_zoka je napisao:
MuskoBre je napisao:
_zoka je napisao:
A ja kažem da će Borac,to sam već jednom negdje napisao,u sledećih pet godina ispasti iz Premijer lige....a to će se odraziti i na navijače...Nisam zloban i ne želim to al' kad vidim ko se mota oko kluba jedino to je ono u šta sam siguran.
Motali su se i mnogo gori, pa vidi Borca gdje je danas.
To gdje je Borac danas je dio plana....Detaljnije kada dođem kući sa posla

E,ako koga interesuje....
Moja teorija,za koju bi volio da je više plod moje dokazane paranoje

nego realan razvoj situacije je sledeća....Borac se digao na noge i konačno zauzeo mjesto koje mu i pripada u bh fudbalu.Osvaja titulu,učestvuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.Naravno da taj uspjeh treba ispratiti sa određenim sredstvima jer klub dostojno reprezentuje Banjaluku i RS.U sledećih par godina uložiće se znatna sredstva,napraviti novi stadion ili ozbiljno renovirati postojeći,poslovni prostori u vlasništvu kluba,ako ih ima,će se renovirati i sl.Stvoriće se aktivna navijačka baza.Znači,vrijednost kluba i njegove imovine će višestruko porasti.
E,onda sumorniji dio....Sa par nerezonskih poteza klub će otići u dubiozu,ja kažem da će ispasti iz Premijer lige al' možda i ne,nagomilaće se dugovi i sl.Odjednom se pojavljuje "spasitelj" (pikam na nekoga bliskog vlasti i sadašnjoj upravi) ,kupiti klub za sitne novce i dobiti mnogo više nego što je platio.
Takve stvari su se već dešavale.Pivara je bila super uspješan kolektiv dok se nije povuko nerezonski potez instaliranja nove linije punjena u novu ambalažu i potpuno izbacivanje stare što je bukvalno udarac od koga se ona nije oporavila,a pivaru je kupio fond sa Kajmanskih otoka skupa sa novim mašinama za smiješnu cifru.Slična stvar se desila i sa Kristal bankom...Ona famozna prodaja za 1 euro,svi se toga sjećaju.
Ne želim ja da budem zloguki prorok al' veliki broj skroz nevjerovatnih poraznih scenarija koji su nam se desili i još dešavaju me tjeraju na to.Ista stvar koju predviđam za Borac dešava se Zvezdi,a za par godina će se desiti i Partizanu....