banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 92 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jul 2011, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
drug je napisao:
Ташко je napisao:
Kad je tekma uopste?

Sutra u 15.00. Direktan prenos finalne tekme kao i svih na Sampionatu naravno na RTS-u.

Finale na RTS 1:

Citiraj:
14:28
Ватерполо - СП: Србија - Италија, спортски програм
pg0
14:52
Ватерполо - СП: Србија - Италија, финале, пренос

http://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/ ... 11&day=30&

Evo jednog sjajnog teksta na Mondu:

Citiraj:
Srpski vaterpolisti cene jaku odbranu i kolektivni duh Italijana, ali svesni su uloge favorita. Selektor Udovičić: „Ne nasedajte na provokacije“.

Slika

Spektakularni preokret u polufinalu Svetskog prvenstva u Šangaju mora pod hitno da se zaboravi, jer već u subotu „delfine“ očekuje finale protiv Italije.

„Azuri“ su iznenađujuće lako savladali Hrvatsku u polufinalu i potvrdili da su u usponu forme. Zato u taboru srpske reprezentacije niko ne želi da se priseća nedavnih pobeda nad Italijom u Firenci u okviru Svetske lige.

„Ti mečevi ništa ne znače i oni nemaju nikakve veze sa susretom kojim zatvaramo prvenstvo. Imamo veliku priliku i ne bismo smeli da je propustimo” , poručio je Nikola Rađen.

Italijani su, najviše zahvaljujući jakoj odbrani, stigli do ubedljivog vođstva protiv Hrvata – 9:5. Na kraju je bilo 9:8.

“Odbranu su doveli do savršenstva. Jaki su i u pojedinačnim kontrama. Moramo da budemo oprezni jer nisu naivan protivnik. Uostalom stigli su do finala” , nadovezao se Filip Filipović.

Andrija Prlainović podseća da ekipu Alesandra Kampanje krasi snažan kolektivni duh.

“Nikada nisu igralo tako kolektivno. Golman Tempesti je vođa, ali imaju još nekoliko vrhunskih igrača poput Gala, Đorđetija, Feluga. Biće neizvesno. Odbrana im je najjači adut”.

“Delfini” ipak ne beže od uloge favorita.

“To je logično jer je Italija zemlja u usponu. Ima tri uzastopna finala i zato ne smemo ni jednog trenutka da se opustimo, da ih potcenimo. Najvažnije u ovom meču je da sebe smirimo, uđemo na pravi način u duel. U tom slučaju imamo velike šanse da pobedimo”, jasan je kapiten Vanja Udovičić.

Selektor Dejan Udovičić upozorava igrače da ne nasedaju na provokacije.

“Ne smemo da reagujemo na simuliranje i sudijske odluke. To bi bilo pogubno. Ovo je finale, niko ne voli da gubi. Ova ekipa ima lepu priliku da napravi drugi trijumf za redom na svetskim prvenstvima. Ali mi ne želimo da branimo Rim već hoćemo da imamo motiv osvajanja Šangaja. Šanse su potpuno otvorene” .

Predsednik VSS Velibor Sovrović tvrdi da su reprezentativci “čvrsto na zemlji”.

“Ova generacija je pre svega skup izvanrednih momaka. Znam da će dati sve od sebe da pobede u finalu ali i na ovome što su uradili tokom leta treba da im skinemo kapu”.

Finale je na program u subotu od 15 sati po srednjeevropskom vremenu.

http://www.mondo.rs/s213232/Sport/Ostal ... inale.html

:lol: lože levate.Nego ja obavezno gledam na RTRS i slušam Dragišu-neprocjenjivo :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 00:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
RTS o finalnom mecu sa Italijanima. Jos jedan dobar osvrt.

Citiraj:
Италија се, после неколико година одсуства, вратила у сам врх светског ватерпола. "Азури" су то показали пласманом у финале Светске лиге ове године, где их је савладала управо Србија. Италијани сигурно желе освету, али и да освоје светски трофеј први пут после 1994. године, када је један од играча био Алесандро кампања, садашњи селектор.

Србија је без пораза на шампионату. Меч против Мађарске био је најнеизвеснији, сви остали ривали савладани су "са пола гаса". Италијани су, такође, забележили све победе, а у полуфиналу савладана је Хрватска са 9:8.

Најјаче оружје "азура" је снажна и покретљива одбрана, тога су свесни и наши репрезентативци.

"Одбрану су довели до савршенства. Јаки су и у појединачним контрама. Морамо да будемо опрезни јер нису наиван противник. Уосталом, стигли су до финала", изјавио је Филип Филиповић, наш најбољи стрелац на шампионату.

Србија се може сматрати фаворитом у овом мечу, али то су били и Хрвати пре полуфинала. Улогу фаворита прихвата и Вања Удовичић, капитен "делфина".

