banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 00:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1249, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254, 1255 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
subzero81 je napisao:
savic!!

ja i dalje ne znam sta da vam reknem

Ako povežemo ko je Saviću tata, onda još dođem do zaključka da je to mjesto bilo na licitaciji... 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma nismo mi jedini klub u kojem ima tatinih sinova. Nemam ja nista protiv njih ali pod uslovom da tate iskesiraju dobru lovu za djeciju igrariju, kao sto je cubro radio svojevremeno u kk

Poslednji put menjao subzero81 dana 27 Jul 2011, 13:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
subzero81 je napisao:
ma nismo mi jedini klub u kojem ima tatinih sinova. Nemam ja nista protiv njih ali pod uslovom da tate iskesiraju dobru lovu za djeciju igrariju

Možda je čovjek i iskeširao, samo je pitanje kome...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a,b ili c, nema tu puno opcija

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
A ako nam se kapiten nedaj bože povrijedi, ko je alternativa...

Boka ko drugi 8)

Nema borcevog navijaca...ne javlja se uopste vise...da nije u Brazilu? :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
U jucerasnjem intervjuu povodom otpustanja Benovica,Cvele kaze da je alternativa Zari Sinisa Dujakovic....

Jeste da sam Sinisu vise zamisljao kao desnog beka ili veznog igraca,ali valjda Cvele zna sta prica,nije valjda toliko pukao.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

desnjak na lijevom beku.....

mada ga je protiv makabija uveo na lijevo krilo, ali to i nekako mogu da prihvatim, mada je to vrijeme kontra polutki davno proslo, ali eto....

a cinino pravo mjesto je zadnji vezni, ako sam ja dobro upucen

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager je napisao:
valjda Cvele zna sta prica,nije valjda toliko pukao.

Ma neee...samo se pravi :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da ne ispadne da sam izmislio 8)

Citiraj:
Benović nastupa na poziciji lijevog beka, a prednost ispred njega imaju kapiten ekipe Draško Žarić i mladi Siniša Dujaković.
"Ne želim da neko pomisli da tjeram igrače, ali imamo veliki izbor na njihovim pozicijama i ne uklapaju se u koncepciju igre koju ćemo igrati naredne sezone. Mogu da ostanu i treniraju s nama, ali i slobodni su u pronalasku nove sredine", rekao je Cvetković.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Kako je nekad bilo lijepo otici na utakmicu. Nista nisam znao...ni ko koga laze, ni ko koga dovodi, ko sta (ne) radi, ko krade...Sad mi je puno teze. Ponekad pozelim da ne znam nista.
Mnogo se i ovdje gluposti napise, poput ove da je borcev_navijac u Brazilu.
Od samog pocetka sam govrio da Cvetkovic nije rjesenje, i dalje to kategoricki tvrdim a bio bih najsrecniji da me razuvjeri. Ali njegove lazi i podvale, sa kojima je i poceo mandat na klupi Borca, nece nam donijeti nista dobro. Suplja je prica kako se on zalaze za igrace. Najmanje dvojica igraca ovih dana (nisu to Petra i Bena) nisu zadovoljni svojim statusom u klubu, ne u ekipi. Sta je Cvetkovic uradio?! Nista.
Ponovo je 1000 problema u organizaciji. Nemojte mi molim vas pisati price, sjeti se kako je bilo prije godinu, dvije, tri ili pet...Znam je vrlo dobro kako je bilo, ali, nazalost, znam vrlo dobro kako je sad. Tragicno je da sampionska ekipa radi u uslovima u kojima trenutno radi...Sramotno je kako se postupa sa igracima. Veci dio tih igraca je, uz Vladu, zasluzan za titulu a sad ih ljudi iz uprave svojim postupcima tjeraju iz kluba.

Utakmica protiv Makabija je pokazala da mozemo igrati fudbal na visokom nivou ali lopovluk i bezobrazluk ce nas, nazalost, odvesti u pogresnom pravcu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ako cemo o lopovluku i bezobrazluku,tu je Cvetkovic mala maca,i najmanje kriv.Treba se kasikom prvo zagrebati po dnu kante sa govnima,a onda lagano privoditi posao kraju sa pridoslicama.Naravno ako su krivi.

Puno stvari ne stima,i ja kazem,puno ce jos vode proteci nasim Vrbasom dok Borac ne postane ne samo ozbiljan fudbalski klub,vec uopsteno kolektiv,brend,sa svime sto ide s tim.Moja prognoza,nekih 10 godina rada.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2011, 09:06
Nažalost, i ovdje na forumu ima ljudi po kojima je u klubu sve med i mlijeko, sjajno, bajno...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Da me pogresno ne shvatite,ja sam zadovoljan i dok je ovako.Samo opusteno,bez nerviranja.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

