgust tekuce godine. Najbolji trener mrtvi Fergi.

Novi mjesec nova nafaka. :D

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2011, 15:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
:lol: Jednostvano prejako

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]