banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 05:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Sep 2011, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ako bog da uzeti Farane sa bar tri razlike pa onda u oktobru lagano u Beograd 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 13:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Harvester je napisao:
Pa, koliko sam skonto, Rumuni dosta zaostaju tako da vama odgovara i neriješen s Bjelorusijom, pod uslovom da pobijedite Luksemburg. Ili griješim?

Harvester - mi moramo pobijediti Bjeloruse sutra u Zenici, ne bih rekao da X odgovara.

Rumuni su prgava ekipa a za nama zaostaju trenutno samo dva boda. I pored toga sto imaju malo tezi raspored od nas do kraja, sve osim pobjede ce nas staviti u situaciju da u zadnjem kolu bjezimo Rumunima 2 boda, a mi gostujemo u hebenoj Francuskoj dok oni gostuju u Albaniji (advantage - Rumunija). Gledajuci istorijski kvalifikacije mi bi tu zijanili, Rumuni nekako dobili - i pa-pa. :D

Dakle sutra samo pobjeda...koja bi nam garantovala baraz...a onda ko zna - ako Francuzi kiksaju jednu od iduce dvije (sutra u Rumuniji, npr.) mozda u zadnjem kolu pobjeda za prvo mjesto (to je vec u sferi mastanja, ali teoretski moguce).

Raspored Rumunija:

Francuska - kuci
Bjelorusija - kuci
Albanija - u gostima

Raspored BIH:

Bjelorusija - kuci
Luksemburg - kuci
Francuska - u gostima

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Italijani jesu cigani, ali mi smo govna.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 13:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2011, 09:44
NFL fanatik je napisao:
Harvester je napisao:
Pa, koliko sam skonto, Rumuni dosta zaostaju tako da vama odgovara i neriješen s Bjelorusijom, pod uslovom da pobijedite Luksemburg. Ili griješim?

Harvester - mi moramo pobijediti Bjeloruse sutra u Zenici, ne bih rekao da X odgovara.

Rumuni su prgava ekipa a za nama zaostaju trenutno samo dva boda. I pored toga sto imaju malo tezi raspored od nas do kraja, sve osim pobjede ce nas staviti u situaciju da u zadnjem kolu bjezimo Rumunima 2 boda, a mi gostujemo u hebenoj Francuskoj dok oni gostuju u Albaniji (advantage - Rumunija). Gledajuci istorijski kvalifikacije mi bi tu zijanili, Rumuni nekako dobili - i pa-pa. :D

Dakle sutra samo pobjeda...koja bi nam garantovala baraz...a onda ko zna - ako Francuzi kiksaju jednu od iduce dvije (sutra u Rumuniji, npr.) mozda u zadnjem kolu pobjeda za prvo mjesto (to je vec u sferi mastanja, ali teoretski moguce).

Raspored Rumunija:

Francuska - kuci
Bjelorusija - kuci
Albanija - u gostima

Raspored BIH:

Bjelorusija - kuci
Luksemburg - kuci
Francuska - u gostima

Realno Bjeloruse u Zenici bi trebali dobiti, Luksemburg da ne govorim :) Samo da Rumuni ne pobjede Francuze(a ne vjerujem da ce) i mi idemo u baraz :) jbg jest zeznuto u barazu, ali usrali smo sad se moramo vaditi kako bilo :D

Uglavnom raduje me vijest da ce golman Stoke-a Begovic od prve minute igrati :) i bas citam neke komentare, jucer gledali kosarkasku utakmicu, zezali se :D znaci dobro je raspolozenje u timu :D sve u svemu realno, mozemo u baraz :D

"Život ovog naroda je glad, krv, muka; bijedno tavorenje na svojoj zemlji i besmisleno umiranje na tuđoj"
(Mesa Selimovic)

Zaboraviti necemo, oprostiti ne mozemo :( 11.7.1995.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Begovic je izmislio Vaseljenu za "Kenu".

