banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16975 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 849  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2011, 16:58 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
tesko je naci nekoga a da mu komora nije ko kurve u amsterdamu...treba odredjeno vrijeme da se komora prozraci, al posto je i njima cilj da zarade tj da vise auta prodje kroz komoru onda malo teze da se komora izvjetri...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2011, 17:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Il je prosto sklepana na brzaka pa nit radi kako treba nit ništa.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2011, 17:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2009, 00:23
Znaci u principu ne postoji komora da valja i ko to moze profesionalno odraditi :)

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2011, 17:19 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
postoji komora da valja...al u principu moras biti dobar sa osobom il da ga neko od tvojih prijatelja dobro poznaje pa ono malo preporuke...i taj koji ima komoru moze da ti farba u garazi..

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
drugari,zna li neko gdje mogu provjeriti po svojim reg tablicamaimam li jos kakvu kaznu u najavi,tj ne znam je li za to nadlezna komunalna ili ko vec,elem, mjesecima sam se parkirala na istom mjestu,bukvalno u dolcu,pored jos cca 20 auta koji se parkiraju svakodnevno tu,nema zabrana parkiranja,ali je "javna povrsina" tj neki sljunak,a u 7 dana su mi stigle 2 kazne,uslikano i poslano sve u roku od nekoliko dana,naravno vise se tu ne parkiram od kad je prva stigla,ali rece mi danas drug da je njemu stigla kazna ispred zgrade uslikan jos iz juna mjeseca pa bih da provjerim ima li jos koja,pa nisam valjda toliki baksuz da su me jos koji put uslikali :(

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
jel zna neko kako doci do koda za cd plejer iz megana 2004g?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 22:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
ima vec tema o tome viewtopic.php?f=32&t=56342

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:52
azdajica-ny je napisao:
drugari,zna li neko gdje mogu provjeriti po svojim reg tablicamaimam li jos kakvu kaznu u najavi,tj ne znam je li za to nadlezna komunalna ili ko vec,elem, mjesecima sam se parkirala na istom mjestu,bukvalno u dolcu,pored jos cca 20 auta koji se parkiraju svakodnevno tu,nema zabrana parkiranja,ali je "javna povrsina" tj neki sljunak,a u 7 dana su mi stigle 2 kazne,uslikano i poslano sve u roku od nekoliko dana,naravno vise se tu ne parkiram od kad je prva stigla,ali rece mi danas drug da je njemu stigla kazna ispred zgrade uslikan jos iz juna mjeseca pa bih da provjerim ima li jos koja,pa nisam valjda toliki baksuz da su me jos koji put uslikali :(

http://www.banjaluka.rs.ba/front/articl ... ight_mi=98
Evo ti link komunalne policije sa njihovim svakodnevnim izvjestajima gdje mozes vidjeti u kojoj su ulici odredjenog dana vrsili fotografisanje vozila. Ako ti to uopste nesto znaci. Ako ne, odes kod njih, tamo su gdje je bivsa Basta u Kralja Alfonsa XIII, pa ti po tvom maticnom broju provjere tvoj status kod njih. :lol: Sretno!

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2011, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
hvala

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 20:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Treba mi savjet za akumulator, gdje je najpovoljnije i ako neko ima preporuku za određenu marku. Takođe dobro bi došle i cijene onako čisto orjentaciono. Kapacitet bar 66 Ah.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 20:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ako hoćeš jeftino otiđi u Sladaboni oni su zastupnici Black Horse akumulatora, a možeš i u Tudor imaju Vesna akumulatore koji su odlični ali su jači cijenom. Ja sam stavio Horse i nemam problema već drugu godinu :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Skoro sam kupovao jedan od 45Ah. Kod Tudora su 80, 85 i 95KM. Najskuplji je Vartin, a jedan od ova dva prethodna je bivsi Black Horse. I sada je neki konj, samo nije crni. Jedan od ova dva jeftinija je covjek donio na reklamaciju (star par mjeseci) kad sam ja birao, a posto mi je prethodni Vartin trajao 6 godina a Black Horse 3 godine, zakljucih da je isplatnije dati 15KM vise za Vartu.
Kad sam prije 3 god kupio Black Horse obisao sam puno radnji, i na kraju zakljucio da je ipak najjeftinije bilo kupiti kod Tudora jer oni ti ga i ugrade, i dobijes napunjen. Za stari sam dobio jednom 5 eura na otpadu, a ovaj put 7.5KM kod Tudora mi priznali za stari.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
За акумулаторе, имаш Сладабони (иза Тојотиног салона) и неке ликове из Добоја, мислим, у кругу Метала (она капија доле, према прузи, иза Сајмишта). Ликови су у једној хали, тешко ћеш их промашити јер ваљају и гуме. Они су нешто јефтинији од Сладабонија, не много. Не знам цијене.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 20:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Meni je Vesna trajala 5 godina, a Black Horse mi je crkao jednom i to ljeti i bez problema mi dali drugi u prodavnici (bio u garanciji) nije bilo poslije problema. Sve zavisi kako te potrefi, ja sam imao Energizer star 7 godina u Opelu i trajao još godinu kod mene.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
I meni je Black Horse crkao ljeti, odjednom samo prestao raditi, ali tacno nakon 3 godine (a garancija je godinu ili mozda cak dvije).

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 20:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Garancija je 24 mjeseca ali svi akumulatori uglavnom imaju toliki rok. Osim nekih jačih marki i ovih najnovije tehnologije al kad ti se isprazni skroz adio ne može se puniti, i cijena je dupla.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 21:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Evo već drugi put da mi blach horce crkne po najvećim vrućinama, a ne ko normalnom narodu kad je zima.
Prvi došao u autu, korišten šest godina i onda jedna ćelija prokuvala. Odradio svoje, nadao sam se da još prave kako valja.
Drugi otkazao poslije dvije godine, uglavnom prošla garancija.
Jutros nije mogao upaliti, danas poslije punjenja sastavi na prvu i nakon dva sata nemogu ni grijači da odrade svoje. Jebem ti avgust definitivno najgori mjesec kad su finansije u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Još od nikog ozbiljnog nisam čuo riječi pohvale za Black Horse.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 22:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Komšija mi reče da pogledam akumulatore Tesla. Ima li iko iskustva sa njima?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2011, 22:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:52
Kod Tudora, preporuka. Kad imam problem sa akumulatorom samo odem tamo, uopste ne ramisljam o drugim opcijama. Uvijek vrlo usluzan za sta god treba, popravak, punjenje, zamjena za novi. Garancija, sve OK. A cijene nisam uporedjivao ali cini mi se da je to sve tu negdje. Vozim vec cetvrtu godinu njegov akumulator, ne znam ni koji je. Sve OK.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16975 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 849  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]