banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Avg 2011, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jorgacevicu je ovo prvi kiks, Stojkovic ih je imao milion, treba mu dati jos koju sansu.. Tako da se ne slazem za golmana, za ostalo se slazem.. Ali kad vidim koga sve zovu, ljude od 30 godina da debituju za reprezentaciju nista mi vise nije cudno.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
enc0re je napisao:
Nemamo se čemu nadati bez nekog stranog selektora pod uslovom da to nije Klemente ili Mateus :D

Mogao je Radomir nešto da napravi, ali mu nisu dali.

Da Ferguson, Gvardiola ili Murinjo budu treneri ne vrijedi, mora se u rukovodstvu FS nešto mijenjati.
E sad da li početi od Karadžića ili je nešto drugo u pitanju, ko će ga znati. Vidljivo je to da nam fudbal tone sve dublje i dublje, bez nade u bolje

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Ja ću biti ogromno đubre i reći da sam se nadao da će nas nabiti sa bar 3 razlike. Svima sam to danas govorio i iskren da budem, krivo mi je na kraju bilo što nije ispalo tako. Ako sad đubrad ne ode sa funkcija, nek' nas do kraja kvalifikacija svi ovi indijanci iz grupe iznabijaju i kod kuće i na strani. Ionako su iste za mene odavno izgubljene, ali bi valjalo na vrijeme reagovati prije neke buduće bruke sa Hrvatima. To stvarno ne bi mogao podnijeti.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 18:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Ja maltene, više ne pratim reprezentaciju od kada je Pižon selektor... Samo se nerviram bezveze, a znam da će ovako biti sve dok je on selektor i Karadžić predsjednik...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 18:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Elvis Presley je napisao:
Kud ne odoh na Kratkofil, jeb'o me fudbal i citava nasa reprezentacija.

+1

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Ljuka988 je napisao:
Ja maltene, više ne pratim reprezentaciju od kada je Pižon selektor... Samo se nerviram bezveze, a znam da će ovako biti sve dok je on selektor i Karadžić predsjednik...

+ 9 000 000 000 cirka...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Мало статистике:

Квалификације за СП 2010:

Сeлектор: Радомир Антић

Citiraj:
Србија - Фарска Острва 2 - 0
Француска - Србија 2 - 1
Србија - Литванија 3 - 0
Аустрија - Србија 1 - 3
Румунија - Србија 2 - 3
Србија - Аустрија 1 - 0
Фарска Острва - Србија 0 - 2
Србија - Француска 1 - 1
Србија - Румунија 5 - 0
Литванија - Србија 2 - 1

Табела:

1. Србија 22
2. Француска 21
3. Аустрија 14
...

7 побједа, 1 реми, 2 пораза
22 дата гола, 8 примљених

Пријатељске утакмице:

Србија - Бугарска 6 - 1
Србија - Пољска 0 - 1
Кипар - Србија 0 - 2
Украјина - Србија 1 - 0
Србија - Шведска 2 - 0
Јужна Африка - Србија 1 - 3
С. Ирска - Србија 0 - 1
Ј. Кореја - Србија 0 - 1
Алжир - Србија 0 - 3
Јапан - Србија 0 - 3
Нови Зеланд - Србија 1 - 0
Пољска - Србија 0 - 0
Србија - Камерун 4 - 3
Србија - Грчка 0 - 1

9 побједа, 1 реми, 4 пораза
26 датих голова, 9 примљених

Свјетско првенство:

Србија - Гана 0 - 1
Њемачка - Србија 0 - 1
Аустралија - Србија 2 - 1

1 побједа, 2 пораза
2 дата гола, 3 примљена

Квалификације за ЕП:

Фарска Острва - Србија 0 - 3
Србија - Словенија 1 - 1

УКУПНО:
18 ПОБЈЕДА, 3 РЕМИЈА, 8 ПОРАЗА
ГОЛ РАЗЛИКА: 54 - 21 (+33)

Квалификације за ЕП:

Слектор: Владимир Петровић

Citiraj:
Србија - Естонија 1 - 3
Италија - Србија 3 - 0
Србија - С. Ирска 2 - 1
Естонија - Србија 1 - 1

