banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1237, 1238, 1239, 1240, 1241, 1242, 1243 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 24 Jul 2011, 11:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Друг Шаја вас је све поздравио. Тренутно није у БЛ, па ми рече да поставим ове клипове што је "апдејтовао"...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QTel0tWo9vE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xyUD_wUqY7U[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A6-MpOJxS84[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VkuHMSoXjx0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oDWJXTOJFhE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DURfzuMfNwc[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PR1SPEVRQnU[/youtube]

Овај посљедњи, осми дио, изгледа још није постављен, али биће и то најкасније до 2, па потражите...

Хвала Шајину!

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
Продавао фалсификоване улазнице за утакмицу

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција привела је Душка Симића (26), јер је у четвртак продавао фалсификоване улазнице за утакмицу Борац - Макаби, сазнаје "Глас Српске".
Он је ухапшен за вријеме трајања ове утакмице која се одржавала на стадиону фудбалског клуба Борац у Бањалуци.
Полиција је том приликом код Симића пронашла 280 улазница за које је утврђено да су фалсификати. Н. Т.

Lešinari držite ga, em nije navijač, em hoće da finansijski uništi Borac. :evil3:

Боље му је да га ми преваспитавамо него полиција :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 13:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Хвала шајине!!!

Ову 14. минуту још не могу пребољети, Видаковић па Крунић не зна се која је шанса била боља. А њихова статива тешко да је оно уопште могло у гол. Авдука је добро покрио можда и мало одбранио а око пенала стварно нема двоумљења чист као суза.

Слика је добра није тамна као што зна бити кад снимају на Градском.

Шајин је своје одрадио сад чекамо ове вјеснике који доносе вијести о појачањима. Ако неће Павићевић доћи не мора нико од оних побројаних, добри је и овако. :D Прикључиће се ту још: Кајкут, Максимовић, Савић, Стефан Дујаковић, Сакан мора боље и живље. Боље наше омладинце полако уводити него тамо неког Џафића из Челика

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 14:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
filozof sa vrbasa je napisao:

Lešinari držite ga, em nije navijač, em hoće da finansijski uništi Borac. :evil3:

филозофе,одмори мало....

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Evo i osmog dijela:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Qo2qz8gnlc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Znaci gledam ovaj prvi klip,i cupam kosu jbte kao da uzivo gledam...Ocekujem neki drugi scenarijo,ocekujem da nam da korner,da nam svira penal,da pogadjamo gol umjesto stative...Ma ubili smo ih!Do 14.minuta 3:0...A onda...Uf.

Al eto,da su babi muda ne bi bila baba...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 14:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Да вам кажем ко није видио овај 4. клип је скоро 95% у рекламама БХТ практично то је полувријеме а не утакмица, једино је на њему она шанса Граховца и Видаковића након слободњака Микића. Па ако можете некако то исјеците и убаците на трећи клип а тај 4. је сувишан.
Татамата и ја као да уживо гледам имам грч у стомакау код сваке шансе и очекујем тај трећи гол у првом али :(

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 15:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Нема дилеме најбоља наша утакмица од рата наовамо. Било је за вријеме Баје неколико лијепих на домаћем терену, било је и оној шампионској генерацији када је играо Јово Аранитовић итд. али ово је такмичарска против таквог противника овако одиграти, ВРХ.

Све честитке свима, у другом полувремену поготово похвале за Стајића, колико се само враћао узимао лопте, па она повратна за Видака. Такође и Ступар је одрадио одлично од кад је ушао и подигао ритам, оно што Сакан и Петрић нису тамо.

Ово је велика инекција самопоуздања они су гризли до самог краја да изједначе и треба се поносити оваквом побједом. Свака част момцима још једном, судија поред свега и 5-6 слободњака дискутабилних није судио а њима јесте, и то је био тас на ваги али сад је то мање битно.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ево да се и ја најзад јавим. Синоћ нисам био код куће, а јутрос сам морао ићи на село, тако да сам оставио упаљен комп па сам јавио момцима да ставе умјесто мене кад буде готово.

И ја сам хтио да уклоним оне рекламе, иначе да се нисам трудио око тога одавно би ово било постављено.Међутим снимак утакмице је у неком чудно0м формату, плус мој лаптоп који је веома стар и слаб, тако да сам имао проблема са рендеровањем новог исјеченог клипа, па сам на крају ипак поставио овај оригинални са рекламама. То се не може сад мијењати. Тако је како је. Главно је да има утакмица па да могу сви погледати. Таман данас недјеља и кишно вријеме, одлична прилика да се погледаа ова европска утакмица :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 17:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Aко неће Павићевић доћи не мора нико од оних побројаних

Pavicevic je koliko ja znam potpisao za neki Etnikos,kiparski ili grcki,ne znam,nisam se nesto udubljivao,bilo je vec u beogradskom Sportskom Zurnalu.

