banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 09:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 05 Sep 2011, 13:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Stubborn je napisao:
hahahahahaha primjetio sam i ja tog dautbegovića i njegova gubljenja

dobro mirza je bolji igrac u klubu, jer tu između ostalog i ima sa kime da igra. :)

edit: mirza je dobro odigrao i ovo prvenstvo, nema šta. ali on ima apsolutno slobodu u igri, slicno kao i henri, i moze da radi sta hoce. koliko se samo lik izivljava, i na to mu niko nece reci. znaju da je najbolji i ima apsolutno autoritet. ali dobro, šta se može, takva je ekipa
dok se u srbiji cijeni tim, mada istice se osnova teo, savan i krstic, koji imaju konstantu i od kojih se ocekuju neke brojke svaku utakmicu... ali iskočiće jednom macvan i tepic, drugi put kešelj i rašić...

statistika je kao bikini...
savanovic možda ima procenat sut od 80%, a mirza 40%. savan provede 20 minuta u igri, a mirza 35...

trenutno bih prije izabrao savana, ali i mirza mi je odlican igrac

E, ovo je vec komentar sa kojim se 100% slazem. Osim sa dijelom za statistiku, ustvari, jer sam procente i minutazu izbacio da ne bude predugo - a tu je sve "u 5 deka" osim sto Savanovic ima nevjerovatan % slobodnih bacanja @ 90+% jbt. Za mene igracina i po, iako je Srbin :-)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 13:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
NFL fanatik je napisao:
shakal je napisao:
Mislim da se "igrač i po" ne postaje nakon par utakmica u sugavoj grupi nego je potrebno biti konstantan duži niz vremena.

Ne spori niko Teletoviću da je dobar, al' ne baš toliko koliko ga nahvalište.

Ne govorim ja o par utakmica u sugavoj grupi - moras gledati i njegovu klupsku karijeru i igre.

Nisma znao da se na EP računaju i rezultati iz klupske košarke :iconbiggrin:
Kol'ko ondak imate bodova?

A ja sam mislio da govorimo o Teletovicevim kvalitetima (gdje se naravno uzima u obzir klupska kosarka) a ne o dostignucima reprezentacije??

Mijesas kruske i jabuke decko - ono sto ti tvrdis je isto kao da kazes "messi je K. od fudbalera jer se njegova dostignuca u Barci ne racunaju, kad je u repki tanak". Je li to istina?

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Ташко je napisao:
Mirza je krajnje dobar igrac. Nije Tito, koliko ga dizu F mediji, ali nije sigurno ni prosjek kako vi govorite.

Ali, da je mogao malo više zapeti na nekim utakmicama na EP, mogao je ;)
Pogotovo što je onakva grupa, kakva jeste.

Vrh

Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Savanović i Teletović su tu negdje, Savan ima mirniju ruku, a ovaj je bolji pod košem. Teletović je dobar igrač, ali nije sad vrhunski, tipa Krstića i Teodosića.

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Kao sto sam rekao da je Mirza medj' deset cetvorki Evrope, tako je i Savan medju prva tri covjeka na toj poziciji.
Covjek je suva inteligencija. Ako je iko zasluzio Bodirogin broj da nosi, onda je to on.

Ljudi, pa je l' Messi ocajan fudbaler, zato sto na SP ne uradi nista?! Cristiano, Runi?! Tores? Dobro, on jeste. SP je par utakmica i cao. Klupska kosarka je 30+ utakmica po sezoni.
Mirza je krajnje dobar igrac. Nije Tito, koliko ga dizu F mediji, ali nije sigurno ni prosjek kako vi govorite.

Upravo. Mislim da ne treba dalje, gosn tasko vam je sve objasnio.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Znaci i ti se slazes da je Tores kurton :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:
Mijesas kruske i jabuke decko - ono sto ti tvrdis je isto kao da kazes "messi je K. od fudbalera jer se njegova dostignuca u Barci ne racunaju, kad je u repki tanak". Je li to istina?