1 побједа, 1 реми, 2 пораза
4 дата гола, 8 примљених

Пријатељске утакмице:

Бугарска - Србија 0 - 1
Израел - Србија 0 - 2
Ј. Кореја - Србија 2 - 1
Аустралија - Србија 0 - 0
Русија - Србија 1 - 0

2 побједе, 1 реми, 2 пораза
4 дата гола, 3 примљена

УКУПНО:
3 ПОБЈЕДЕ, 2 РЕМИЈА, 4 ПОРАЗА
ГОЛ РАЗЛИКА: 8 ДАТИХ ГОЛОВА, 11 ПРИМЉЕНИХ (-3)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 20:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2010, 17:42
Predlažem da se ova tema do daljnjeg prebaci na podforum Humor ..

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ovo sad izgleda lose, ali kad se u kvalifikacijama razigra veseljko trivunovic, ima sve da rastrurimo ko bugarsku skupstinu. al zamalo

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

usput, jel iko upratio da su nasi juniori u prijateljskoj utakmici rutinski izgubili od uzbekistana (!) sa 2:0?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovaj definitivno nije dobar sa glavusom:

http://www.sportal.rs/news.php?id=56512

cuj dobra igra,drzali smo loptu,e pa nabijem i tebe i takvu igru.daj boze da nas irci rastrgaju u sledecoj i svaku narednu da nas guze dok ova govna ne odu.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Štaaa se ovom desi? Dobra igra? :lol:

E Pižon, Pižon

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2011, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Onakva igra je najgora, bez ikakvih šansi, navlačenje neko, da se tako izrazim. Mislim da od ovog selektora nema ništa, ali opet, to je samo moje mišljenje. Pižon mi je totalno antipatičan..

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 01:51 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma daj ljudi bitno je da smo prijateljski jevrejima uvalili 2 gola... :lol:

rusima moramo malo pustiti da nas buse, kako bi podrzali nasu politiku i sacuvali zemlju da se ne raspadne.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 06:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
Da Kuzmanovic nije zasrao kod izvodjenja kornera ostalo bi 0:0.
Srbija bolja u prvom, a Rusija u drugom poluvremenu. Sve u svemu i jedni i drugi bi morali puno bolje. S obzirom na reputaciju.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rapsodija_wolfsburg je napisao:
Da Kuzmanovic nije zasrao kod izvodjenja kornera ostalo bi 0:0.
Srbija bolja u prvom, a Rusija u drugom poluvremenu. Sve u svemu i jedni i drugi bi morali puno bolje. S obzirom na reputaciju.

Хахаха какву репутацију?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 10:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Citiraj:
Užas! Poraz reprezentacije Srbije u Moskvi pokazao je da u našem nacionalnom timu i dalje vlada odsustvo bilo kakve ideje o tome kako se postiže gol iz igre. Iz meča u meč akteri ponekad zamene mesta, umesto povređenog Kurte dođe oporavljeni Murta, a bilans ostaje „nula“. Od poslednjih meseci u eri Radomira Antića do danas, naš reprezentativni fudbal je u stalnom padu. Taj pad Pižon ne zaustavlja, već pospešuje.

Lažne zvezde

Najobičnija je laž da imamo prvoklasne fudbalere. Oni su samo solidni igrači, s manama koje postaju fatalne tek kad su u okruženju sebi sličnih, u reprezentaciji Srbije. Njihove mane smanjuju samopouzdanje ekipe, stvaraju strah od greške, a ona se obično dešava i vodi tim u poraz. To je fudbalski lanac, gde prva karika kaže da su nam igrači hronično fizički nepripremljeni i uglavnom spori, dok poslednja pripada selektoru i otkriva njegovu nesposobnost da prikrije minuse.

Pižon ne može da bude odgovoran za nedostatak kreativnih fudbalera kakav je on bio nekada, za manjak golgetera. Odgovoran je što svojim izborom igrača kompromituje ideju o nacionalnom timu kao skupu najboljih, što daje prostor Rusima da se pitaju kakvi su nam tek ostali igrači kad su nam reprezentativna krila Jovanović i Janković. Obojica su u prošlih 365 dana odigrali zajedno nekoliko poluvremena i obojica su od pojavljivanja u Moskvi imali više štete nego koristi, baš kao i reprezentacija.

