banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 17:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1228, 1229, 1230, 1231, 1232, 1233, 1234 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 21 Jul 2011, 19:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Joj Vojvodine :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Cvele ima nevjerovatan nastup, nije ni cudo zasto su ga igraci zavoljeli. 8)
Gledao sam sad Zelju i Sarajevo, pa mi smo za njih Barselona, realno.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
srdjanBL je napisao:
Joj Vojvodine :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Cvele ima nevjerovatan nastup, nije ni cudo zasto su ga igraci zavoljeli. 8)
Gledao sam sad Zelju i Sarajevo, pa mi smo za njih Barselona, realno.

Није да их браним, али ако ћемо реално гледати ја бих прије рекао да су они јачи од нас.. Па избацили су јачег противника од себе тако да ће ове сезоне баш бити паклено..

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 19:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Kako god, nebi ja rekao da su ovo jaci protivnici, pogotovo ovaj Oberto ili kako vec, Serif nije ni blijeda sijenka ekipe od prosle godine, cak ni 90% igraca nisu isti...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 19:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Velikan bez podrške: BANJALUKO, SRAMOTI SE!

Citiraj:
Večeras se tvoj velikan, Borac, borio tebi za čast i za čast tvojih sugrađana. Ipak, ponovo si se osramotila. Ne ti, nego ti isti ljudi koji su dio tebe, koji su “veliki Banjalučani”.

Ti isti ljudi koji pune gradski stadion kada dolaze Željezničar i Sarajevo, kada su tu isključivo i jedino kada Borcu ide, kada niže pobjede.

To su pokazali i ovaj put. Neka se sramote. Svi! Za rezultat treba da se radi, da se bori, na kraju i da se živi za njega i ideale. Šta su ti isti ljudi uradili kada nam je Borac igrao po kojekakvim zabitima i probijao se iz godine u godinu? Zapitajte se!

Koliko je tih istih ljudi bilo na stadionu kada je velikan iz Platonove, kako ga od milja zovemo, igrao u prvoj ligi RS? O utakmicama u gostima da i ne govorim! Taj isti Borac je uz svoje Lešinare izgurao sve to, prošao od pakla do raja, do nekima jako dugo čekanog evropskog takmičenja i odjednom su svi tu, svi “veliki Banjalučani”, sve veliki navijači kluba sa Vrbasa…

E pa večeras ste svi pokazali ko ste i šta ste! Borac je iz Izraela došao sa negativnoim rezultatom, koji nije garantovao prolaz dalje. Ipak, to se nije odrazilo na terenu. Borac se borio! Poveo je sa 1:0 i za malo da na poluvrijeme ode sa 4:1. Da skeptici, sa 4:1. Pun stadion bi progutao Izraelce, sigurno! Da, to bi bilo sjajno,ali… Sada ste pokazali koliko vjere ima kod vas, koliko volite taj isti Borac koji je dio svih nas, koji vam je navukao osmjehe na lica nebojeno puta, pa i tim istim pobjedama protiv Sarajlija, u vama očigledno najvažnijim utakmicama.

Sada kada je trebalo da se ti isti momci poguraju, da ima se da ona iskra koja će ih gurati na terenu nema vas! Stadion poluprazan! Stidite se! Ipak, tu su ljudi koji dišu za klub sa Vrbasa, tu su Lešinari, ljudi koji žive za taj isti Borac, koji su to pokazali nebrojeno puta do sada, koji su vjerovali i na 1:5 iz Izraela, koji su nosili Borac do pobjede nad Makabijem. Da skeptici, do pobjede nad timom koji ima devet puta veći budžet od banjalučkog velikana!

Svaka vam čast momci. Svaka čast i ljudima koji su sinoć bili n Gradskom stadionu , bili dio priče o Borcu i Ligi Šampiona.

Evropska turneja je ove godine završena za Borac. Ljudi koji ga zaista vole biće tu i protiv Kozare…A gdje ćete tada biti vi gospodo? Hoćete li opet čekati rezultate Borca pa da budete “veliki Banjalučani”? Hoćete li opet da opet budete moderni i navijate za klub koji niže uspjehe?