@tatamata
... ali može i puno bolje!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
kod kuće i na strani je napisao:
Kako je nekad bilo lijepo otici na utakmicu. Nista nisam znao...ni ko koga laze, ni ko koga dovodi, ko sta (ne) radi, ko krade...Sad mi je puno teze. Ponekad pozelim da ne znam nista.
Mnogo se i ovdje gluposti napise, poput ove da je borcev_navijac u Brazilu.
Od samog pocetka sam govrio da Cvetkovic nije rjesenje, i dalje to kategoricki tvrdim a bio bih najsrecniji da me razuvjeri. Ali njegove lazi i podvale, sa kojima je i poceo mandat na klupi Borca, nece nam donijeti nista dobro. Suplja je prica kako se on zalaze za igrace. Najmanje dvojica igraca ovih dana (nisu to Petra i Bena) nisu zadovoljni svojim statusom u klubu, ne u ekipi. Sta je Cvetkovic uradio?! Nista.
Ponovo je 1000 problema u organizaciji. Nemojte mi molim vas pisati price, sjeti se kako je bilo prije godinu, dvije, tri ili pet...Znam je vrlo dobro kako je bilo, ali, nazalost, znam vrlo dobro kako je sad. Tragicno je da sampionska ekipa radi u uslovima u kojima trenutno radi...Sramotno je kako se postupa sa igracima. Veci dio tih igraca je, uz Vladu, zasluzan za titulu a sad ih ljudi iz uprave svojim postupcima tjeraju iz kluba.

Utakmica protiv Makabija je pokazala da mozemo igrati fudbal na visokom nivou ali lopovluk i bezobrazluk ce nas, nazalost, odvesti u pogresnom pravcu.

za podebljano zajebancija i te price, smajli i tako...ali glavno da si ti odbrusio...

Inace kada vec izlazes i ja smatram da ti od pocetka rusis Cvetkovica na ovome forumu...za neke stvari opravdano, za vecinu iz tebi znanih razloga.

Da imamo problema zna svako od nas, a nece biti bolje tako brzo. Ako igraci mogu naci bolji angazman, gdje ce vise biti placeni sa boljim uslovima, onda neka traze.
Vlado je zasluzan za titulu kao trener sa igracima i tu nema dvojbi, samo nisu te pare sa neba pale. Za titulu je zasluzno puno vise ljudi od samog Vlade i igraca, ali recimo da su oni najzasluzniji, jer na kraju krajeva teren i rezultat je jedino mjerilo.

Citiraj:
Nažalost, i ovdje na forumu ima ljudi po kojima je u klubu sve med i mlijeko, sjajno, bajno...

nije ali nece uskoro ni biti.
kada se izvrsi privatizacija i donese zakon i uz malo srece da pravi ljudi dodju na prava mjesta, pricacemo o medu i mlijeku, ali ne mora se odmah biti teorija zavjere, lopovi, stroga negativa...eo ja mislim da cemo sa ovakvim "rasulom" u klubu razmontirati gradisku i na kraju polusezone biti medju prve 4 ekipe.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Stavarnjem negativne slike, stvara se negativna atmosfera medju ljudima, navijacima, danas sutra i medju igracima. Ako samo pricamo o losim stvarim, kojih ima na pretek, onda i ovde dobre postaju polako lose, hocu da kazem ako vecina smatra da sve lose i da nista ne valja, ne pise nam se dobro. Treba malo vedrine unjeti gledati to sa vedrije strane.

A da stanje u klubu nije bajno to svako zna, ali nije ni haoticno kako se ovde predstavlja. Mada kada vidim na stadionu "Reklame Darko" dobijem vodene ospice....

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Manje-više se slažem sa mišljenjima većine ljudi ovdje na forumu! Ima u Borcu i dobrih i loših strana, ali je problem što se pojedincima dopušta da se stave iznad kluba, gledaju lični interes i rade šta hoće, da pri tom nikom ne odgovaraju. Dok je tako, Borac može ići naprijed ali samo malim koracima!

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 14:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Jone je napisao:
Manje-više se slažem sa mišljenjima većine ljudi ovdje na forumu! Ima u Borcu i dobrih i loših strana, ali je problem što se pojedincima dopušta da se stave iznad kluba, gledaju lični interes i rade šta hoće, da pri tom nikom ne odgovaraju. Dok je tako, Borac može ići naprijed ali samo malim koracima!

И шта да ми урадимо?

То се ради годинама већ. И ми само можемо да пишемо по форуму, а њих заболи лијево јаје...

То је уски круг људи који држи конце и боли их карина што се ми нервирамо и што Борац не напредује како би могао...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 15:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

I treba da pišemo, a onda pojedinci kažu da se takvim pisanjem stvara loša atmosfera, ruši klub...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2011, 15:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
A to je tacno, iz licnog iskustva sa Borcem, kada sam tamo trebao da predjem igrati u Borac, ima od toga jedno 10god. ako ne i vise, znam da su bili prvo licni interesi nekolicine ljudi pa 10 mjesta prazno pa onda klub. A sve je to bilo zarad nekih malih uslova, usluga i para.

Ide na bolje ali mislim da ce trebati proci godina i godina da bi se to iskorijenilo. Ali opet to ne znaci da se treba stvarati ruzna slika o sadasnjem stanju Borca, nije sjajno ali nije ni najgore, znamo mi i za gore. Kao sto sam reko treba gledati to sa vedrije strane:

http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1 ... re=related

јан_де, a sta treba da uradimo, da organizujemo forumske proteste. Borbu treba nastaviti na tribinama, kako je otjerana stara garnitura D.O.O. kako je otjeran Dzimi Maric. Recep se zna, ako ne bude islo po planu zna se kako ce zavrsiti...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1249, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254, 1255 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]