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 13:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ma Begovic je hiljadu puta bolji od Hasagica, sama cinjenica da Begovic brani u engleskoj premier ligi, govori sve :) a Keno u turskoj :/ i to u nekom Istanbulsporu, ali ne bitno Keno je uvjek tu bio za reprezentaciju i uvjek je davao sve od sebe za reprezentativni dres :) tako da mu treba dati priliku da se pokaze pa se mozda i on proda u neki bolji klub :) a i konekurencija je uvjek dobrodosla. Raduje me isto cinjenica sto Susic poziva sve vise mladih igraca, zeljnih dokazivanja :)

"Život ovog naroda je glad, krv, muka; bijedno tavorenje na svojoj zemlji i besmisleno umiranje na tuđoj"
(Mesa Selimovic)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
NFL fanatik je napisao:
Harvester je napisao:

Raspored Rumunija:

Francuska - kuci
Bjelorusija - kuci
Albanija - u gostima

Raspored BIH:

Bjelorusija - kuci
Luksemburg - kuci
Francuska - u gostima

Okej, do mene je :) Nisam imao baš sve detaljno izanalizirano.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 08:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Nasao sam jeftin aranzman za Pariz iduci mjesec. Ne znam da li da ga prihvatim. :-k
Lopta je cudna stvar.
Vidio sam da su Miske i Begovic u prvih 11. Veliki je pritisak na Asmiru.
Nadam se da ce jedna Misketova lopta pronaci put do Dzeke, a da ovaj nece promasiti. Satav je previse defanzivan, ali kad razmislim, oni su ti koji trebaju jurisati. A mi iz prikrajka da mrezu tresemo. :)
Valjda Pape zna sta radi.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Nastavlja se večeras, kako bih volio 3 ili 4 gola u mreži Farana. Jedan da zabije i Deki Stanković na svoju 100. utakmicu

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 09:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Panta hat trick

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Deki ga zabija, 99%... A i gurace na njega pred kraj utakmice, ako ranije ne uvalja jedan.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Kad Pantelija zabije večeras petardu :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ljudi, mi ovo dobijamo 1:0, eventualno 2:0.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 15:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

rapsodija_wolfsburg je napisao:
Nasao sam jeftin aranzman za Pariz iduci mjesec. Ne znam da li da ga prihvatim. :-k
Lopta je cudna stvar.
Vidio sam da su Miske i Begovic u prvih 11. Veliki je pritisak na Asmiru.
Nadam se da ce jedna Misketova lopta pronaci put do Dzeke, a da ovaj nece promasiti. Satav je previse defanzivan, ali kad razmislim, oni su ti koji trebaju jurisati. A mi iz prikrajka da mrezu tresemo. :)
Valjda Pape zna sta radi.

Ma meni je Pape skroz šuhveli :) uvjek igra defanzivno, nama treba pobejda on igra sa jednim napadacem...Bit ce tesko u odbrani bez Spahe :/ PJanic manje-vise falit ce, ali mislim da se sve fino moze uklopiti i bez njega :)
Uglavnom gusto ce biti, ali se nadam da ce proci jedna duga lopta, Dzeko je primiti kako to samo on zna, i zabiti golll :)
1:0 bi bilo fenomenalno :) podrsku da ne spominjem to ce biti 12-ti igrac :D
Kazu da ce po cijeloj Zenici okaciti oko 15.000 bh zastava i da ce postaviti neke banere sa natpisima "Naprijed zmajevi" ili tako nesto :D
Tako da ce biti ludnicaaaaaaaa :D

(Mesa Selimovic)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 15:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ako ne možete uzeti Bjeloruse kući, onda stvarno terba raspustiti savez i preorati teren i posijati krompir. Igrao sam keca i zatno ne bih volio da im kasnije moram spominjati porodicu. :D
Pantelija daje 2 komada u inat Vukajliji. Stanković iz penala jedan

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 15:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Ako ne možete uzeti Bjeloruse kući, onda stvarno terba raspustiti savez i preorati teren i posijati krompir. Igrao sam keca i zatno ne bih volio da im kasnije moram spominjati porodicu. :D

Kolika je kvota na nas protiv belaruski :D ?

U gostima bila 2,74 - ko je vjerovao.... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma igrao sam i ja. I to iz keca. Lagano.
1.6 je cisti kec. Nema tu puno pametovanja. BiH mora dobiti i vozdra. Srbija ako ne dobije bar 3 gola razlike, mjesec dana cu se izjasnjavati kao Hamo ili Bakir...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 15:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mislim da je 1,7. Ne znam tačno pošto sam igrao u super tipu. Realno favoriti ste.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 15:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ako Faranima ne utrpate 4-5 komada, trebate za selektora dovesti Sabita Hadzica da popravite igru :lol:

Salu na stranu, je li se neko OZBILJNO brine za rezultat protiv Farskih Ostrva. Znam, "svi igraju fudbal, lalala"....ali nigga - please!

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2011, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
dajte neku sigurnu kombinaciju da uplatim stoju, ako slazete naci cu vas :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]