banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 102  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Kamere u bl?
PostPoslato: 07 Jul 2011, 02:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2005, 23:44
e da vas pitam, ona kamera kod autoprevoza na banjaluckom polju, jel moze slikati auta koja prolaze kroz onaj drugi semafor ( dijagonalno od nje, kad se ide od kampusa)...neki dan sam prosao sa 55 - 56 na sat i pocne da blica, a ispod tog semafora gdje kamera nije niti jednog auta bilo , a ovamo sa moje strane je bio samo neki sto je isao lijevo (nije se cinio sumnjiv) i ja :] :D...jel mogu racunati kupanje u vidu od 40 marki :}

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 06:34 
ja svaki dan prolazim tuda, i nisam sigurno zadnjih mjesec dva vidjela da blica.. ona je ispocetka postavljena kao testna, ne znam da li je presla u pravu "kažnjivu" kameru :D ... a sto se tice te trake iz suprotnog smijera, moze sigurno slikati i ta kola, samo je sad pitanje da li je u fukciji u smislu kaznjavanja

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 12:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
mrzim kamere...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 13:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
slika samo gdje imas ukopano u asfaltu one žice, obrati paznju na nekoliko metara od kamere, usjecene su u asfalt i zalivene katranom

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 15:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
insider je napisao:
slika samo gdje imas ukopano u asfaltu one žice, obrati paznju na nekoliko metara od kamere, usjecene su u asfalt i zalivene katranom

koliko sam cuo ta kamera u sebi ima klasican radar integrisan u sebi pored kamere i kaze mi drug da je sat i po vremena stajao na toj raskrnici i posmatrao kako radi i izgleda da hvata i tu traku koja ide od kampusa prema metalu, samo mi je cudno sto je tako nizak prag tolerancije stavljen...55 km/h, obicno to se stavi na 60..

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 16:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Imaju zice u asfaltu, dvije trake prema merkatoru.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 17:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

jel neko kada je dostavljao podatke o onome koje upravljao vozilo napisao da je vozio neki strani državljanin? sta u tom slucaju napisati? jel traže JMBG i sve one podatke?

poz

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
jbg sigurno ti traze da im dostavis njegovu vozacku. Moraju imati neki dokaz.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 13:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Avg 2011, 13:19
evo i moj problem, stigla mi kazna da sam vozio tranzitom 139km/h, ona kamera preko puta neskovic pumpe.. a zivim tu blizu, znam da ima kamera nikad ne idem ni preko 50km/h,i sigurno nisam vozio ni 60 a kamoli 139.... da li je neko imao slican problem? da li neko zna da te kamere prave greske? mozda sam cak isao i 39km/h.. tamo u policiji su pokazali sliku, ali je mracno,jedva se vidi samo moja tablica..da li je moguce nekako dokazati??? hvala unaprijed...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 13:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Jedino da se vadiš na to da tvoj automobil nemože dostići tu brzinu (ako zaista nemože).

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 13:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

slavisabl je napisao:
evo i moj problem, stigla mi kazna da sam vozio tranzitom 139km/h, ona kamera preko puta neskovic pumpe.. a zivim tu blizu, znam da ima kamera nikad ne idem ni preko 50km/h,i sigurno nisam vozio ni 60 a kamoli 139.... da li je neko imao slican problem? da li neko zna da te kamere prave greske? mozda sam cak isao i 39km/h.. tamo u policiji su pokazali sliku, ali je mracno,jedva se vidi samo moja tablica..da li je moguce nekako dokazati??? hvala unaprijed...

nadam se da se salis? da nije vozio ko drugi?

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 14:09 
Početnik
Početnik

ma moze dostici auto, prije 7 dana je bilo,dosla juce kazna, ja sam sigurno vozio, bio u pekari bakal, i krenuo tranzitom prema cajevcu, i uvijek tu vozim i ispod 50km/h.. i sigurno sam vozio oko 50km/h pa nisam blentav juriti kad zivim tu blizu..

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 14:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

imas pp

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
е свашта... па зар је могуће да те камере тако погријеше? :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 14:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ako je to tacno onda najbolje izbjegavati te saobracajnice pod radarima

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 14:27 
Početnik
Početnik

100% je tacno, ne znam sta da radim, kazna je 400km i 2mj vozacka dozvola.. :(

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 16:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Nije bilo ni jedno drugo auto pored tebe ili iz suprotne strane?

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 16:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

slavisabl je napisao:

prije neki dan sam isao tranzitom i ispred mene je isao sleper koji je evidentno isao preko 60 km/h (jer sam ja isao 55 km/h i odmicao mi je jako brzo) i taj sleper je presao preko onih crnih traka kod radara (isao je brzom trakom) i radar nije slikao i kontam kamera je premjestena...no par sekundi poslije kada sam ja presao preko tih crnih traka brzinom od 55 km/h kamera je blicnula...e sad nisam siguran da li je neko isao iz suprotnog pravca pa ga je kamera uslikala....i sad kako dokazati budalama u slucaju da dodje kazna da to nije moja brzina nego slepera ispred mene...mislim koja glupost....

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 18:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Okt 2007, 00:46
Flashman je napisao:
slavisabl je napisao:

prije neki dan sam isao tranzitom i ispred mene je isao sleper koji je evidentno isao preko 60 km/h (jer sam ja isao 55 km/h i odmicao mi je jako brzo) i taj sleper je presao preko onih crnih traka kod radara (isao je brzom trakom) i radar nije slikao i kontam kamera je premjestena...no par sekundi poslije kada sam ja presao preko tih crnih traka brzinom od 55 km/h kamera je blicnula...e sad nisam siguran da li je neko isao iz suprotnog pravca pa ga je kamera uslikala....i sad kako dokazati budalama u slucaju da dodje kazna da to nije moja brzina nego slepera ispred mene...mislim koja glupost....

Na tom tu dijelu je ograničenje 60 plus 10 koliko je dozvoljeno prekoračenje u naselju/gradu, tako da ako radar radi kako treba ne bi trebalo da se brineš, ali...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2011, 18:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Tuvok je napisao:
Na tom tu dijelu je ograničenje 60 plus 10 koliko je dozvoljeno prekoračenje u naselju/gradu, tako da ako radar radi kako treba ne bi trebalo da se brineš, ali...

na tom dijelu puta ogranicenje je 50 km/h plus 10 km/h tolerancije, jer po izmjeni zakona koji je bio prije godinu dana je ogranicenje u naseljenom mjestu 50 km/h, dok tamo kod Nane je 60 km/h.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 102  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]