Ali,nesto meni drugo ne da mira iz istog tog Sportskog Zurnala. Naime,Vojvodina je u potrazi za napadacem! i sad ja nesto kontam...Bilbija ni prije te potrage za napadacem,nije bio ni u kakvom kadru i kombinaciji u Vojvodini,pa yebem mu mater,ima li ikakve sanse da se taj djecak vrati? U bilo kakvoj kombinaciji....

Ja jos jako dobro pamtim kakav su tandem on i Kajkut bili,i kod Jagodica i kasnije Baje Stojnica,pravi horor za sve protivnicke odbrane........
Da ne govorim da sam zaboravio kad smo dali gol iz slobodnog udarca,a od njih dvojice,ne zna se ko je bolji izvodjac...Sjetite se one golcine Kajkuta protiv Sirokog u Kupu,ili onih suvih listova kad Bilbija puca iz pozicija za ljevake....

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

Pavicevic je koliko ja znam potpisao za neki Etnikos,kiparski ili grcki,ne znam,nisam se nesto udubljivao,bilo je vec u beogradskom Sportskom Zurnalu.

Ali,nesto meni drugo ne da mira iz istog tog Sportskog Zurnala. Naime,Vojvodina je u potrazi za napadacem! i sad ja nesto kontam...Bilbija ni prije te potrage za napadacem,nije bio ni u kakvom kadru i kombinaciji u Vojvodini,pa yebem mu mater,ima li ikakve sanse da se taj djecak vrati? U bilo kakvoj kombinaciji....

Ja jos jako dobro pamtim kakav su tandem on i Kajkut bili,i kod Jagodica i kasnije Baje Stojnica,pravi horor za sve protivnicke odbrane........
Da ne govorim da sam zaboravio kad smo dali gol iz slobodnog udarca,a od njih dvojice,ne zna se ko je bolji izvodjac...Sjetite se one golcine Kajkuta protiv Sirokog u Kupu,ili onih suvih listova kad Bilbija puca iz pozicija za ljevake....

Joj,sjecam se kako je Celiku dao Biki za 1:2,u sred Zenice,to je ja mislim zadnje kolo bilo,ona sezona kada nam je Slavija otela Evropu na Gradskom,pa onda se sjecam protiv Zvijezde u Gradacu,preslikan gol,samo za 1:1...A Kajkut je zavukao bombu na Grbavici kad smo izgubili 4:2. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 17:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
tatamata je napisao:
Schlager je napisao:
Citiraj:

Joj,sjecam se kako je Celiku dao Biki za 1:2,u sred Zenice,to je ja mislim zadnje kolo bilo,ona sezona kada nam je Slavija otela Evropu na Gradskom,pa onda se sjecam protiv Zvijezde u Gradacu,preslikan gol,samo za 1:1...A Kajkut je zavukao bombu na Grbavici kad smo izgubili 4:2. :)

Da...i onaj slobodnjak Bilbije protiv Zrinjskog pred 13 000 ljudi u stativu i vec pomenuta golcina Kajkuta protiv Sirokog u Kupu....Pa dajte nam nase momke,kakvi Dzafici i Bucani...ja sam siguran da Bilbija ni na pozajmici (koje inace mrzim),ne bi ovdje dosao da cuva noge,vec bi bio jedan od najboljih igraca....

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pitanje u kakvoj je formi Biki,i da li bi se izborio za prvih 11...Bas sam sinoc,uz pivo,diskutovao sa kolegom o njemu,i poenta price je bila,zasto ga ne pokusaju vratiti.Ali to izgleda necemo nikad saznati...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 17:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Данас је за Вошу важан дан, можда чупава сподоба поднесе оставку, па ко зна можда након тога и наша комуникација с њима буде боља. Слажем се са вас двојицом око тих играча.

Зна ли ко како је омладина прошла против Добоја и ко је утрпао голове ако смо их дали

Spoiler:
ГРАДИШКА
Slika
Slika

Poslednji put menjao БуС dana 24 Jul 2011, 17:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 17:51 
Veteran
Veteran

Реално, за његову каријеру би било најбоље да се врати у Борац, одигра добру сезону и врати се у форму...

Али питање је и колико он то жели...

Ја мислим да он конта да некако може изборити мјесто у Воши...

То је неко моје размишљање...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 17:55 
Veteran
Veteran

Ево и распоред полу-сезоне, ако неко не зна...