Ma bravo. Lešinareva ljubav prema klubu nije mjerljiva rezultatima kluba. On će biti tu! Uvijek,svuda i kad god.

Svaka vam čast momci, pokazali ste još jednom kako se čuva i osvjetljava obraz svog grada i voljenog kluba!

http://novitalas.com/2011/07/20/31432/

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Svaka cast za tekst,odlican je ! :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:04 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Feb 2011, 22:22
јан_де je napisao:
@D.A.

Потписујем све што си рекао...

Али како? Колико смо пута све то прожвакали? Колико пута се зацрвеним на стадиону кад онај ретардирани спикер пушта идиотске пјесме (синоћ пушта :"Вечерас губим меч" од Чорбе), или кад се просуо са својим "енглешким", или маркетинг који није ни за курца...

Коме да се обратимо, коме да кажемо?
Пола страница смо исписали о томе, ал нема вајде.

Има ли ико да је близак клубу да каже тим људима да се срамотимо, да смијешно изгледамо? А то су је*ене ситнице, које коштају мало, а значе пуно!

Па кад би дали нпр. тим момцима са борац-спорта да раде клупски маркетинг , ја мислим да би нам и Манчестер завидио...

Молим вас да ми одговорите, да ли познајете неког у клубу да му пренесете ове наше идеје са форума, или ћемо опет прдити у празно? :(

Оно синоћ је личило на циркус... Један улаз на истоку слободн (због чега), пола "WC"-ова закључано (па зашто су прављени, ако не за ЛШ), спикер трагикомичан, продај карата смијешно органозивана умјесто да се то урадило раније и да се боље изрекламирало...

А играчи врхунски, супер атмосфера, али ми падамо на ситницама...

Докле више, у пи*ду материну?

Избјегавам да пишем на форуму, више волим читати шта се пише али у овој прилици морам да одговорим.
Већина људи на овом форуму велича Шиповца као човјека који све ради у клубу, одговоран је за успјех, Борац му је на првом мјесту..Е па сад, морам признати човјек је агилан, бори се, ради, он и Клибер су једини на које човјек може наићи кад оде у клуб, али ја сам тог истог Шиповца прије годину дана звао неколико пута, тражио да на било који начин помогне наш сајт, да пита неког од чланова УО да њихове фирме плате рекламни простор на сајту, да нам евенутално клуб помогне барем да купимо бољу опрему за праћење конфефенција, да учествујемо у марктингу јер смо имали а имамо и даље десетине идеја како промовисати клуб али одговор је био поразан за све, једноставно човјек није био ни мало заинтересован, тј. игнорисао је у потпуности све што смо му понудили. Да поменем и Израел, па зар није било поштеније да он као главни организатор зове неког са борац-спорта да прати екипу тамо, да прави извјештаје сваких пар сати, качи стотине фотографија, видео клипове са тренинга, једноставно буде стално са екипом, али не, умјесто тога у авиону је било мјеста за појединце којима је примарни циљ био да оду мало до Израела, виде Хаифу, Тел Авив..а можда и да погледају Борца.
Само да се дотакнем и маркетинга којег скоро и да немамо..Па зар вјерујете да можемо постати озбиљан европски клуб без једне службе која ће бројати пар људи и која ће константо "бомбардовати" јавност са Борцем, новим акцијама, промоцијама међу клинцима, организовати кампове, школе фудбала, направити квалитетан шоп са реквизитима..
Ипак да не бих био поштен а да не похвалим људе за одређен напредак који је евидентатн, али по мени може то и боље.
Свака част за играче, због онаквих утакмица вриједило је бити уз Борац све ове године! Надам се да је ово само почетак квалитетнијих партија.
Још нешто, данас сам срео Стакића, причао сам њим. Момак је скроз реалан, добро размишља, и надам се да ће се неко у клубу сјетити да продужи уговор са њим барем на још 2 године јер су се већ неки менаџери распитивали за њега.
Поздрав свима!

