banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 22:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Litvanija 2011
PostPoslato: 02 Sep 2011, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Je li to tvoj način hrabrenja Milanko? Kada god kažeš da ćemo izgubiti mi dobijemo.

naravno! zasad daje odlicne rezultate. no, posto sutra imamo dan pauze, takticko kukanje cu da suspendujem do prekosutra.

utakmica izmedju njemacke i francuske je pokazala ono sto sam i sumnjao. sve te samoproklamovane NBA zvijezde (osim, naravno, parkera, novickog i gasola) su najobicnija prevara. igra francuske 100% zavisi od parkera, kao i njemacka od novickog. kad god njih dvojice nije bilo na terenu, ona druga ekipa je pravila seriju.
pogotovo se to odnosi na te hipoteticne najbolje centre na svijetu, noah-a i kamana, pri cemu je ovaj potonji ubjedljivo najveca smijurija. covjek koji uvijek prvo saceka da vidi hoce li novicki igrati za reprezenatciju, pa onda odluci hoce li i on. a veze sa njemackom ima otprilike kolko i ja. tamo neka prababa mu je njemica, njemacku ni u putu nije sreo, al eto nekome je palo na pamet da bi bilo sjajno da on igra za reprezentaciju. glupost.
u svakom slucaju, krstic ce njih obojicu da postavi na svoje mjesto, paunic ce da zaustavi parkera, macvan novickog, i bez problema uzimamo i jedne i druge i prenosimo 4 boda dalje. ustvari, mnogo vise problema cemo imati sa reprezentacijama iz one druge grupe, nego sa ovim jadnicima.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Миленко ово иронично говори да ћемо изгубити све,зар нисте сконтали :D

Ми темпирамо форму,за наредни кург и обрачун са шпанцима,Турцима и домаћинима.
Тад ће Тео да проради,и онда су сви до финала и у самом финалу најебали 8)
Крле најбољи свеукупно,свака му част,капитенски !

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Gledam sada snimak utakmice Francuska - Njemačka i neki moj utisak je da se Srbija može nositi i sa jednom i sa drugom reprezentacijom. Utakmica protiv Izraela i nije neko mjerilo. U francuskoj reprezentaciji čim ne igra Parker raspad sistema. Nijemci su nešto bolji od Francuza kada igraju i bez Nowitzkog.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Cuj nositi? Pa oni se mozda mogu nositi s nama. Mi smo kosarkaska velesila.
Spanija-USA su na prvoj stepenici, odmah iza ledja je Srbija, rahmetli Argentina i mozda Turska.

Ja sam uvjeren da cemo Francuze dobiti. To je ekipa bez mozga. Sa Svabama ce biti malo cupavije, ali ne sumnjam u pobjedu.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka

Švabe izgubile. Ja sam se ponadao da će Švabe dobiti utakmicu a ovako će sada protiv nas dati svoj maksimum. Mada gledajući snimak vidim da nisu ništa posebno.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 23:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
podjednako sam gledao nas u fudbalu i turska-litvanija,sta ja znam nisu mi nesto oni litvanci,ako ih sere(a cesto ih sere) sut mogu nesto uraditi,po meni turska bila punoooo bolja ali na kraju popusi.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
podjednako sam gledao nas u fudbalu i turska-litvanija,sta ja znam nisu mi nesto oni litvanci,ako ih sere(a cesto ih sere) sut mogu nesto uraditi,po meni turska bila punoooo bolja ali na kraju popusi.

Turska je odlična. Srbija bi morala nastojati prenijeti 2 ili 4 boda u naredni krug i onda barem neku od 3 reprezentacije pobijediti.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 23:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
hercegovac27 je napisao:
mandrak je napisao:

Turska je odlična. Srbija bi morala nastojati prenijeti 2 ili 4 boda u naredni krug i onda barem neku od 3 reprezentacije pobijediti.

