banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 02:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1563 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jun 2011, 16:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
U zadnje vrijeme se ne sjećam da je iko od mojih prijatelja kupio Nokiu... Sve Samsung, HTC, Sony, GAYphone... Uglavnom najviše se fura Android, a poneko i iOS

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 19:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
za koju godinu ljudi ce zaboraviti da je postojala tamo neka Nokia, kupice je Microsoft i pod svojim brendom se pokusati pogurati sa Androidom i Iphonom (neuspjesno vjerovatno...)

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Supercharging Android: Google to Acquire Motorola Mobility

Citiraj:
The combination of Google and Motorola will not only supercharge Android, but will also enhance competition and offer consumers accelerating innovation, greater choice, and wonderful user experiences. I am confident that these great experiences will create huge value for shareholders.

I look forward to welcoming Motorolans to our family of Googlers.

Posted by Larry Page, CEO

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2011, 23:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Eno prica ide na G+ podrzana dijelom i oficijalnom Google-ovom izjavom da je sve to zbog patenata. Sad ima Apple da iskesira nesto od onih 60bn+ kao come back. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 07:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
Eno prica ide na G+ podrzana dijelom i oficijalnom Google-ovom izjavom da je sve to zbog patenata. Sad ima Apple da iskesira nesto od onih 60bn+ kao come back. :)

Naravno da je zbog patenata, Motorola Mobility ih posjeduje oko 17.000 :)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 11:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja tek sad skontah da sam onaj post o ovome ubacio u pogresnu temu sinoc, u onu o G+...
Eh, WeeBoo, sta ces, kad samo mi komentarisemo, pa se zbunih. :D

FLASH je napisao:
Citiraj:
A few years ago, Motorola was dying. Hoping to shake up the phone industry, Google created a mobile operating system called Android and gave it away free. Motorola loved it, used it, made some cool phones, and turned the company around. Now, today, we learn that Google is buying Motorola Mobility for twelve and a half billion dollars.

Google doesn’t want to do what Motorola Mobility does (sell phones); it wants the company because it’s got a big heap of patents—seventeen thousand, apparently, with seven thousand more under review. And this is why today’s news is profoundly depressing.

Over the past several months, phone manufacturers have sued, sued, and sued some more. Android is facing more than forty lawsuits. Last week, Apple—with a legal department as innovative as its design department—got all of Samsung’s Galaxy Tabs pulled from stores in Europe. Motorola, last week, threatened to sue everyone else using Android. The mobile-computing industry resembles the Balkans in the nineties. Everyone has deep grievances against everyone else, the shifting alliances are inscrutable, and the end results are likely to be bad. Meanwhile, patent trolls play the role of freelance snipers, firing totally unpredictable lawsuits at everyone.

Full article:
http://www.newyorker.com/online/blogs/n ... z1V8lPHqpz

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2011, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidjeh i ja, ali tek nakon što pročitah ovaj post ovdje. ;)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2011, 22:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne znam je li neko upratio HP Touchpad prodaju danas za $99 (jer ga je HP cancel-ovao potpuno prije koji dan, nesto vise od mjesec dana po izlasku), ali ono je najveca hajka na proizvod koju sam ja ikad vidio! I ja ga pokusao uzeti, ali jok. :)

Evo, cisto da dobijete osjecaj o cemu pricam, vidite broj strana (a resetovalo se sa 500 strana vec jednom danas):
http://slickdeals.net/forums/showthread.php?t=3220862

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jao kineza kraljeva :lol:
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Ispala godine!

Apple umjesto dugo iscekivanog Iphone 5 predstavio samo blago unaprijedjeni Iphone 4S. U odnosu na stari model 4S ima bolji cip i kameru. Sve ostalo ukljucujuci i dizajn ostaje isti.

http://www.gsmarena.com/apple_introduce ... s-3225.php

Veliki minus za Aple. Cijene na berzi su im odmah pale.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2011, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onda se ti razumes u marketing kao mara u kantar. Celi svet ce pokupovati stari/novi proizvod i za pola godine ce izaci iPhone5 koji ce imati drugi oblik i ponovo ce ga svi kupiti. Godinama prodaju isti proizvod 2 puta, a ti se razocarao jer su ovo odradili. Ne brinem se ja za njih i njihove deonice

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Živi bili pa vidjeli, al mogu se opkladiti da za ovaj model, izvan USA, neće biti baš tolika jagma.
Konkurencija trenutno nudi mnogo više za manje para. Pogledaj Galaxy S2, Google predstavlja novi model za koji dan, HTC rastura na svakom koraku.
OK. Apple je u takvoj poziciji da mogu da žive još godinu dana samo od slave. Ali mislim da svaki proizvod ima svoj životni vijek i da je Iphone došao do svog maximuma.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 16:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ni njihovi racunari nisu doziveli neku revolucionarnu promenu izgleda pa ih opet svi zele... iPhone 4 jeste dosao do svog maximuma, iPhone 4s ce se sigurno dobro prodavati, a sta ce biti kada izadje model 5, videcemo...
Kada smo vec kod novina, ovaj Siri bas dobro izgleda, samo da bude precizan u izgovoru:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rNsrl86inpo[/youtube]
Ne trebaju nam vise prijatelji, sednemo na kafu sa telefonom i ispricamo se kao blesavi :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 17:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Hertzog je napisao:
Pa ni njihovi racunari nisu doziveli neku revolucionarnu promenu izgleda pa ih opet svi zele...

Ja ga ne želim :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ko tebe pita, pa ti koristis motorolu :lol:
Nisam ga ni ja zeleo, ali sada kada ga imam veruj mi da ga ne bih menjao za neki drugi OS, jer je 100 puta brzi, bolji i stabilniji

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 17:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
O tome koliko je brži, bolji i stabilniji možemo raspravljati do kraja života... ako te zadovoljava, be happy, ja sam ipak malo manje iOrjentisan :-D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja pricam iz mog licnog iskustva, a ako si imao lose iskustvo sa Macom, to je druga prica... U svakom slucaju novi iPhone ne bih uzeo, jer nema neke revolucionarne stvari za razliku od i4... Novine su uglavnom vezane za velika trzista i kod nas se ne mogu koristiti, tako da ce prodaja verovatno biti slabija, sto je i logicno

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 03:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Nisam ga ni ja zeleo, ali sada kada ga imam veruj mi da ga ne bih menjao za neki drugi OS, jer je 100 puta brzi, bolji i stabilniji

Ne bih ni ja mijenjao Mac. No medjutim, danas sam presao na Galaxy S II iiii... iOS, dovidjenja! Ne mogu se ni porediti. Doduse, ovo je trenutno sami top liste telefona (dual core na 1.2GHz i 4.3" ekran... mmm). :)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 06:34 
Citiraj:
dual core na 1.2GHz i 4.3" ekran... mmm

Ocu i ja... :cry: :cry:

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
Hertzog je napisao:

Ne bih ni ja mijenjao Mac. No medjutim, danas sam presao na Galaxy S II iiii... iOS, dovidjenja! Ne mogu se ni porediti. Doduse, ovo je trenutno sami top liste telefona (dual core na 1.2GHz i 4.3" ekran... mmm). :)

Izace i kod Applea nova spravica, sada i oni ubacuju ona A5 sranja u telefon, u novom ce to verovatno doraditi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1563 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]