prasica je napisao:
Kasnim sa odgovorom

Inace, hvala. Stoji na mjestu tvoja primjedba na moje pitanje.
A Volvo

Nema veze, kasnim i ja sa odgovorom.
Dihtung glave za taj D24TIC2 motor je 30 maraka.
A pošto sam bio u pravu da je prolupao, sa ravnanjem glave i brušenjem bloka, mjenjanjem klipova, karika, ležajeva, ostalih dihtunga, servisom pumpi i agregata, izađe ti to na nekih 1500 maraka.

NiZ je napisao:
1. Imam Citroena BX 19 TZI ('92) i otisla je hidraulika totalno pa trebam reparirati kugle. Znate li nekog ko to radi u BL? Ja sam nasao samo jednog lika u Gradisci koji to radi ali mu je bila neka frka pa me rekao zvati .... prije mjesec dana .... A auto toliko skace da bi gangste from d blok ubile za njega .....
Dakle, repariranje kugli, ne zamjena (koja je kod Brkica 125KM po komadu .... a ima ih 5 ....) To mi je preskupo.
Hoćeš cijeli BX za dijelove?

nepokoreni je napisao:
Kod tebe su otišle membrane na tzv bombama kako ih zovu majstori. I da ima pet bombi četiri na točkovima plus jednu centralnu koja je povezana sa kompresorom i punjene su LHM uljem. Probaj na tranzitu ima amortizer servis jesi njih pitao, rade punjene i reparaciju amortizera to je najbliže toj branši.
Tačno.
NiZ je napisao:
2. Juce sam malo poletio sa ceste pa sam iskrivio felugu kad sam se nasadio .... Usukao se dio gdje su sarafi. Da li se to popravlja, da li je jeftinije od novog tocka, da li ....? Kontate vec

Ako nije neka baš zajebana aluminka, a pretpostavljam da nije...zamjeni felugu.
Unbeliever je napisao:
Imam jedno pitanje za stručnjake. Situacija:
Kad vozim duže, npr 50 km, prilikom usporavanja, puštanja gasa, čujem na lijevoj strani kao da nešto zapinje, flop flop flop, kako se točak okreće, kad dodam gas ne čuje se, samo kad usporavam. Ne dešava se po gradu. Možda je stvar brzine, međugradska je 80-90-100 km/h.
Naime, išao sam par puta Brod-Doboj (65km) i zadnjih 10 km proradi taj zvuk.
Da li je trap ili ležaj ili nešto 4.?

Poluosovina-ležaj?
P.S.
Pozdrav T_n_S-u!