banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 20:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 114  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
_Felix_Moses_ je napisao:
U poslijednje vrijeme jedini igrac koji je izasao iz Barcine skole, a da cemu valja, je Messi. Ostali su razvikani grijaci klupe, koji malo igraju, pa cim dodje pojacanje od 30 miliona eura zauzimaju svoju prirodnu poziciju.

Pedro, Iniesta, Pique?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
U poslijednje vrijeme jedini igrac koji je izasao iz Barcine skole, a da cemu valja, je Messi

Nemoj više, sada si sve rekao. Ćavi, Iniesta, Pike?

Ajd da se mi držimo teme Engleska liga, da ne brišu postove

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Ташко je napisao:
U poslijednje vrijeme jedini igrac koji je izasao iz Barcine skole, a da cemu valja, je Messi. Ostali su razvikani grijaci klupe, koji malo igraju, pa cim dodje pojacanje od 30 miliona eura zauzimaju svoju prirodnu poziciju.

Pedro, Iniesta, Pique?

Na Pedra sam i mislio kad sam opisao grijaca klupe, posto se tamo vraca dolaskom Sancheza.
Pique je naucio igrati fudbal u Manchesteru i tamo se formirao, dosao u Barcu samo zato sto su u to vrijeme Vida i Rio bili apsolutni prvi izbor i bedemcina.
Iniesta jeste Barcin ali nije u poslijednje vrijeme, on je vec stari vuk. Samo sto ga povrede redovno jebu.

Edit. Xavi je jos stariji vuk.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iniesta jeste Barcin ali nije u poslijednje vrijeme, on je vec stari vuk. Samo sto ga povrede redovno jebu.
Edit. Xavi je jos stariji vuk.

Tačno ne vrijedi nekome objašnjavati nešto. Aj Liverpul

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U pravu si. :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pedro je igrao u ovih par utakmica vise nego Sanchez. A momak igra vec 2 sezone konstantno dobro i zabija golove. On je meni jedan od boljih krilnih igraca. Po sezoni lagano 25 golova i bar 10 asistencija.
Pique sigurno nije bio ovoliko jak u Unitedu. Ne bi ga prodali tako lako.
Neka moderacija prebaci na spansku temu, ako ima. Ili Barsa-Real. Nebitno.

Ovaj Siti se tacno segaci. Cuj Hargrivs. Zna on, znaju oni i znamo mi da nema sanse da ce igrati. Uzeli ga samo da Unitedu nabijaju rogove. Nidje veze. Imaju ljudi para pa mogu placati igrace koji nece igrati.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam, ali mi je drago što imamo u 2011. god. pehar Lige šampiona, Super kupa Evrope, Super kupa Španije i prvaka Španije sa grijačima klupe i starim igračima

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U zadnje dvije sezone ukupno 25 golova i 10ak asistencija. Ali posto igra u napadu s Messijem i Villom, a iza mu stoje Xavi i Iniesta tako da statistika nije pokazatelj kvaliteta. On je prosjecan igrac u kvalitetnoj ekipi. Prvotimac je bio zato sto nisu imali koga drugog na toj poziciji poslije Henryja. Dok nisu kupili kvalitetnijeg igraca.

Edit. Ne izvlaci iz konteksta. Nisu Xavi i Iniesta stari igraci. Nego stari vukovi, prekaljeni igraci. Oni jesu kvalitet koji gura Barcelonu. Plus Messi i ogromne pare na nove igrace.

Poslednji put menjao _Felix_Moses_ dana 30 Avg 2011, 15:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bitno da zabija Realu

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

2010-11 54 meca, 22 gola, 10 asistencija.
2009–10 52 meca, 23gola, 4 asistencije.
Nece Sancez igrati nista vise nego Pedro.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U pravu si. Ja sam procitao sam statistiku za Primeru (13/8 -12/5). Ali i dalje stojim iza toga da u nekoj drugoj ekipi ne bi ni priblizno tomu uradio.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
2010-11 54 meca, 22 gola, 10 asistencija.
2009–10 52 meca, 23gola, 4 asistencije.

=D> =D>

I neka je i finalu Lige šampiona dao gol. A da, opet na asistenciju starog Ćavija

Ćavi i Iniesta kako nose igru Barselone, tako i reprezentacije Španije. Plus još Fabregas i Alkantara

Poslednji put menjao Barsa dana 30 Avg 2011, 16:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Real još od Raula nije imao bitnog igrača iz svojih redova, a u prvoj postavi imaju, uz Kasiljasa, možda jednog sopstveno igrača. Sa druge strane, Barsa mnogo bolje radi sa mlađim kategorijama, zato i imaju 6-7 takvih igrača u prvoj postavi, i još nekolicinu na klupi. A najzaslužniji su i za uspjehe španske reprezentacije (tu se tek vidi Realova "škola", odnosno nikakvi rezultati iste).

