banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 14:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 394, 395, 396, 397, 398, 399, 400 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2011, 07:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Slika

Da se glavni lik zove Milivoje i da ovo nije neki kvazi reboot kulta sa Svarcijem pa da se film gleda kao obicni fantasy film onda bi bio iole OK. Ovako, to jednostavno nije to. Prica je mrljava, glavni negativci, iako se trude, totalno bezlicni, a Baywatch prettyboy je svaku ulogu divljaka (i u Game of Thrones i u SG:A) odradio znatno bolje nego ovde :?
Mada, najgore od svega mi je onaj 3D kojeg ustvari malte ne i da nema. Bude ga na pocetku kad izlete ona slova i to je to i onda citav film nista. A samo je slika potamnjena zbog naocala pa onda i ono par super efekata sto ima se jednostavno ne vide jer je slika pretamna :?

Slika

Prvi dio mi je bio bas cool.
Ovaj mi je za nijansu losiji jer su htjeli da ga "uozbilje" (nafta, kriza, teroristi, ovo ono :roll:), ali kad se sve sabere sam posteno uzivao i ismijao se gledajuci ga.
Kome je prvi dio bio dobar, neka obavezno pogleda i ovaj.
Kome se prvi dio nije svidio, ovaj ce mu biti jos i gori.

Slika

Meni jedan od najomiljenijih (ako ne i #1) Marvelovih superheroja pa i nisam pretjerano objektivan :?
Nije los, ali bih ja licno volio da je bio puno bolji.
Efekti su fantasticni, cak i kada se gleda na racunaru.

Citajuci _zoku i FLASHa, sledeci film koji cu pogledati ce definitivno biti Rio :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 08:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
Thor mi je toliko znj :S Mrzim kad film ima ogromni potencijal ali ga uniste :S Efekti tako tako, radnja mi je jos gora .... Jebt izmislili su jedan svijet i neznaju to iskoristiti .... jedini kompletan film sa pricom i svim je Lord of the rings . Pa vi pricajte sta hocete ... I ima jednako dobre efekte ako ne i bolje nego Thor (Nije u 3d jer kad se pravio LOTR 3d je bio spejssatl jebg)
Jednostavno Marvel to napise na ha bu ...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 08:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2011, 14:07
Monty Python's Life of Brian

Volim kakvu su sprdnju napravili od religije, ali jbg u nekim trenucima nisam kontao sta je smjesno kada sam znao kada se treba smijati. Britanski humor :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 09:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
V@nja je napisao:
Meni jedan od najomiljenijih (ako ne i #1) Marvelovih superheroja pa i nisam pretjerano objektivan :?
Nije los, ali bih ja licno volio da je bio puno bolji.

Tebi je to poznavanje Thora kao stripa bukvalno hendikep prilikom gledanja filma...U suštini,ti bi trebao odustati od filmova koji su ekranizacije stripova....Jedino se možeš razočarati.
Gamer je napisao:
Thor mi je toliko znj :S Mrzim kad film ima ogromni potencijal ali ga uniste :S Efekti tako tako, radnja mi je jos gora .... Jebt izmislili su jedan svijet i neznaju to iskoristiti ....
Nisu izmislili svijet,nego je to sve dio nordijske mitologije....Počev od likova (Odin,Tor,Loki) do lokacija (Asgard,Bi-frost,dugin most) tako da ako je neko uzeo da radi film sa glavnim likom koji je nordijski bog,normalno je da je ograničen sa nordijskom mitologijom i predanjima.Sa druge strane LoTR,em je rađen prema drugačijem predlošku (knjiga/strip) em je u kompletu dio mašte jednog čovjeka,a ne cijelog naroda....Uspoređivati ta dva filma nije u redu.

Vrh

Tema posta: Re: Gnusni Ćošak
PostPoslato: 29 Avg 2011, 09:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2011, 14:07
evo sta sam ja pogledao ovog mjeseca, dodaj malo bolesnije stvari :)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

YUMMY :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Ne zaboravite da je do pojave LotR-a žanr epske fantastike bio smatran skupim i neisplativim za Holivud, ali kada je 1. dio krajem 2001. pokazao pravu snagu kompjuterskih efekata odmah je krenula lavina tih filmova, i svaki od njih ugledao se na Tolkiena i Jacksona. Thor je samo jedan u nizu.
Kako li će tek najavljeni Miltonov Izgubljeni Raj izgledati...