1. коло: Козара – Борац (6. 8.)
2. коло: Борац – Леотар (13. 8.)
3. коло: Широки Бријег – Борац (20. 8.)
4. коло: Борац – Рудар Приједор (24. 8.)
5. коло: Травник – Борац (27. 8.)
6. коло: Борац – Зрињски (10. 9.)
7. коло: Олимпик – Борац (18. 9.)
8. коло: Борац – Жељезничар (24. 9.)
9. коло: Звијезда – Борац (1. 10.)
10. коло: Челик – Борац (15. 10.)
11. коло: Борац – Слобода (22. 10.)
12. коло: ГОШК – Борац (30. 10.)
13. коло: Борац – Вележ (5. 11.)
14. коло: Славија – Борац (20. 11.)
15. коло: Борац – Сарајево (26. 11.)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 17:58 
Veteran
Veteran

KRUNIĆ: BORAC MOŽE ODBRANITI TITULU

Citiraj:
Borac i Željezničar suvereno vladaju bh. fudbalom u posljednje dvije godine. Prije godinu trofej Kupa BiH je završio u Banjoj Luci, a titula na Grbavici. Sad su se uloge zamjenile, Borac je prvak, a Željezničar je pobjednik u najmasovnijem takmičenju.

Ako je suditi po svemu onom što se u dva tabora dešavalo tokom ljeta, sigurno je da će oba tima ponovo biti glavni kandidati za trofeje. Sigurno je da bi u borbu mogla da se uključi i ekipa Sarajeva.

U Borcu se nadaju da bi oni mogli da budu prva ekipa kojoj će poći za rukom da odbrani naslov osvojen na kraju prošle sezone.

"Zanimljivo je to da niko od klubova u jednstvenoj Premijer ligi nije uspio dva puta uzastopno da osvoji naslov. Neću i ne mogu da vjerujem da će se ta tradicija nastaviti", kaže junak pobjede Borca nad Maccabiem Branislav Krunić.

Nekadašnji reprezentativac BiH vjeruje da titula na kraju predstojeće sezone neće promjeniti vlasnika.

"Imamo dobru ekipu i pokazali smo protiv Maccabia da možemo kvalitetno odigrati i protiv onih najjačih. Borac ima sve preduslove da odbrani naslov i ja sam ubjeđen da to možemo ostvariti", dodao je Krunić.

Ovaj iskusni igrač sredine terena kaže da će biti teže odbraniti trofej, jer svjestan je da će njegova ekipa imati jaku konkurenciju.

"Željezničar i Sarajevo će nam biti najveći rivali. Dobro je za fudbal u BiH to što su se tri navjeća kluba vratila i što se bore za trofeje", kazao je na kraju Branislav Krunić.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znaci cekamo jos Bucana i Dzafica,koliko sam shvatio...Pavicevic nas ispalio.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
Pored Kajkuta, u ekipu se nakon povrede leđa vratio i Marko Maksimović, koji je odigrao jedno poluvreme meča sa TOŠK-om.

"Potpuno se oporavio, ali još nije spreman za najveće napore. Odigrao je veoma dobro, a poznavajući Marka, veoma brzo će biti spreman za ozbiljne napore i biće pojačanje za našu ekipu", izjavio je Ljubojević.

Citiraj:
2 godine trajaće saradnja između Saše Kajkuta i Borca nakon što je u subotu i zvanično potpisan ugovor..
Stajić
Iako je prethodnih dana pisano da Duško Stajić napušta Borac, od toga, po svemu sudeći, nema ništa, jer Darko Ljubojević demantuje da je stigla ponuda.

"Stajić se nije javljao sa prijedlozima i ponudama, tako da je to čista spekulacija. Za sada se niti jedan klub nije javio i tek kada neko pošalje neku ponudu, onda možemo da razgovaramo", kazao je Ljubojević.

Pojačanja
U posljednje vrijeme kao pojačanja Borca spominju se Sead Bučan i Aldin Džafić.

"Dovešćemo još jednog igrača i radi se o napadaču. Bučan je kvalitetan igrač i bio bi idealna zamjena za Darka Maletića", nije želio ići u detalje Darko Ljubojević.

Mogli bismo opet zaraditi na Kajkutu. :D
Darko izgleda ima nekog keca u rukavu. Bude li taj napadac bolji od postojecih i bude li Marko potpuno spreman bar za dio sezone vjerujem da cemo ove godine oboriti jos jednu tradiciju.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2011, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sad bas nisam skontao Klibera,da li on misli da ce pojacanja biti Bucan i Dzafic plus jos jedan napadac?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1237, 1238, 1239, 1240, 1241, 1242, 1243 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]