posto nije tu harvester evo ja cu:

turke cemo pojesti za dorucak,nece znati gdje im je guzica a gdje glava :D

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka

Valjalo bi da Turcima vratimo milo za drago zbog ONE utakmice.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja mislim ako se potrudimo da možemo pobijediti još jednu utakmicu do kraja. To nam je otprilike i maksimum.
Jeste da smo mi bili četvrti na Svjetskom prvenstvu i drugi na prošlom Evropskom, ipak su Francuzi i Švabe mnogo bolji od nas, o Turcima i da ne govorimo. Mislim, svi oni imaju više NBA igrača nego mi, to se računa, ostalo je manje bitno.
Čak i ako se kojim nevjerovatnim slučajem plasiramo u četvrtfinale, tamo nas čekaju stravične Grčka i Rusija, možda čak i Makedonija i Bugarska, sve velesila do velesile, e tu sto posto gubimo. Na kraju ćemo morati da se zadovoljimo osmim mjestom, ali to sve pod uslovom da budemo imali jezivu sreću i da nekim čudom prođemo do četvrtfinala iako su svi ostali sto puta bolji od nas.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 00:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Btw, j**ala vas Turska, ako je ono dobra reprezentacija, ja sam polarni medvjed. NIKAD u istoriji nisu ništa napravili van domaćeg terena i bez obilate sudijske pomoći.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 05:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
hercegovac27 je napisao:
Gledam sada snimak utakmice Francuska - Njemačka i neki moj utisak je da se Srbija može nositi i sa jednom i sa drugom reprezentacijom. Utakmica protiv Izraela i nije neko mjerilo. U francuskoj reprezentaciji čim ne igra Parker raspad sistema. Nijemci su nešto bolji od Francuza kada igraju i bez Nowitzkog.

Alo prijatelju, ko je igrao finale i polufinale predhodna dva velika takmicenja? Njemci? Francuzi?... Nemojte ljudi da budete smijesni tako podcjenjivajuci nase momke....
Ako slucajno nista primijetili izrael je odigrao najbolju utamicu u poslednjih nekoliko godina slobodno mogu reci, 80% trica su pogodili preko ruke, iz reketa su pogodili skoro sve i opet smo ih slomili i pored ocajnog suta....
Odbrana je bila solidna, nista spektakularno al nista ni toliko za kuknjavu... Pa ljudi mora krenuti jednom, nismo odigrali utakmicu sa dobrim sutom na ovom prvenstvu i opet smo pobijedili sve do sada.. ne kazem da su te reprezentacije bile nesto pretjerano kvalitetne al uzimajuci u obzir da znamo da je mozda samo macvan u jednoj i keselj u drugoj utakmici pokazao svoj maksimum nema potrebe za kukanjem, jer razbijanja protivnika tek slijede....

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 09:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ja samo ne znam koja je chimpanza pravila ovaj "kostur" ? Na jednoj strani mi,francuzi,švabe,žabe,turci,španci i litvanci a na drugoj sve sami indijanci. :roll:
Kakvim li su se kriterijumima vodili...

Poslednji put menjao soba 39 dana 03 Sep 2011, 09:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 09:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zrijeb?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 09:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ташко je napisao:
Zrijeb?

Ama znam da je žrijeb ali... Ko su bili nosioci,povlašteni,na osnovu čega...
Niđe veze.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E sad Finci dobijaju Bosance.
Biće zanimljivo slušati nevjericu i žalopojke bosanskog komentatora, koji je osokoljen dobrom partijom protiv Crne Gore i sigurno ocekuje ubjedljivu pobjedu :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
ja sam prvi put u zivotu navijao za bosnu protiv crne gore. jeste malo iracionalno i protiv svih moji principa ali sta cu kad sam taki. ne volim novocrnogorce.

inace, italianska kopilad koja su ostala 43. na cetinju nakon kapitulacije su pisana kao montenegrini. eto kako nastaju nacije.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ovaj Sabit Hdzic mora da je glup... Da nije nikakav trener to je ocigledno, ali zar covjek ne konta da MORA zatvoriti obruc pri defanzivnom skoku! Pa kod BIH se u tom segmentu ne zna ni ko gdje stoji ni ko sta radi...uzas!

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemoj dzaba da se mucis. Odgovor je potvrdan. Da, on je retardiran.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka

Harvester je napisao:
E sad Finci dobijaju Bosance.
Biće zanimljivo slušati nevjericu i žalopojke bosanskog komentatora, koji je osokoljen dobrom partijom protiv Crne Gore i sigurno ocekuje ubjedljivu pobjedu :lol:

Ko zna možda BiH i dobije Finsku. Finci su možda namučili Hrvate ali to ne znači da ih BiH ne može dobiti.

Kakve su ti prognoze za večeras? Hrvati ili Crnogorci? Hoće li Grčka pobrisati patos Makedonijom ili će Makedonci pružiti dobar otpor?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2370 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]