banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 21:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1221, 1222, 1223, 1224, 1225, 1226, 1227 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 21 Jul 2011, 07:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ne sjecam se da sam ikad gledao na gradskom tempo kao sto je bio u prvom poluvremenu.
Svaka cast.
Ipak, treba jos jakih utakmica i pojacanja da bi se izbacio rival poput ovog.
Sinoc je igralo srce i jaka motivacija.
Za konstantnost treba jos ulaganja i pojacanja, potencijala ima, steta bi bilo propustiti priliku izdici se za jedan nivo iznad...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 07:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ako uspijemo da u prvenstvu u utakmicama ponavljamo onakvu igru ili približno onakav kvalitet, protivnici nemaju šta da traže, a takođe onakav fudbal će da vrati narod na stadion, to je možda važnije od svega ostalog...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 07:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 08:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Čađo je napisao:
JA PUNO VOLIM BORAC...

Чађо лоцирај се. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
CVETKOVIĆ: PLATILI CEH NEISKUSTVU

U revanš susretu 2. pretkola Lige prvaka fudbaleri Borca su savladali Maccabi sa 3:2, ali im to nije bilo dovoljno da eliminišu prvaka Izraela.
Iako su ispali pobjeda Borcu, kao i bh. fudbalu u sinoćnjem susretu mnogo znači jer naš šampion je uspio da prekine post dug 23 godine bez trijumfa u UEFA takmičenjima.

"Možda je to mala utjeha, ali mi smo platili ceh neiskustvu i pogreškama u onom prvom meču. Odlično smo otvorili revanš susret i poveli smo na vrijeme, a onda smo propustili nekoliko prilika, a nije nam sviran ni očigledan penal. Uslijedila je greška i Maccabi je poravnao rezultat", rekao je nakon susreta trener Borca Zvezdan Cvetković.

Borac je do odmora postigao još jedan gol i poveo.

"Željeli smo da se pobjedom oprostimo od ovog takmičenja. Moji momci su u ova dva susreta stekli veliko iskustvo koje će nam značiti u narednoj sezoni. Maccabi je zasluženo otišao dalje", dodao je Cvetković.

Citiraj:
LEVY: BORAC JE ZASLUŽENO SLAVIO

Nakon sinoćnjeg susreta u kojem je Borac bio bolji od Maccabija, trener Izraelaca Elisha Levy rekao je da je Borac zasluženo pobjedio u revanšu, ali je i naglasio da bi njegov tim teško izborio plasman dalje da u Haifi nije obezbjedio ubjedljivu pobjedu.
"Ta prva utakmica je bila presudna, jer tu smo napravili presudan iskorak ka narednom kolu. Da nismo imali tako dobar rezultat bilo bi teško u Banjoj Luci, jer Borac je potvrdio sve ono što sam ranije rekao, a to je dobra i kvalitetna ekipa", rekao je Levi i dodao:

"Mi smo i u revanšu imali dosta sreće, jer protivnik je poveo i imali su neke prilike, ali jedan naš gol donio je mir u naše redove. Željeli smo da pobijedimo i u revanšu, ali je Borac bio bolji."

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 08:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
a sta je pisalo na ovoj ispod dobro vece gradonacelnice

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 08:09 
Svaka cast i Borcu i navijacima.

Navijanje za svaku hvalu.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 08:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:

Не знам. Ово сам нашао на фејсбуку, нема те слике.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 08:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
potez veceri je bio deda koji hvata loptu kraj mene i nabija je nazad na teren uz komentar 'da i ja sutnem jednu u ligi sampiona'

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 08:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2011, 20:41
skypostman je napisao:
subzero81 je napisao:

Не знам. Ово сам нашао на фејсбуку, нема те слике.

нека сам попуни ту празну тапету

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 08:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Citiraj:
BANJALUKA - Veliko mi je zadovoljstvo što smo otvarili pobjedu pred našim navijačima. Ipak žalim što je dosta toga odlučeno u prvom meču, rekao je Zvezdan Cvetković, trener Borca, nakon pobjede od 3:2 u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija.

Borac je ostvario istorijski trijumf kao debitant u kvalifikacijama za elitno klupsko takmičenje i svi ljubitelji fudbala zadovoljni su napustili Gradski stadion. Banjalučki fudbaleri osvjetlali su "crveno-plavi" dres i učinili ponosnim sve kojima je Borac u srcu.

"Moji momci su pokazali zavidnu igru i na kraju smo savladali velikog rivala. Ipak oni imaju mnogo više međunarodnih utakmica u nogama od nas. Suđenje večeras ne bih komentarao. Ali mogu da kažem da je ovo igra kojoj ćemo da težimo u Premijer ligi BiH", izjavio je Cvetković.

Junak prve pobjede u Ligi šampiona bio je Branislav Krunić, koji je postigao dva pogotka i tako olakšao put do trijumfa šampionu BiH.

"Zadovoljan sam što smo odigrali dobar meč i što smo pred našim navijačima zabilježili pobjedu. Drago mi je što smo pokazali da možemo da se nosimo sa rivalom i da je ona pobjeda od prije sedam dana previsoka", jasan je Krunić.

Prvak Izraela, uprkos porazu, zadovoljan napušta Banjlaluku i već se okreću narednom rivalu, Mariboru, u trećem kolu kvalifikacija.

