Džontra je napisao:
Ja sam u svomu starom stanu uzgajao pauke izmeđ' dve saksije...tovio ga (al bukvalno tovio) mravima...I onda, jednog dana stara zaboravila na istog i povukla jednu saksiju i deložirala pauka...
i ja sam u starom stanu hranio pauka jednog,al musicama...bio je sporazum izmedju nas on mene ne dira ja njega ne diram....dok budala nije rijesio da se zeni,pa ga zenka pojela,al bilo je interesantno gledati....stari se zenki osvetio usisivacem.....jbg placipicke imaju kuce i mace,ja i Dzontra imamo paukove kao kucne ljubimce.....jesam li vam pricao da me jednom ujeo radioaktivni pauk?
MonaLisa je napisao:
Džontra je napisao:
MonaLisa je napisao:
Zato jer sam ružna, debela, glupa i dosadna -.-
Ne zaboravi i da imaš ruže tabane
(jes to onda bila jednom napisala?) 
Nije tabane nego stopala. Ali to nije tema današnje emisije, sad me to ne muči pošto sam u čarapama.[/quote]
ako ti je za utjehu mene zajebavaju da imam nozne prste gradjene kao stereotip vanzemaljaca

Talija je napisao:
Jutros izlazim vani i u stilu inspektora Trtovića iz Bumeranga kažem - ko je ostavio upaljenu svijeću majku mu j...!
Sav dim od sinošnjeg požara se zbio nad gradom.
Ne mogu da shvatim ljude koji po ovakvom vremenu nešto vani pale, žare, igraju se, podmeću... da se mene šta pita kad se uhvate piromani trebalo bi ih vezati za prvo drvo nek uživaju u plodovima djela ruka svojih.
meni komsije u kucama ispred zgrade pale smece stalno a kontejner im 15m od kuce,gace sa terase mi se nakupe dima pa mi cuna na prsut mirise....tako bar Dzontra kaze....starcevico medju sljivama

p,s, gledao sam jednom kako grom udara u ono brdo pored Trebinja(leotar mozda,geografija mi nije jaca strana)i pali suvu travu,al kisa bila pa se brzo ugasila.
Džontra je napisao:
'vako: imam prijatelja koji je odlučio da se otisne u jebače...ono, nije bitan kvalitet, već kvantitet. Tako da je dotični dingospo ostvario mnoge kontakte u posljednjih par mjeseci. Frka je što ti kontakti nikad ne idu sami, već u čoporu, i to u čoporu još gorih osoba, a meni je pripala ta dužnost da pazim na ostatak čopora kako istom ne bi bilo dosadno ta odlučile da cock-blockuju mog boy-a što sadi sjeme ljubavi kako bi kasnije mogao
biti wingman je velika cast

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oB8Ew4unk5c[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hDnTQ4zM4P0[/youtube]