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Odlican tekst.Sram te bilo Banjaluko,sram te bilo.

Nego,ako mi neko moze odgovoriti,hoce li se nama imalo povecati koeficijent,sa ovim prolazima Sarajeva i Zeljeznicara,odnosno,da li ce nam to pomoci da budemo nosioci ako bog da sljedece sezone u Evropi?

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Да повећаће се коефицијент лиге а он се додаје на клупски коефицијент само није то неко велико повећање. Причали смо јуче о томе. Можемо имати и за пола бода бољи коефицијент а да не будемо носилац а рецимо са друге стране ове године су били носиоци са 0,4 бода мање него што ми сад имамо. Све зависи који ће клубови бити прваци држава, па ће се онда то поредити.
А за ЛЕ слично али све зависи које представнике ће давати остале земље тако да не може нико сад теби рећи да бићемо носилац или не нећемо. Разумијеш!!!

Poslednji put menjao БуС dana 21 Jul 2011, 20:13, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:09 
Veteran
Veteran

Prazne tribine veliki promašaj

Citiraj:
Ono što je pokvarilo sliku o veličanstvenom meču, a trebalo je da bude šlag na tortu, jesu polupazne tribine Gradskog stadiona. Umjesto da budu nošeni prepoznatljivim hukom, fudbaleri Borca oko sebe vidjeli su veliki broj praznih stolica. Postavlja se pitanje ko je pogriješio u svemu tome. Da li su rukovodioci kluba razmišljali da je četvoročlanoj porodici teško izdvojiti 120 KM za VIP lože ili možda studenstkom paru 20 KM za Istok, pogotovo ako se uzme u obzir rezultat prvog meča, koji je ovaj duel lišio svake neizvjesnosti. Ekipa Makabija, sastav koji je prije manje od dvije godine savladao veliki Mančester Junajted, zaslužila je više gledalaca od skromnih tri hiljade, a pogotovo Borac, šampion BiH. Ovo bi trebao da bude nauk svima za sljedeću godinu, ali i to treba uzeti s rezervom, jer pitanje je hoćemo li dobiti priliku da ponovo budemo domaćini evropskom kremu već za 12 mjeseci, iako Banja Luka, kao sportski grad, to apsolutno zaslužuje.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mozda i ja malo pretjerujem,sad kad malo bolje razmislim,ne treba biti toliko sramota Banjaluku,uprava snosi veliki dio odgovornosti...Cijene karata su bile astronomske.Ako pogledamo cijene karata za Zeljeznicar,Sarajevo,a tek onaj Serif,najskuplja karta 3km...

Po mom nekom skromnom misljenju,karte su trebale biti,za istok 6km,zapad 10km,VIP 15km,vjerujem da bi stadion bio pun...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma ne treba se puno vise uzrujavati zbog posjete,ko ih yebe! Ne treba vise ni praviti one akcije sa plakatima,nek dodje ko hoce,boli me q....
Sto bi rekla ona Neletova pjesma "Raduje me jedna istina...",a to je da je vrijeme apsolutno na nasoj strani. Kad izumre ova moja generacija i ovi jos stariji koji vise misle o Zvezdi i Partizanu,i na scenu stupe ovi danasnji tinejdzeri i jos manja djecica,znace se ko je gazda u gradu! Vec sad je to mnogo bolje nego prije 10 dodina,a za desetak godina ce navijaci ostalih timova biti na nivou statisticke greske!
Ja uopste nisam iznenadjen losom posjetom juce,a malo je i uprava kriva jer dosta nase mladjarije bi bilo vise da nisu bile ovako skupe ulaznice. Poredjenja radi,danas su ulaznice za utakmicu Vojvodine kostale 2 marke sjever,4 marke istok i najskuplja 6 maraka Zapad!!! Pa nismo mi bas toliko bolji od Vojvodine da nam ulaznice budu ravno 5 puta skuplje,bez obzira i na ramg takmicenja i sve ostalo.

