banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 03:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1233, 1234, 1235, 1236, 1237, 1238, 1239 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Jul 2011, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
kod kuće i na strani je napisao:
d.a. je napisao:
плату коју добија инжињер код Ћубића :D

Kako se ježim na ovu priču. Citirana rečenica nam stvara velike probleme, nevezano za Maletića.

то је већ посебна прича.

као и ДОБРО ВЕЧЕ ГРАДОНАЧЕЛНИЧЕ!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Дођох у посјед снимка утакмице од прексиноћ...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 11:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Kaci.... :bounce:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 11:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Jun 2011, 19:19
Imam ja tekmu na cd-u.. Ali mi je slab net.. Nece uploadovati do sledece tekme u ligi sampiona.. :) Jedino da vam narezem i prebacim nekako.. ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ako moze u obliku torrenta...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
batica je napisao:

Комп ми је у дефекту, па ћемо овако: утакмица је на двд-у, нарезаћу 2-3 комада, оставити у Корнеру данас/сутра, па нек онда двд иде од руке до руке.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 12:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Цвеле каже да је у недјељу (не ову) генерална проба са неким озбиљнијим противником а он неће путовати у Кнежево он иде са младим момцима на турнир у Тешањ.

Размишљам ко је тај озбиљнији противник, сви су ангажовани у Европи, можда Воша долази у обзир

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 12:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Zna li neko kad se kreće sa gradnjom sjevera i juga?

Neznam, ja sad nešto kontam da nam taj sjever i jug bar za sada još nisu prijeko potrebni, za razliku od nekih drugih stvari.
Bilo bi bolje možda da se ta sredstva (ili dio njih) usmjere u klub, t.j. u ono što nam je najtanje, marketing i omladinsku školu. Ne shvatljivo je da klub ni ove sezone nije omogućio prodaju sezonskih i polusezonskih ulaznica, prvenstveno za zapad, iako je numeracija stolica izvršena.
Ne znam, ja bih bio sretniji kad bi se radilo po tom pitanju, kao i kad bi se izgradio jedan ili 2 pomoćna terena, nego izgradnja sjevera i juga.

I da, uprava već sad mora da razmišlja o produžetku saradnje sa Grahovcem na bar još 2. godine, kako se ne bi tesilo da nam ode za siću ili u najgorem slučaju džaba, već je pokazao da je strašan potencijal a još mlad, vjerujem ako prodži ugovor a nastavi sa dobrim i još boljim partijama sad u prvenstvu, da mu se smješi odlična fudbalska karijera i da će za njega klub dobiti minimum 300 000 eura.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 12:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
БуС je napisao:
Цвеле каже да је у недјељу (не ову) генерална проба са неким озбиљнијим противником а он неће путовати у Кнежево он иде са младим момцима на турнир у Тешањ.

Размишљам ко је тај озбиљнији противник, сви су ангажовани у Европи, можда Воша долази у обзир

...одлично,ако донесу 40 миља које дугују.....
кад је малета у питању,неће бити ни први ни последњи којем су понуђени једни,а на папиру стајали други услови...мада,то је све у домену теорије,можда од тога и не буде ништа,и он ипак заради огроман кеш у фудбалском казахстану.

и још једна ствар,дуго нисмо гледали фкб у "такмичарској" утакмици.... по мени,од грбавице није било такве утакмице.не рачунам макаби који је прејак за ове наше услове и леотар када је била празнична атмосфера. пријатељске у србији нико није гледао,тако да једва чекам ту генералку која ће вјероватно бити са неком екипом из окружења,и ту ћемо видјети на чему смо .

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma odjebati Maletica.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 12:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
tatamata je napisao:
Ma odjebati Maletica.

То је још један доказ да се са играчима односно менаџерима, мора чврсто и непопустљиво. Ми њему такав уговор понудимо а он нама нож у леђа 5 дана прије Хаифе

чвршћи треба бити и око ових појачања, хоћете - нећете, ћао

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Svaka njemu cast,covjek je za nas puno uradio,i vjerujem da je igrac koji moze sam rijesiti utakmicu,ali ima jedna stvar koja se zove obraz.I kada bi se kojim cudom htio vratiti kod nas,ja bi mu ponudio prvo nase uslove,koji su nasi,i koji su minimalni,i pitao ga:hoces ili neces?On nema pravo glasa,samo moze odabrati,i to bi onda bilo to.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Slazem se da je supkasto poletio za parama, ali nama je takav igrac nasusno potreban.
Ne treba se izivljavati u pregovorima s njim ako ima sanse da se vrati, tj. ne treba mu dati slabu ponudu za nase prilike. Jasno je da je on najbolji igrac lige i treba mu ponuditi najvise sto mozemo, jer ne bih volio da eventualno potpise za neke od konkurenata.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
БуС je napisao:

Možda neki hrvatski klub.
Ja bih Rad uzeo, oni vole da igraju fudbal a možda se i sa čuvenim Stojićem može vidjeti za neko pojačanje :D Samo što bi se on zalijepio za Grahovca onda :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 13:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
http://www.facebook.com/event.php?eid=140643632685581

Citiraj:
Treba igrati agresivno od 70-te do 73-će minute, a ostatak utakmice u formaciji 10-0-0 i naši su ...........