"То је логично јер је Италија земља у успону. Имају три узастопна финала и зато не смемо ниједног тренутка да се опустимо, да их потценимо. Најважније у овом мечу је да себе смиримо, уђемо на прави начин у дуел.У том случају имамо велике шансе да победимо", сматра Удовичић.

Сигурно је да нас очекује још један спектакуларан меч. Србија је обезбедила десету медаљу на светским првенствима (четири злата, једно сребро, четири бронзе), али "делфини" занју како се добијају велики мечеви и сигурно ће дати све од себе да одбране светску круну.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/3 ... D0%BE.html

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 03:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ćorsović je budala, ali volim gledati vaterpolo kad on vodi. Najjače je bilo kad je rekao, sad protiv Madjara kad smo igrali, vi navijajte za koga želite, a ja sam neutralan, a ovamo dere se ko lud kad mi damo gol. :D
Nadam se da će momci sutra odraditi posao kako valja i uzeti zlato.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 08:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Za pola sata slijedi i rasplet za trece mjesto - Madjari i Hrvati.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 14:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
bice ovo teze nego sto smo ocekivali,napad opet los.

ajmo srbi

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
http://tashsporttv.blogspot.com/

RTS Live prenos!

Ne ide nam baš najbolje!

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 15:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
kakvo je stanje?

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka

BoogiE je napisao:
kakvo je stanje?

Mislim da sam po reakciji na b92 vidio da žabari vode.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Talijani trenutno vode, rezultat 8:7

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 15:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Gotovo, uzela Italija.. :(
Ocajno smo igrali, dva peterca promasili, mislim da smo samo jednom iskoristili igraca vise, od nekih 11-12 puta..

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Italijani zasluzeno!

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 15:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Tempesti nas je masakrirao.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Steta, imali smo zadnji napad. Tempesti - utakmica zivota.

Ipak sve cestitke nasim momcima - nema razloga za pretjerano tugovanje, srebro je tu - i sto je najvaznije, nastavlja se kontinuitet osvajanja medalja na velikim takmicenjima.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
italijani+sudije jednako dobitna kombinacija

mi smo bili katastrofa ali ni ove nije islo pa su ih sudije malo pogurale

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
drug je napisao:
Ipak sve cestitke nasim momcima - nema razloga za pretjerano tugovanje, srebro je tu - i sto je najvaznije, nastavlja se kontinuitet osvajanja medalja na velikim takmicenjima.

Potpis

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Neka su nas pobjedili sad se vidjelo ko ima muda sutati u zajebanim situacijama- NIKO
Udovicic ima vremena do 2012 da popravi igru sa igracem vise :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Iskreno, mada malo žalim za zlatom, mislim da je u konačnom ishodu ovako bolje. Naime, najvažnije takmičenje u vaterpolu je Olimpijada, a mi tu nemamo nijedno zlato, iako smo ubjedljivo najbolja ekipa u zadnjih 15 godina. Do sada smo na Olimpijadu dolazili ili kao evropski ili svjetski prvaci, pa loše igrali i nismo osvajali. Ovaj put ćemo doći bez titule, ali taman nabrijani, i nadam se, konačno uzeti i to zlato, jedino koje nedostaje u poslijeratnoj eri. Tako da, nema mjesta nekom tugovanju.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka

Skupilo im se što su toliko puta gubili! Nadošli su i oni! Biće zajebano u Londonu!

Zadnji put smo izgubili od žabara 2003. kao SCG u Barseloni. Rezultat na kraju je bio 6-5 za Italiju. Tada smo igrali baš loše.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 16:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Свака њима част на свему. Играју срцем за разлику од фудбалера.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 18:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bob_rock je napisao:
Свака њима част на свему. Играју срцем за разлику од фудбалера.

I imaju srce, nema sta. Gledao sam nakon tekme onaj specijal iz Sangaja sa Acom Stojanovicem. Momci ne zaboravise ni Republiku Srpsku ni Kosovo ni Herceg Novi...

A dobro je sto nisu zaboravili jer:

Citiraj:
U Rudaru kod Zvečana trenutno mirno, snaga KFOR-a nema na vidiku. Okupljeni gledaju vaterpolo, javlja novinar KIM radija sa terena.

15.55 Na barikadama u Rudaru mirno, broj okupljenih se ponovo smanjio. Između 400 i 500 ljudi dežura na dva kraja blokade, javlja novinar KIM radija sa lica mesta.

15.27 U Rudaru kod Zvečana trenutno mirno, snaga KFOR-a nema na vidiku. Predstavnici lokalnih Srba kažu da su na vezi sa Beogradom. Okupljeni gledaju vaterpolo.

15.13 Situacija mirna ali napeta, ljudi se i dalje okupljaju. U toku je montiranje video-bimova kako bi se pratila vaterpolo utakmica između Srbije i Italije. Kolona od 6 oklopnih vozila KFOR-a zadnji put je primećena kod pravoslavnog groblja u južnom delu Kosovske Mitrovice.

http://www.radiokim.net/?cid=3,7,11642

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 92 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]