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Real još od Raula nije imao bitnog igrača iz svojih redova, a u prvoj postavi imaju, uz Kasiljasa, možda jednog sopstveno igrača. Sa druge strane, Barsa mnogo bolje radi sa mlađim kategorijama, zato i imaju 6-7 takvih igrača u prvoj postavi, i još nekolicinu na klupi. A najzaslužniji su i za uspjehe španske reprezentacije (tu se tek vidi Realova "škola", odnosno nikakvi rezultati iste).

To sam i ja prije sat-dva napisao, ali ne vrijedi nekom objašnjavati kada misli da mrziš Real što to pišeš, a neće da vidi stvarnost i realnost. Gvardiola, Pujol, Ćavi, Iniesta, Pike, Buskets, Pedro, Mesi, Fabregas, Alkantara (koji se sve više dokazuje, vidjelo se i sinoć),Mikel Arteta, Pepe Reina, Viktor Valdez... i ima ih još iz Barsine škole

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dL7JVJoFvNI[/youtube]

Nemojte ovde o tome klubu molim vas.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 16:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ma smećari su oba kluba. Engleski derbiji budu dosta dinamičniji, više se trči, trudi, kliže. Bude tu i kartona i penala, ali uglavnom bez nekih tuča i naguravanja. Poslije utakmice ruka ruci i savko svojoj kući. Ovi Španski smećari se samo naguravaju, tuku, uleće jedni drugima u noge, utakmica ninašta ne liči.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
Nemojte ovde o tome klubu molim vas.

Stoji na početku ove diskusije da se ovo o Špancima prebaci na Barsa-Real, lijepo Taško napisao.
Znači ako moderaciji bude smetalo oni će to tamo prebaciti ili obrisati

Aj Liverpul

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 16:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Barsa je napisao:
Popokatepetl je napisao:

To sam i ja prije sat-dva napisao, ali ne vrijedi nekom objašnjavati kada misli da mrziš Real što to pišeš, a neće da vidi stvarnost i realnost. Gvardiola, Pujol, Ćavi, Iniesta, Pike, Buskets, Pedro, Mesi, Fabregas, Alkantara (koji se sve više dokazuje, vidjelo se i sinoć),Mikel Arteta, Pepe Reina, Viktor Valdez... i ima ih još iz Barsine škole

To je sad tako. Za 10 godina vecina spanskih reprezentativaca ce dolaziti iz Reala. Pa ce biti pola-pola, pa opet dominacija Barsinih, itd...
Ja se sjecam kada su vecina u repki bili Realovi igraci. Doduse nisu bili ni blizu uspjesni kao ovi danas.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Ma smećari su oba kluba. Engleski derbiji budu dosta dinamičniji, više se trči, trudi, kliže. Bude tu i kartona i penala, ali uglavnom bez nekih tuča i naguravanja. Poslije utakmice ruka ruci i savko svojoj kući. Ovi Španski smećari se samo naguravaju, tuku, uleće jedni drugima u noge, utakmica ninašta ne liči.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bez tuča i naguravanja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To je možda od kada ti pratiš Engleski fudbal. Trebao si prije gledati, sada su razni zakoni na snazi, navijači ne smiju ulaziti na stadione (mislim mogu, ali ih čeka poslije zatvor ili dobra novčana kazna), ali zato bude tuče i prije i poslije stadiona, sada je malo veća kultura pa se i igrači poštuju koliko toliko. Bilo je prije krvi za svakom loptom. Koliko je samo lomova nogu bilo. Pa i prošle sezone je De Jong polomio nogu Ben Arfi, prije 2 godine Da Silvi je neki igrač slomio nogu....

Edit: gdje si ti pročitao da je neko napisao da je Španski derbi bolji od Engleskog? Niko ne spori kvalitet Engleske lige, bar je po meni najbolja

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2011, 17:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Barsa je napisao:

Nisam, ali mi je drago što imamo u 2011. god. pehar Lige šampiona, Super kupa Evrope, Super kupa Španije i prvaka Španije sa grijačima klupe i starim igračima

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo jedno pitanje, jel ima neki klub da nije tvoj? Pa ebote, ti za sve i jedan klub govoris nas, Barselona, Liverpool, Juventus, itd, itd. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]