Sve sami osigurači

Teško će Pižon objasniti kako su se istovremeno na terenu našli Milijaš i Trivunović, dve sjajne levice što sporo trče, i o čemu razmišljaju njegovi vezni igrači, izuzev Ninkovića, kad 90 odsto svojih dodavanja šalju u rikverc. Temu o izostanku vezista u završnici napada ne treba ni započinjati, jer odgovor je - „spori su da se vrate u odbranu, korisniji su kao osigurači“. Osigurači, pa osigurači za osigurače, i od igre ništa. Što bi rek’o naš narod - igrate ko neke babe!

„Padalica“ Krasić

Uprkos većem posedu lopte od protivnika, prvo poluvreme završeno je bez ijedne zrele prilike za gol. Beskonačno ja-tebi-ti-meni, dok ne dođe do desnog krila i Miloša Krasića. Plavokosi momak se onda spusti ka protivničkom šesnaestercu i bude - ništa. Čekamo ga nekoliko godina, od Beča, kad je razbijena Austrija. Nije ga bilo na Svetskom prvenstvu, nema ga ni u ovim kvalifikacijama. Umesto prodora i golova, odlučio je da nam ponudi foliranje faulova.

Hoću i ja u reprezentaciju!

Golman Crvene zvezde Boban Bajković spreman je da stane među stative „orlova“. Muke s golmanima u srpskoj reprezentaciji ne prestaju, pa je tako bilo i u duelu sa Rusima, od kojih smo izgubili zbog kiksa Bojana Jorgačevića.

- Nadam se pozivu, pa ko još ne sanja da stane ispred gola svoje zemlje. Imam državljanstvo Srbije i oduvek sam isticao da me interesuje mreža „orlova“ - rekao je Cetinjanin Bajković za Sportal i naglasio da želi da na stadionu Crvene zvezde ponovo vidi trofeje.

- Moramo da vratimo pehare. Dugujemo to svima. Pa, videli ste samo koliko ljudi je došlo da nas podrži protiv Letonaca. Sve ćemo uraditi ne bi li na kraju pehar došao gde mu je i mesto, u našu trofejnu salu. Ne možemo to da obećamo navijačima, ali možemo to da ćemo, počev od mene pa sve do onog ko bude u napadu, dati sve da donesemo pehar kući.

(S. R.)

http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/f ... 112484.php

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Spoiler:
mandrak je napisao:
Citiraj:
Užas! Poraz reprezentacije Srbije u Moskvi pokazao je da u našem nacionalnom timu i dalje vlada odsustvo bilo kakve ideje o tome kako se postiže gol iz igre. Iz meča u meč akteri ponekad zamene mesta, umesto povređenog Kurte dođe oporavljeni Murta, a bilans ostaje „nula“. Od poslednjih meseci u eri Radomira Antića do danas, naš reprezentativni fudbal je u stalnom padu. Taj pad Pižon ne zaustavlja, već pospešuje.

Lažne zvezde

Najobičnija je laž da imamo prvoklasne fudbalere. Oni su samo solidni igrači, s manama koje postaju fatalne tek kad su u okruženju sebi sličnih, u reprezentaciji Srbije. Njihove mane smanjuju samopouzdanje ekipe, stvaraju strah od greške, a ona se obično dešava i vodi tim u poraz. To je fudbalski lanac, gde prva karika kaže da su nam igrači hronično fizički nepripremljeni i uglavnom spori, dok poslednja pripada selektoru i otkriva njegovu nesposobnost da prikrije minuse.

Pižon ne može da bude odgovoran za nedostatak kreativnih fudbalera kakav je on bio nekada, za manjak golgetera. Odgovoran je što svojim izborom igrača kompromituje ideju o nacionalnom timu kao skupu najboljih, što daje prostor Rusima da se pitaju kakvi su nam tek ostali igrači kad su nam reprezentativna krila Jovanović i Janković. Obojica su u prošlih 365 dana odigrali zajedno nekoliko poluvremena i obojica su od pojavljivanja u Moskvi imali više štete nego koristi, baš kao i reprezentacija.