Dječače, vidi naziv teme...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 13:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
Ташко je napisao:

E - to je nesto drugo. Njega su jedva nagovorili da se vrati u repku, iz koje je odsustvovao dugo vremena iz "privatnih razloga". Ne igra srcem ni svom snagom po mom misljenju - sto bi jedino dobar selektor (a Sabit je daleko od toga) mozda mogao rijesiti.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
NFL fanatik je napisao:

Dječače, vidi naziv teme...

Ma znam sta je tema drug, ali razgovaramo o pod-temi :lol:
Bez ljutnje, samo diskutujemo.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
NFL fanatik je napisao:
Cekajte malo "ba" ljudi. Pustite ss.ba - ispod imate statistiku (EuroBasket official site) najbolje cetvorice dvaju reprezentacija:

RPG AST TO STL BLK PPG
Savanovic 4.8 0.8 1.8 0.0 0.5 16.5
Krstic 4.0 1.0 2.0 0.3 0.0 16.0
Teletovic 4.0 1.8 0.5 0.8 0.0 15.3
Domerkant 5.5 1.8 3.0 1.0 0.3 15.3

Na osnovu prilozenog se, dakle, vidi da su npr. Savanovic i Krstic "the next thing" a Teletovic je "smece"??

"Ma jes' al' u k**cu" sto bi rekli nasi.

Pustite mi to 'nase je najbolje ostali su smece' i pogledajte malo statistiku.

Teletovic jeste odlican igrac, i u klubu, a i do sada na ovom prvenstvu.

Toliko.

Moram se uključiti zaista. Da se razumijemo, Teletović jeste dobar igrač, ali upoređivati ga sa Krstićem ili Savanovićem je besmisleno. Krstić i Teletović uopšte ne igraju iste pozicije tako da je to poređenje jako tupavo. Krstić svoj zadatak obavlja fenomenalno. Savanovića i Teletovića možeš porediti, ali ne na način prikazivanja statistika. U BIH Teletović je kao Nowitzki, sve lopte idu na njega, naravno da će imati više poena. U Srbiji, koja ima 9 igrača koji aktivno učestvuju u igri Savanović nema mogućnost ostvarivanja takvog rezultata. Pri tom mislim da je Savanović za klasu u boljoj formi od Teletovića.

Na stranu ta priča, meni je smješna konstatacija kako su se oni čuvali protiv Finske ne bi li pobjedili Hrvate. :)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Znaci i ti se slazes da je Tores kurton :lol:

Hahaha - znas....necu na to komentirati. Toresa mi je nekako zao, pa ne mogu da ga kudim.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2011, 09:44
Joj gori ste od djece :D Sacekajte dok vidimo neki medjusobni duel reprezentacija pa ce se najobjektivnije vidjeti ko je bolji...mada je meni skroz glupo porediti BIH i Srbiju, Srbija ima 10 miliona stanovnika, + dodaj RS (jer svi mladi igraci iz RS idu za Srbiju) oko 11 miliona sa druge strane 2-3 miliona Bosanaca, samo zamislite onda koliko je u BIH manje timova, manje talenata, manja su ulaganja u kosarku itd... tako da sami prolazak BIH na EU treba da nam bude ponos :)
Naravno to je moje misljenje :)

"Život ovog naroda je glad, krv, muka; bijedno tavorenje na svojoj zemlji i besmisleno umiranje na tuđoj"
(Mesa Selimovic)

Zaboraviti necemo, oprostiti ne mozemo :( 11.7.1995.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:
Choban je napisao:
Ташко je napisao:

E - to je nesto drugo. Njega su jedva nagovorili da se vrati u repku, iz koje je odsustvovao dugo vremena iz "privatnih razloga". Ne igra srcem ni svom snagom po mom misljenju - sto bi jedino dobar selektor (a Sabit je daleko od toga) mozda mogao rijesiti.

Pa to govorim cijelo vrijeme. :lol:
Vrati se nekoliko strana unazad... kad je bih prvi put pobijedila na ovom EP, slično sam napisao.