Ono protiv Lozane bi trebao biti neki standard za cijene.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zna li iko,jebem mu Makabi iz Haife,da li je potpisao danas igrac,koji je trebao potpisati,ili nas je i on izjebao u mozak?!Ime se ionako zna,ko je sta je,al ajd...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Да, Шлагер све је тако. Само сви ми то видимо и знамо сем људи у управи, као да не живимо у истом граду. Па те цјене тешко да би прошле и за 4. претколо

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:20 
Veteran
Veteran

Причам данас са комшијом, који иде готово на све домаће текме Борца...

Каже :"Хтио сам ићи са клинцима на утакмицу, али једноставно немам 60 КМ да платим, јер моја плата је 500 КМ"

И потпуно га разумијем...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
Kad izumre ova moja generacija i ovi jos stariji koji vise misle o Zvezdi i Partizanu,i na scenu stupe ovi danasnji tinejdzeri i jos manja djecica,znace se ko je gazda u gradu! Vec sad je to mnogo bolje nego prije 10 dodina,a za desetak godina ce navijaci ostalih timova biti na nivou statisticke greske!

Mislim da ovo nisi u pravu.Navijači Partizana i Zvezde,nekada i Dinama,Hajduka i Želje,nisu bili statistička greška ni u vrijeme najveće slave i snage Borca.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
eh, ulaznice preskupe ...sad cu ja ko neka baba :D kad se mogu davati pare za pivo, cigare i ostale poroke svaki dan onda vala se moze i za Borac izdvojiti 10 KM ... ne mogu da ljude shvatim, prvi put Borac u kvalifikacijama za LS ...zar to nije dovoljan razlog da se napuni stadion ... pa cisto iz radoznalosti da dodjes, pogledas... cccc, nemam rijeci.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Schlager je napisao:
Kad izumre ova moja generacija i ovi jos stariji koji vise misle o Zvezdi i Partizanu,i na scenu stupe ovi danasnji tinejdzeri i jos manja djecica,znace se ko je gazda u gradu! Vec sad je to mnogo bolje nego prije 10 dodina,a za desetak godina ce navijaci ostalih timova biti na nivou statisticke greske!

Mislim da ovo nisi u pravu.Navijači Partizana i Zvezde,nekada i Dinama,Hajduka i Želje,nisu bili statistička greška ni u vrijeme najveće slave i snage Borca.

Eto,zivi bili,pa vidjeli,ja tebi kazem za 10 godina,ako se nastavi ovako,da ces na prste jedne ruke moci izbrojati ljude koji ne vole i ne navijaju za Borac.Pazi sta sam ti rekao.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
_zoka je napisao:
Schlager je napisao:

Zorane, Borac jaca bukvalno iz dana u dan. Lesinari da ne pricam.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
A ja kažem da će Borac,to sam već jednom negdje napisao,u sledećih pet godina ispasti iz Premijer lige....a to će se odraziti i na navijače...Nisam zloban i ne želim to al' kad vidim ko se mota oko kluba jedino to je ono u šta sam siguran.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 20:27 
Veteran
Veteran

aleksej je napisao:
eh, ulaznice preskupe ...sad cu ja ko neka baba :D kad se mogu davati pare za pivo, cigare i ostale poroke svaki dan onda vala se moze i za Borac izdvojiti 10 KM ... ne mogu da ljude shvatim, prvi put Borac u kvalifikacijama za LS ...zar to nije dovoljan razlog da se napuni stadion ... pa cisto iz radoznalosti da dodjes, pogledas... cccc, nemam rijeci.

Ти који дају паре за глупости ни не прате фудбал...
Вјеруј ми, сиротињи која чини 90% овог друштва, тешко је издвојити и 25 КМ за сезонску...

Можда се чини смијешним, али тако је....

Ја сам рецимо, пред стадионом платио лику карту 3 КМ, јер није имао, а желио је гледати Борца...
Једноставно, нема...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1228, 1229, 1230, 1231, 1232, 1233, 1234 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]