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Shadow je napisao:
batica je napisao:

Комп ми је у дефекту, па ћемо овако: утакмица је на двд-у, нарезаћу 2-3 комада, оставити у Корнеру данас/сутра, па нек онда двд иде од руке до руке.

onda ako moze neka pokupi neko dvd ko ce uploadovati na torrent...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 14:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Rade izgleda potpisao za Javor.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 14:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Ajde da se i ja izjasnim u vezi revansa sa Maccabijem:

1.Sudija je**m ti sve zivo i mrtvo....Da je svirao penal i da smo poveli 2:0, nisam siguran, vec znam 10000000% da bi smo prosli dalje. Igraci bi dobili na motivaciji u napadu i sigurnosti u odbrani a u redove Maccabija bi se uvukla jos veca panika, koja je vec postojala nakon onog ranog gola. Ali jbg...

2.Imam osjecaj da ce nas vise kostati odlazak Corica nego Maletica. Odbrana mi nekako djeluje slaba. Cini mi se da je Stakic glavni odbrambeni igrac i da nema njega, ko zna sta bi se sve desilo u ove dve utakmice...

3.Krunic me pozitivno iznenadio, covjek bas igra. Samo se bojim da ce i on kao i svi drugi, nesto bolji igraci, napustiti ovaj klub cim dobije ponudu iz neke bogate vukojebine, a zna se sta nasa uprava radi u takvim situacija, nista...

4.Napad mi je djelovao onako solidno. Jedino ne znam sta uraditi da taj sut malo popravimo. Igraci prave dobre kombinacije pasovima, sve je to OK, ali kad treba tu loptu zabiti u mrezu ona odlazi obicno 5-10m preko gola. Mada mislim da ce se i to popraviti kad dodje Kajkut ili jos neko pojacanje...

p.s jel zna neko koliko smo para zaradili za ove dve utakmice?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Ljudi polako sa Maletom,
ja sam siguran da se njega pitalo da bi on odigrao protiv Haife za nas, ali tu se igraci nista ne pitaju. Ovi Borati isto igraju Evropu cak su prosli prvo kolo, ne znam sa kime igraju u slijedecem. Neozbiljno je misliti da bi neki klub kupovao igraca, i rekao odigraj jos dvije utakmice za stari klub, pa dodji kod nas, nema veze sto neces moci igrati Evropu za nas...neozbiljno je...
Ako Darko hoce da se vrati, treba mu vrata sirom otvoriti, jer je ipak nase dijete a i odlican igrac. Napraviti postenu ponudu, ne kao prije odlaska sa nekim esktra zeljama, vec najnormalniju ponudu da bude zadovoljan i on i klub...

Prije ste pisali oko privatizacije kluba,ta tema ce kad tad morai doci na red, a neletio sam sa na stranicu zajedno za dinamo sa par modela.
sta mislite o modelima, koji je po vama najbolji?
http://www.zajednozadinamo.com/novosti.php?aktualno=111
Najgore rijesenje po meni je kupovina kluba od nekog tajkuna, i praviti privatnu prciju, ja se sa tim klubom ne bi mogao identifikovati kao gradksim klubom tj. klubom grada Banja Luke.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2011, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Volim Borac je napisao:
Ljudi polako sa Maletom,
ja sam siguran da se njega pitalo da bi on odigrao protiv Haife za nas, ali tu se igraci nista ne pitaju. Ovi Borati isto igraju Evropu cak su prosli prvo kolo, ne znam sa kime igraju u slijedecem. Neozbiljno je misliti da bi neki klub kupovao igraca, i rekao odigraj jos dvije utakmice za stari klub, pa dodji kod nas, nema veze sto neces moci igrati Evropu za nas...neozbiljno je...
Ako Darko hoce da se vrati, treba mu vrata sirom otvoriti, jer je ipak nase dijete a i odlican igrac. Napraviti postenu ponudu, ne kao prije odlaska sa nekim esktra zeljama, vec najnormalniju ponudu da bude zadovoljan i on i klub...

Prije ste pisali oko privatizacije kluba,ta tema ce kad tad morai doci na red, a neletio sam sa na stranicu zajedno za dinamo sa par modela.
sta mislite o modelima, koji je po vama najbolji?
http://www.zajednozadinamo.com/novosti.php?aktualno=111
Najgore rijesenje po meni je kupovina kluba od nekog tajkuna, i praviti privatnu prciju, ja se sa tim klubom ne bi mogao identifikovati kao gradksim klubom tj. klubom grada Banja Luke.

ali jedino tako se kod nas moze napraviti nesto. ovo ostalo kao transparentnost, pare ostaju u klubu, nema sanse to kod nas ne bi proslo. mozda prva godina dok ne provale semu na koji nacin da izvlace pare. to je bar moje misljenje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1233, 1234, 1235, 1236, 1237, 1238, 1239 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]