Conan ne želim gledati i sreća pa je propao u kinima nedavno, dosta je bilo reciklažnog smeća.
Za franšizu biću zainteresovan ako mu se Schwarzenegger i Milius ikada vrate.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Pogledao sam sada Let The Right One In. Potpuno netipičan film o vampirima ili o jednom u ovom slučaju. Za mene dovoljno čudan i mističan da me privuče. Jedina zamjerka filmu bi bio prespor tok radnje koji na momente umarao ali pretpostavljam da se to i uklapa u samo mjesto i vrijeme radnje, odnosno ledenu švedsku zimu. Od mene devetka...

http://www.imdb.com/title/tt1139797/

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2011, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Slika

Vote for Pedro.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 01:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
The Circle (2000), Jafar Panahi
Slika
Zemlja u kojoj je muškarcu dozvoljeno sve, a ženi ništa bez njegovog odobrenja. Panahi u svakom slučaju ima materijala u svojoj zemlji da snima filmove. Slično kao što je u Crimson Gold bio prikazan odnos između bogatih i siromašnih, ovdje je kroz detalje dato do znanja da žene u Teheranu imaju potčinjen položaj u odnosu na svoje muževe, očeve i braću.
Ono što je kod Panahija po meni prepoznatljivo je spor ritam i male priče, ne osjeti se naročito uvod/zaplet/vrhunac/rasplet, sve se čini maltene kao da je improvizovano i u momentu ubačeno a opet na kraju lijepo ispane. Ipak mi se više dopao Crimson Gold.

M (1931), Fritz Lang
Slika
Možda pretjerujem, ali meni Lang savršeno odgovara. Obožavam atmosferu ovih filmova, iako je ovo tek početak noara, itekako je film obilježio taj žanr. Iako mi u početku nije sjedao ovaj luđački nastup glavnog glumca, kasnije je sve opravdao onim monologom. Ono što malo smeta je njemački jezik koji u starim filmovima zvuči izvještačeno, vjerovatno i kako je loš snimak zvuka. Ili ja jednostavno nisam navikla na to.
Sve ima svoj smisao, svaka scena je malo umjetničko djelo koje sadrži sve što film treba da sadrži. :) Mnogo se preseravam, ali stvarno volim ovakve filmove. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Awakenings, ponovo nakon duuugo vremena. De Niro savrseno odglumio bolesnika.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 09:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
V@nja je napisao:
Slika

Da se glavni lik zove Milivoje i da ovo nije neki kvazi reboot kulta sa Svarcijem pa da se film gleda kao obicni fantasy film onda bi bio iole OK. Ovako, to jednostavno nije to. Prica je mrljava, glavni negativci, iako se trude, totalno bezlicni, a Baywatch prettyboy je svaku ulogu divljaka (i u Game of Thrones i u SG:A) odradio znatno bolje nego ovde :?
Mada, najgore od svega mi je onaj 3D kojeg ustvari malte ne i da nema. Bude ga na pocetku kad izlete ona slova i to je to i onda citav film nista. A samo je slika potamnjena zbog naocala pa onda i ono par super efekata sto ima se jednostavno ne vide jer je slika pretamna :?

Manje vise mislim isto, jedino sto mi se dopao dio dok je bio jos klinac, cim je porastao film otisao u qrac, od sad ovog Konana zovem Milivoje. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mene su zvali da idem gledati ovog novog fejk Konana. Odbio sam iz dva razloga. Prvi, morao bih slušati ženske uzdahe oko sebe u bioskopu. Drugi, jedan je Švarci!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 16:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
Slika

dobar filmic...

veceras il tumorov

Slika

od sad pa nadalje i ubuduće... R5 i dvdrip-ovi te kino mimo 3D-a ne postoje za mene... cekam i po mjesec dva al HD je HD (pa makar i 720p) :D

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 00:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 23:47
Slika

Blitz, Britanski triler. Sa danasnjom legendom akcionih filmova Jason Stathamom.
Ocena na imdb 6/10 http://www.imdb.com/title/tt1297919/, prica mozda vec vidjena. Manijak koji ubija pandure :D

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
ja veceras idem da gledam novog onana,i jako sam uzbudjen!

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Shrink.
Lep je.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 17:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
Samo 6.0 http://www.imdb.com/title/tt1161864/
Egzorcizam uglavnom, ali i priča o vjeri, odnosno nevjeri mladog budućeg sveštenika.

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Spoiler:
Slika

Zanimljiv, na momente bas smijesan, ali nije bas da je neko cudo nevidjeno :oops: (valjda sam ocekivao vise poslije FLASHovog i _zokinog hypea :D).
Blu mi je skroz cool, al' Pedro i Nico su mi zakon :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gledao danas X-Men: First Class. Nije loš film, ono, puno efekata, zanimljiva priča, zarađivanje para sve u svemu. Scena sa Wolverineom definitivno najjača u filmu... :D

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
The Blue Bird (1918), Maurice Tourneur
Slika

Iako se nisam nagledala mnogo nijemih filmova, smatram da je ovaj zaista vrijedan gledanja! Nisam mnogo očekivala i skinula sam ga samo jer me interesovala Maeterlinkova ,,Plava ptica'', ali film je zaista lijep. Ima super kadrova, priča je divna, nadrealna i metaforična. Preporuka onima koji se bave pozorištem je da pogledaju što više ovih prvih filmova jer je to čisto pozorište.
Evo i nekoliko screenshotova:
Spoiler:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 394, 395, 396, 397, 398, 399, 400 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]