banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 05:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 07 Avg 2011, 04:45 
Crna rijeka, taj dio je gadan...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kakvu sam juce sjebanu scenu vidio. Na putu od Doboja prema Derventi, lik je pokusao da skrene lijevo i u tom trenutku je drugi naisao na njega koji je pokusao da ga pretekne. Epilog su oba auta totalno zguzvana 30-ak metara dalje u grmlju. Ne znam sta je sa vozacima bilo, al' hitna je odvezla sve.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Muškarac mlađe životne dobi lakše je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila rano jutros u banjalučkom naselju Obilićevo, saznaje BLLIVE portal.

Naime, mladić je, vozeći automobil "mercedes", sletio s puta i udario u pomoćni objekat Klinike za psihijatriju da bi ubrzo nakon udara u svjesnom stanju izašao iz automobila. Njemu je na licu mjesta ukazana medicinska pomoć.

Automobil se kretao iz pravca dvorane "Obilićevo".

Nesreća se dogodila oko 1:30 časova u ulici Carice Milice.

(BLLIVE)

Slika

Ja sam prvo pomislio da je u pitanje neka njihova munjara.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
je li moguce da niko ne pise o momku koji je nastradao u nesreci na tranzitu [semafor u roljama] 21.08.????

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
jel to ovo

Никола Ђуровић (21) из Бањалуке, који је тешко повријеђен у саобраћајној несрећи која се догодила 21. августа, у сриједу је подлегао у Клиничком центру Бањалука.

Према незваничним информацијама, до несреће је дошло када је Ненад Радинковић, који је био за воланом "аудија", прошао на црвено свјетло и ударио у "фијат" којим је управљао Ђуровић, а потом је у њих ударила и "шкода". Један од аутомобила се потом одбио и ударио пјешака Бориса Клечину који је тешко повријеђен.

У овој несрећи лакше су повријеђени Радинковић, његов сувозач Ј. С. (17) и путници из "шкоде" Бранкица и Aнђела Бајчић. Г. О.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ko je ovaj klecina jedan je isao u bugarsku (davor) ali on je vani vec dugo

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 14:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nije, ovaj je iz Budzaka, moje godiste, isao u Gimnaziji sa mnom.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 00:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
evo info za sve koji su se pitali gdje je doticna krava koja je pokupila dedu i unuku kolima u boriku.. napokon je nadjose.. o bem ti pa kako se smucala kojekuda do sada i ko joj je to omogucio..

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/repu ... oj%21.html

Branka Balaban (55), koja je 19. marta 2009. na pečaškom prelazu u Banjaluci svojim „polom" usmrtila Momčila Kuridžu (63) i njegovu unuku Anju Gazibarić (5), uhapšena je juče na mađarskoj granici kada je pokušala da uđe u Srbiju. Balabanova sudu bila nedostupna od septembra 2009.

Ali stvarno ovo je sunovart morala, bila je to saobraćajna nesreća, ali ovo bježanje od pravde sa slučaja koji je prost kao pasulj, je za svaku osudu.

Da sam ja vlast, dobila bi doživotni zatvor, samo zato što se ovim postupcima ruga porodici žrtava i šalje loš primjer drugima.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
а ко је оно причао да њу гризе савјест и да се лијечи у психијатријској установи?
видим како ју гризе савјест...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2011, 18:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
chils je napisao:
који је био за воланом "аудија"

da to nije ona a4 sto redovno divlja po gradu? Crna, sa dva izduva sa strana 1.8t ili 2.0t?

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2011, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
[Enterprise] je napisao:
chils je napisao:

da to nije ona a4 sto redovno divlja po gradu? Crna, sa dva izduva sa strana 1.8t ili 2.0t?

Sa cetvrtastom tabilcom nazad?
Ako je ta, vozac iste ima 24000KM na osnovu saobracajnih prekrsaja duzan drzavi...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2011, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
richa je napisao:
[Enterprise] je napisao:
chils je napisao:

Sa cetvrtastom tabilcom nazad?
Ako je ta, vozac iste ima 24000KM na osnovu saobracajnih prekrsaja duzan drzavi...

Nije.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
Neki guzonja pod pratnjom (mislim da bi mogao biti spiric) napravio udes kod prnjavora. Slupan golf 4, pasat, policijski seat i doticni audi. Mislim da nema teze povredjenih.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2011, 14:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
http://www.banjalukalive.com/aktuelnost ... -udes.html

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 00:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ministarstvo pravde BiH potvrdilo je da su od mađarskih vlasti dobili informaciju da je u četvrtak u ovoj zemlji uhapšena Branka Balaban (55), koja je u Banjoj Luci optužena za izazivanje saobraćajne nesreće sa smrtnim posljedicama u martu 2009. godine.

- Balabanova je, kako smo obaviješteni, izjavila da dobrovoljno pristaje na izručenje BiH, tako da će sve ići po pojednostavljenoj proceduri. Nećemo podnositi zahtjev za izručenje, a datum njenog dolaska u BiH zavisi od mađarskih pravnih procedura - rečeno je u Ministarstvu pravde BiH.

