banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 03:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Avg 2011, 07:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2009, 18:27
Vader je napisao:
Toplesa ima i u Baškoj Vodi, Makarskoj, Vodicama, valjda svagdje. Možda na tim ostrvima ima više, to ne znam :)

Ima manje, jer je manje kupaca 8) U stvari, kad sam napisala "toples", mislila sam "ja u toplesu". Tako sam se sunčala i kod Matilde par puta, ali je na Prviću ipak bilo ugodnije.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 07:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Emanuela je napisao:
Vader je napisao:
Sinoć sam došao iz Vodica, prije toga sam bio šest dana u Makarskoj pa jednu sedmicu u Vodicama. Sad ću pitati nešto što sam ovde mislio pitati još dok sam bio u Vodicama ali sam se u međuvremenu snašao: gdje ima dobrih plaža i dobrog kupanja u Vodicama? Neki su ovde hvalili Vodice ali se nadam da pri tome nisu mislili na gradske plaže.

Ja sam bila u Vodicama ove godine, išli smo Tijatom na ostrvo Prvić (Šepurine i Luka Prvić) gdje je mnogo mirnije i ljepse za kupanje s obzirom na mali broj ljudi na plažama koje su uglavnom divlje i male. U svakom slucaju, pitoreskno ostrvo koje vrijedi posjetiti.

pa bio si sedam dana nisi nasao plaze...pa brate dole gdje je onaj hocka bar u vodicama tamo je IN za kupanje...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 08:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Emanuela je napisao:
kad sam napisala "toples", mislila sam "ja u toplesu". Tako sam se sunčala i kod Matilde par puta

Onda sam te mozda vidio :), bilo je par takvih tu.

@rotor
Kao sto rekoh samo prvi dan nisam vidio nista pametno a kasnije sam bio na molu ispod Matilde i tu je bilo ljepse jer je voda dublja kad se ulazi sa kraja mola a nema ni bova.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 09:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ni ove godine na more :( . Ali bar sam se na'odo po okolici.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
GTK_Marko je napisao:
Da li vi vise volite da imate svoj neki mir i slobodu na plazi ili vise volite one peskir-do-peskira plaze, guzva-style kupanja?

Kakvo je to pitanje. Ima li iko normalan da voli da mu hodaju po glavi dok pokusava odmarati?
Bio sam u Promajni nedavno, i tacno sam se znao zbuniti kad izadjem iz vode a na plazi mir, tisina, nema skike djece i drececih mama/baba. Ali ne govorim o onoj glavnoj plazi vec nekih 15-20 minuta hoda prema Baskim Vodama.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Poslije ljetovanja na jedrilici muka me uhvatila kada sam otisla na plazu. Iako nije bilo nikoga ko je vikao, nisu me dodirivale nicije noge ali opet..

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 17:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
blaf77 je napisao:
GTK_Marko je napisao:
Da li vi vise volite da imate svoj neki mir i slobodu na plazi ili vise volite one peskir-do-peskira plaze, guzva-style kupanja?

Kakvo je to pitanje. Ima li iko normalan da voli da mu hodaju po glavi dok pokusava odmarati?
Bio sam u Promajni nedavno, i tacno sam se znao zbuniti kad izadjem iz vode a na plazi mir, tisina, nema skike djece i drececih mama/baba. Ali ne govorim o onoj glavnoj plazi vec nekih 15-20 minuta hoda prema Baskim Vodama.

jednina, kolega, jednina, a ne mnozina :lol:

btw ove godine nije bila tolika guzva iako se komsije busaju kako imaju ohoho gostiju vise nego lani

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 17:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
BSE je napisao:
btw ove godine nije bila tolika guzva iako se komsije busaju kako imaju ohoho gostiju vise nego lani

Tačno, al zato kukaju zbog male zarade ove godine kvantitet i kvalitet ne idu u tandemu nikako.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Dugo sam slusao "Baske Vode" pa ostalo, tek u zadnje vrijeme cujem Baska Voda.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 17:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Emanuela je napisao:
Vader je napisao:
Toplesa ima i u Baškoj Vodi, Makarskoj, Vodicama, valjda svagdje. Možda na tim ostrvima ima više, to ne znam :)

Ima manje, jer je manje kupaca 8) U stvari, kad sam napisala "toples", mislila sam "ja u toplesu". Tako sam se sunčala i kod Matilde par puta, ali je na Prviću ipak bilo ugodnije.

Još šude bolan :D prošle godine ja u MA na plaži upozna se sa jednom našom vrh trebom iz Švice, luda ko struja a dobraaaa :la: preplanula ko crnkinja a u tangama i toplesu....priča ona sa mnom i nagnula se prema meni, a poturila mi petice pod nos :confused2: nisam smio ustati i ići na kafu jedno 10 minuta :iconbiggrin: ...dok se ne spusti periskop :tongue3:
Ove godine bogomi toples slabo rodio išao kad su porodični odmori pa slabo.... :angry3:

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 02:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
nepokoreni je napisao:
BSE je napisao:

Tačno, al zato kukaju zbog male zarade ove godine kvantitet i kvalitet ne idu u tandemu nikako.

oni se svake godine zale....al kako citam u njiovim novinama....sezona nije bas toliko uspjesna kojiko je njiova vlada izvikala.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 06:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Emanuela je napisao:
Vader je napisao:

Još šude bolan :D prošle godine ja u MA na plaži upozna se sa jednom našom vrh trebom iz Švice, luda ko struja a dobraaaa :la: preplanula ko crnkinja a u tangama i toplesu....priča ona sa mnom i nagnula se prema meni, a poturila mi petice pod nos :confused2: nisam smio ustati i ići na kafu jedno 10 minuta :iconbiggrin: ...dok se ne spusti periskop :tongue3:
Ove godine bogomi toples slabo rodio išao kad su porodični odmori pa slabo.... :angry3:

Hm...kako vi muskarci na plazi drzite pod kontrolom...tu svoju stvarcicu? :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cuj, to se ne prica malim curicama.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 14:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hm...kako vi muskarci na plazi drzite pod kontrolom...tu svoju stvarcicu?

Eeee to bih ti morao reći samo nasamo :evil: :lol: ova što je gore spomenuta je taj problem riješila kad smo se nacugali i otišli kod nje u sobu da "slušamo ploče" :evil:

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Citiraj:

Eeee to bih ti morao reći samo nasamo :evil: :lol: ova što je gore spomenuta je taj problem riješila kad smo se nacugali i otišli kod nje u sobu da "slušamo ploče" :evil:

Baš si frajer...ne znam da li je ijednom prije tebe to uspjelo sa curom :lol: 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 14:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne znam stvarno :roll: .....al ja sigurno znam jedno: frajer kupi trebu na priču i pamet, a buzdovan na mišiće i ooo-ruk :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
nepokoreni je napisao:
Ne znam stvarno :roll: .....al ja sigurno znam jedno: frajer kupi trebu na priču i pamet, a buzdovan na mišiće i ooo-ruk :wink:

aha. kad ce ta slika u kupacim gacama pa da vidim na sto je tvoja "legla"?

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Što držati pod kontrolom...Prvo walk of fame na plaži, pa leđno plivanje...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 15:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Eeeee sve u svoje vrijeme čile :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2011, 15:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Samo da dodam komentar u vezi Vodica - bio sam prije nekoliko godina tamo i nije mi se svidjelo... Ljepse mi je bilo na makarskoj rivijeri u Brelima i Baskoj Vodi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]