"Čestitke ekipi Borca na pobjedi. Mislim da je dosta toga odlučeno u prvom meču. Tako smo i igrali i u revanšu. Hvala za gostoprimstvo u Banjaluci i nadam se da se vidimo i naredne godine", rekao je Eliša Levi, trener Makabi Haife.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 08:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2011, 20:41
УВИЈЕК УЗ ТЕБЕ 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Na zadnih par strana jedva troje ljudi pomenulo Krunića, a čovjek i bez dva gola najbolji juče, pokidao 8) . Za neki veći uspjeh u Evropi mislim da će se ubuduće morati ganjati ovakvi iskusni povratnici, koji su okusili jači fudbal, jer, svi to vidimo, najveći problem u dvomeču je bilo nesikustvo. Sad je stvarno žal za Maletićem.

skypostman je napisao:
Рекох ја да је овај Макаби куртон, од иоле озбиљније екипе ће примити петицу. Велику смо шансу пропустили, јер смо уз минимална улагања могли далеко догурати и добро зарадити.

Ne treba da se zavaravamo, oni su ušli u meč sa stavom da lagano prolaze dalje, šteta što im se to nije osvetilo, a moglo je. Najveća šteta prvog meča, ali sad su i igrači bogatiji za to iskustvo, a valjda će i uprava izvući pouke.
Momci na terenu su osvjetlali obraz RS i grada, nema šta.
Nije ni ovaj Cvele naivan i velikim dijelom i zbog njega su odigrali ovako s mudima. Samo da se mu ne daju da dovodi igrače i biće dobro :lol:
U prvenstvo se sad ulazi s autoritetom.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 08:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ма Крунић је страшан, као тенк, нико му лопту не може узети.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sta napisati a ne ponoviti se.. MOmci su odigrali odlican mec, prvo poluvrijeme je bilo dostojno Lige sampiona...
Krunic je odigrao sjajno pored dva gola pogodio je i stativu, a onaj solo prodor je bio za anale kad ih je nanizao
Graha postaje ljubimac svih :) zna se ko ga je otpocetka hvalio
Markovic stalno na vrijeme na lopti a za mene iznenadjenje ova dva meca je kapiten. Zara je odigrao dve odlicne utakmice.
Cvetkovic za uvodjenje klinaca na kraju 8)
A onima sto su sinoc bili tuzni i koji su jedva cekali da izgubimo , porucujem da je bolje da ne dolaze vise na stadion ...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sta reci,a docarati kako prilici ono sto se desilo sinoc.Ljudi moji,ovo je jedna od najboljih utakmica Borca koje sam ja gledao.Sinoc smo ih razvalili!Stoji to da su imali 5:1,da su cekali,igrali lagano bez zurbe,ali laze onaj ko kaze da oni nisu opet nas htjeli poraziti.Jesu,i vidjelo se da grabe,grabe ka golu,ali ne mogu!Jer je nasih 11 heroja odigralo strasan mec!Necu nikoga da kudim,necu da kvarim kompletan utisak,svi su odigrali super,svi su dokazali da stvarno jesu borci!

Krunic zasluzuje ogroman aplauz,Grahovac takodje,Zara je sve iznenadio,Markovic odlican,ma svi,svi necu,greska je izdvajati,svi su zasluzili!Hvala vam momci,ako ovako budemo igrali u prvenstvu,sigurno cemo zavrsiti opet na vrhu.

Cestitke i za trenera naseg Zvezdana,hvala i vama!I svaka cas na hrabrosti,konacno ubaciti Stefana Dujakovica,koji je za ono kratko vrijeme pokazao da imamo igraca iz omladinske skole koji moze napraviti razliku.Bez straha je probio desno krilo cim je usao u igru,bravo majstore!

Udaraju me emocije,ne znam sta bi tek bilo da smo prosli dalje.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:21 
Bič božji
Bič božji

Brigate BL je napisao:
Sta napisati a ne ponoviti se.. MOmci su odigrali odlican mec, prvo poluvrijeme je bilo dostojno Lige sampiona...
Krunic je odigrao sjajno pored dva gola pogodio je i stativu, a onaj solo prodor je bio za anale kad ih je nanizao
Graha postaje ljubimac svih :) zna se ko ga je otpocetka hvalio
Markovic stalno na vrijeme na lopti a za mene iznenadjenje ova dva meca je kapiten. Zara je odigrao dve odlicne utakmice.
Cvetkovic za uvodjenje klinaca na kraju 8)
A onima sto su sinoc bili tuzni i koji su jedva cekali da izgubimo , porucujem da je bolje da ne dolaze vise na stadion ...

Mislim da je sinoć bilo malo takvih...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ја не памтим да сам икад срећнији изашао са Градског.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:29 
Bič božji
Bič božji

skypostman je napisao:
Ја не памтим да сам икад срећнији изашао са Градског.

Ma bilo je dobrih utakmica i ranije, ali ne protiv ovako jakog protivnika, zaista je šteta što nam ekipa nije bila samo za nijansu jača, recimo da je Maleta ostao, pa da im otvaramo tu desnu stranu... Ali ajde šta sada da radiš, tako je kako je... Momci su pokazali kako se bori za grb i za dres... Ja iskreno ne pamtim da je bilo koji klub iz BiH odigrao ovako ludu utakmicu... Jevreji su se bili zaledili, jer se to najbolje vidi i po tome koliko su se radovali kada su izjednačili na 1-1, a recimo da je već tada moglo da bude 3-0, kako smo ih razmontirali...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2011, 09:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pitam trenera Levija je li se bio uplasio kod 1-0 i onih sansi on kaze iskreno jesam :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1221, 1222, 1223, 1224, 1225, 1226, 1227 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]