U ovom ministarstvu kažu da su već obavijestili Kancelariju Interpola u Sarajevu i Graničnu policiju BiH da se pripreme za izručenje.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 02:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ZAGREB - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 12,15 sati u Zagrebu , na raskrižju Ozaljske ulice s Nehajskom i Okićkom, poginuli su 49-godišnja majka i njen 18-godišnji sin iz Zagreba, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

http://www.jutarnji.hr/nesreca-na-tresn ... in/970404/
Slika

Citiraj:
Sudar triju automobila, od kojih je jedan bio parkiran, dogodio se nakon što je, neslužbeno doznajemo, vozač crnog terenca Porsche Cayennea prošao kroz crveno svjetlo, sudario se s Audijem A8 i pritom pokosio dvoje pješaka, prvo 49-godišnju ženu, a potom mlađeg muškarca. Usmrtio ih je na mjestu. Oboje pješaka prelazili su cestu propisno, na pješačkom prijelazu, a bilo im je upaljeno zeleno svjetlo

Citiraj:
U tom trenutku na njega je iz Nehajske naletio Audi A8 koji je krenuo kad mu se upalilo zeleno svjetlo. Od tog udarca terenac se zarotirao i doslovno pokosio nesretnu pješakinju koju je odbacio u zatvoreni prtljažnik parkiranog Renaulta Clija. Tijelo žene probilo je poklopac prtljažnika i ostalo sablasno ležati u prtljažniku. Podivljali Porsche prije nego što se zaustavio pokupio je još jednog pješaka, navodno vlasnika parkiranog Clija, i odbacio ga petnaestak metara niz cestu.

Prizor je bio stravičan, a zgranuti građani dugo su promatrali očevid i tijela prekrivena crnim vrećama. Kažu da su oba vozača bila starije životne dobi.

- Bila sam u dnevnom boravku i gledala televiziju. Odjednom se čuo snažan udarac. Cijeli stan mi se zatresao. Zatim su se čuli krikovi. Provirila sam kroz prozor balkona i vidjela dva leša. Prizor je bio kao iz horor filmova. Katastrofa - rekla je vidno uzrujana stanarka čiji stan gleda na kobno raskrižje.

http://cro.time.mk/read/029a54c745/a5a5 ... index.html

Jezivo. :(

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
SRBAC - Nada Đurić (40) teško je povrijeđena u subotu popodne kada je iskočila iz vozila ford tranzit, koji je vozio njen suprug, na putu Nova Topola - Srbac, potvrdio je izvor blizak policiji.
Iz kojeg razloga se ova žena odlučila za nesvakidašnji potez, nije poznato, a u CJB kažu da se sve to dogodilo dok se automobil kretao brzinom oko 50 kilometara na sat, u blizini mjesta Kobaši.
"Ona je, nakon ljekarske pomoći, izjavila da je sama iskočila iz auta. Zašto je to učinila, još se ne zna, jer dežurni tužilac od nje nije uzeo izjavu, a to će učiniti kada se ona oporavi", rekao je "Nezavisnim" izvor blizak istrazi.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2011, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Šta tu ima znati? Ljudi se posvađali i dopizdilo joj i hop...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2011, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Oko 20h na Lausu udes. Motociklista presao u suprotnu traku i udario u Golf2. Licno sam prisustvovao (na moju nesrecu)....letio je nekih 7-8m i docekao se na noge. Sam usao u vozilo hitne pomoci i otisao :-? Kako sam skontao, trkao se sa kolegom.

Vozac u Golfu razbio glavu,losije mi je izgledao od motocikliste.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Datum: 22.09.2011 21:00
Autor: Н. Т. - Glas Srpske

СAРAЈЕВО - Бранка Балабан (54) из Приједора, која је оптужена да је у Бањалуци изазвала тешку саобраћајну несрећу у којој су погинули Момчило Куриџа (63) и његова четворогодишња унука Aња Газибарић, изручена је из Мађарске у БиХ, сазнаје "Глас Српске".

Према незваничним информацијама, Балабанову ће данас преузети припадници Судске полиције РС у Источном Сарајеву и биће потом пребачена у Казнено поправни завод Бањалука на Туњицама, јер јој је раније одређен притвор у бањалучком Основном суду. У Судској полицији РС јуче су потврдили да су добили екстрадициони налог за изручење Бранке Балабан. Из безбједносних разлога нису могли казати тачно вријеме њеног изручења.

Балабанова је ухапшена 1. септембра у Мађарској на граничном прелазу Сантово. Она је од подизања оптужнице 2009. године била у бјекству.

Према наводима у оптужници бањалучког Окружног тужилаштва, Балабанова је 19. марта 2009. године на пјешачком прелазу на раскрсници улице Реље Крилатице и Булевара Живојина Мишића у насељу Борик аутомобилом "фолксваген поло" ударила Куриџу и његову унуку Aњу и усмртила их. На мјесту несреће нису уочени трагови кочења, а од силине удара дјевојчица је одлетјела на возило и ударила главом у вјетробранско стакло, док је њен дјед ударен у бочну страну тијела. Балабанова је аутомобилом управљала брзином од 67 километара на час иако је дозвољено 50 километара на час.

Она се није појавила ни на једном заказаном рочишту у Основном суду. Њен адвокат Симо Тошић раније је изјављивао да се она лијечи и за то је доставио документацију са психијатријске клинике у Сокоцу. Међутим, касније је утврђено да Балабанова није у Сокоцу. Због тога јој је у јуну ове године у бањалучком Основном суду одређен притвор и расписана потјерница. Послије сазнања о хапшењу Балабанове, суђење које је било заказано за 2. септембар у бањалучком Основном суду одгођено је на неодређено вријеме, док она не буде изручена. Aдвокат Тошић тада је казао да ће када дође у суд Балабанова признати кривицу.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]