Za utjehu, iako je jedan od lošijih selektora, Sabit nije najlošiji selektor na EP, Joke je sinoć dobio tu neslavnu titulu 8)

Poslednji put menjao Choban dana 05 Sep 2011, 14:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
amidza je napisao:
Joj gori ste od djece :D Sacekajte dok vidimo neki medjusobni duel reprezentacija pa ce se najobjektivnije vidjeti ko je bolji...mada je meni skroz glupo porediti BIH i Srbiju, Srbija ima 10 miliona stanovnika, + dodaj RS (jer svi mladi igraci iz RS idu za Srbiju) oko 11 miliona sa druge strane 2-3 miliona Bosanaca, samo zamislite onda koliko je u BIH manje timova, manje talenata, manja su ulaganja u kosarku itd... tako da sami prolazak BIH na EU treba da nam bude ponos :)

Njemacka ima 80 miliona stanovnika, Spanija oko 60 ako se ne varam itd. itd. pa ti onda zamisli to sto si napisao. Poredjenje ti i nije bas na mjestu.

A ovo da ce se u direktnom duelu vidjeti ko je bolji :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
shakal je napisao:
amidza je napisao:

Njemacka ima 80 miliona stanovnika, Spanija oko 60 ako se ne varam itd. itd. pa ti onda zamisli to sto si napisao. Poredjenje ti i nije bas na mjestu.

Znači bolji smo 8 puta od Švaba :D

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
shakal je napisao:
amidza je napisao:

Znači bolji smo 8 puta od Švaba :D

Zaj.. .se Amidža u računici, nije oduzeo Hrvate iz BiH koji igraju za Hrvatsku reprezentaciju.
A ima i Bošnjak iz Zen'ce koji igra za Tursku ;)

Ali poređenje mu je :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nego, impresirao me Ante Tomic...koliko onaj momak ima godina? Post-up igra mu je za 10, doduse mora raditi na sutu.

Druga stvar - kolike su sanse da Makedonija veceras ne igra 100%, zbog obezbijedjenog drugog kruga??

I-dont-give-a-fuck kako god da pobijedimo, samo da pobijedimo veceras :lol: Makar oni igrali sa 20%.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Ташко je napisao:
Kao sto sam rekao da je Mirza medj' deset cetvorki Evrope, tako je i Savan medju prva tri covjeka na toj poziciji.
Covjek je suva inteligencija. Ako je iko zasluzio Bodirogin broj da nosi, onda je to on.

Ljudi, pa je l' Messi ocajan fudbaler, zato sto na SP ne uradi nista?! Cristiano, Runi?! Tores? Dobro, on jeste. SP je par utakmica i cao. Klupska kosarka je 30+ utakmica po sezoni.

fino rečeno
iteligencija, elegancija..., i go mišić :D

edit: stvarno samo budala može da poredi srpsku košarku sa bosanskom košarkom

Poslednji put menjao Stubborn dana 05 Sep 2011, 14:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
mandrak je napisao:
Harvester je napisao:
Pitam se šta će da pišu nakon poraza od Makedonaca :lol:

tebe cu da slusam,da igram na mkd? i naravno srbiju

Naravno.
"Strašna" Francuska će da bude demolirana, ubiće ih slobodna bacanja i naša trica. Bosanci su osokoljeni pobjedom protiv Hrvatske i činjenicom da su Makedonci izgubili od Crne Gore (koju je Bosna dobila), ali realno Makedonija je bolja i satraće ih.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
NFL fanatik je napisao:
Druga stvar - kolike su sanse da Makedonija veceras ne igra 100%, zbog obezbijedjenog drugog kruga??

Šanse su 0%. Drugi krug jesu obezbijedili, ali vrlo bitan je i broj prenesenih bodova. Makedoncima sigurno nije u interesu da u grupi F završe na četvrtom mjestu, pa da u četvrtfinalu idu na naše 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]