Sve sami osigurači

Teško će Pižon objasniti kako su se istovremeno na terenu našli Milijaš i Trivunović, dve sjajne levice što sporo trče, i o čemu razmišljaju njegovi vezni igrači, izuzev Ninkovića, kad 90 odsto svojih dodavanja šalju u rikverc. Temu o izostanku vezista u završnici napada ne treba ni započinjati, jer odgovor je - „spori su da se vrate u odbranu, korisniji su kao osigurači“. Osigurači, pa osigurači za osigurače, i od igre ništa. Što bi rek’o naš narod - igrate ko neke babe!

„Padalica“ Krasić

Uprkos većem posedu lopte od protivnika, prvo poluvreme završeno je bez ijedne zrele prilike za gol. Beskonačno ja-tebi-ti-meni, dok ne dođe do desnog krila i Miloša Krasića. Plavokosi momak se onda spusti ka protivničkom šesnaestercu i bude - ništa. Čekamo ga nekoliko godina, od Beča, kad je razbijena Austrija. Nije ga bilo na Svetskom prvenstvu, nema ga ni u ovim kvalifikacijama. Umesto prodora i golova, odlučio je da nam ponudi foliranje faulova.

Hoću i ja u reprezentaciju!

Golman Crvene zvezde Boban Bajković spreman je da stane među stative „orlova“. Muke s golmanima u srpskoj reprezentaciji ne prestaju, pa je tako bilo i u duelu sa Rusima, od kojih smo izgubili zbog kiksa Bojana Jorgačevića.

- Nadam se pozivu, pa ko još ne sanja da stane ispred gola svoje zemlje. Imam državljanstvo Srbije i oduvek sam isticao da me interesuje mreža „orlova“ - rekao je Cetinjanin Bajković za Sportal i naglasio da želi da na stadionu Crvene zvezde ponovo vidi trofeje.

- Moramo da vratimo pehare. Dugujemo to svima. Pa, videli ste samo koliko ljudi je došlo da nas podrži protiv Letonaca. Sve ćemo uraditi ne bi li na kraju pehar došao gde mu je i mesto, u našu trofejnu salu. Ne možemo to da obećamo navijačima, ali možemo to da ćemo, počev od mene pa sve do onog ko bude u napadu, dati sve da donesemo pehar kući.

(S. R.)

http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/f ... 112484.php

У кост!

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Citiraj:
Pitanje je, međutim, da li je strateg „orlova" na pravom putu da reši problem neefikasnosti našeg tima. U poslednje četiri utakmice naš tim je ostvario dva remija i dva poraza uz svega tri postignuta gola. Premalo, pogotovo kad se ima u vidu znatno veći kvalitet u odnosu na prva tri rivala. Zbog toga zaista čudno zvuči Petrovićeva izjava posle utakmice u Moskvi.
- Očigledno je da napredujemo iz meča u meč. Protiv veoma jakog rivala kakav je Rusija odigrali smo veoma dobro i imali znatno veći posed lopte - rekao je selektor „orlova".

Petrović, međutim, kao da ne uviđa ili ne želi da uvidi da napretka u onom segmentu igre koji najviše škripi, ofanzivi, jednostavno nema. Srbija podjednako teško daje golove danas, kao i pre skoro godinu dana, kad je on preuzeo tim.
Petrović kao i da ne pokušava da pronađe rešenje. Naprotiv, ponaša se kao kapetan broda koji vidi rupu na trupu kroz koju ulazi voda i ne čini ništa da tu rupu zapuši, nadajući se da će stići do luke pre nego li potone. A to bi vrlo lako moglo da mu se obije o glavu već u narednoj kvalifikacionoj utakmici protiv Severne Irske u Belfastu, gradu u kojem je napravljen „Titanik".

Пресс

:roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

istina je da pizon nije kriv ni za sta. kriv je onaj ko je takvog nesposobnjakovica postavio na mjesto selektoa. a zna se ko je to

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]