banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1202, 1203, 1204, 1205, 1206, 1207, 1208 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
Виђам Златана Муслимовића по бањалучким ноћним клубовима, контам могли смо њега довести 8) Он и Раде тандем нападача 8)

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
a sto gluposti, ajde kad si ti toliko pametan napisi po cemu smo jaci. To i mene zivo zanima? Kolege forumasi po cemu mi to imamo jacu ekipu nego prosle sezone?

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Шајин je napisao:
јооој што не волим ове сиве дане кад се ишчекују појачања и кад нема неких добрих информација

ево једна сличица да нас све мало орасположи :D :evil3:

Spoiler:
Slika

Могао си и на гаћице да набациш дипа рецимо :P

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Dilan Dog je napisao:
samo me interesuje da li ste vidjeli ko je vodio ekipu u izraelu??????
pojedinci su se zakacili na cvetkovica i njegovu famoznu licencu a covjek vodi ekipu u makabiju..............mozemo li bar oko toga da prestanemo da polemisemo????????zar mislite da bi uefa dozvolila nekom treneru bez licence da vodi ekipu???
ocigledno je da pojedincima na ovom forumu od starta neki ljudi ne odgovaraju i od pocetka ih ruse a sve iz razloga jer neki njihovi favoriti nisu prosli!to je cista sujeta i nista drugo.
ne bi me zacudilo da od utakmice sa makabijem krene prozivanje cvetkovica jer Boze dragitakav smo narod,nismo spremni nikome da damo sansu i to samo zbog homofobnog razmisljanja.

rade veljovic.......prvi sam za to da se on vrati ali ne na nacin na koji se ovde prezentuje.zapitajte se malo drugari forumasi zasto ni jedan pisani medij nije prenio informaciju vezanu za veljovica kada svi dobro znamo da se takve informacije pojave cak i ako su poluzvanicne,sjetite se samo djalca,pa onih sinih igraca iz rumunije.
ja vjerujem da je bilo kontakta sa veljovicem,ali mi se cini da se nije na pravi nacin uspostavljen kontakt izmedju igraca da se nije islo regularnim putem preko ljudi koji su zaduzeni da dovode igrace vec nekim rodbinsko-drugarskim vezama.
neko spomenu ugradjivanje u transfere..........to opet pokazuje kakvi smo ljudi,da cim nije po nasem da ospemo drvlje i kamenje po ljudima u koje smo se do juce kleli!!! zna se vrlo dobro da su sipovac i ljubojevic glavni operativci u klubu i da nije njih da bi se klub raspao.i vi sad zbog jednog igraca makar to bio i rade veljovic klevetate ta dva covjeka!?!?!? zamislite situaciju da ta dva covjeka odu iz kluba..............mozda nam bi vise odgovarao tandem fiser i ringo????

ide nam utakmica sa makabijem trebamo se potruditi da sto vise stadion napunimo i pruzimo podrsku nasem klubu i da se vise rijesmo tog suavog banjaluckog mentaliteta da ne okrenemo ledja nasim ljudima,klubu vec da mu pruzimo podrsku i jasno svima damo do znanja da smo uz njega i kad je dobro i kad je lose

Da si maliciozno napisao ovaj post jasno je svima. Iznio si nekoliko neistina. Neću sve stvari posebno pojašnjavati, ali evo da te demantujem za Cvetkovićevu licencu. Pogledaj na UEFA.com ko je vodio ekipu tj. ko je prijavljen kao prvi trener. Cvetković se uopšte ne spominje. Sve ostalo što si napisao je istina koliko i ovo što si napisao za Cvetkovića. Usput, vidim da ne poznaješ elementarne stvari iz fudbala. Pomoćni trener (Cvetković) ima pravo koristiti prostor za trenere. I da, nađi mi ko je to klevetao Darka i Radmila!
Evo link:
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

A evo i link kao odgovor na pitanje ko je to inače u UEFA prijavljen kao naš trener :

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 17 Jul 2011, 13:41, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma šta znaju ovi iz UEFE, pa mi njih izradili i za drugu garnituru dresova, kamo li da im podmetnemo za trenera, ama levati su to... 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Значи читам твоје задње постове,задњих 20 рецимо,и не могу вјеровати какве глупости пишеш,без увреде

Ma nema uvrede,necu ti cak ni pobrisati post,ne moram ja ni pisati,ne patim od toga,i tako sto puta vise volim doci i procitati sta se desava nego pisati postove.

Ali vise bih volio da si na neke moje postove,ili ovaj danasnji iznio kontraargumente i objasnio zasto smo jaci nego da samo kazes da stalno pisem gluposti.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
subzero81 je napisao:
a sto gluposti, ajde kad si ti toliko pametan napisi po cemu smo jaci. To i mene zivo zanima? Kolege forumasi po cemu mi to imamo jacu ekipu nego prosle sezone?

Nemamo jacu.Imamo dosta slabiju.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:47 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
subzero81 je napisao:

Nemamo jacu.Imamo dosta slabiju.

Bolje ćemo igrati...

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Uigraniji jesmo,igracki jaci,nismo.Bar moje misljenje.

Vrh

Veteran
Veteran

Dilan Dog je napisao:
ne bi me zacudilo da od utakmice sa makabijem krene prozivanje cvetkovica jer Boze dragitakav smo narod,nismo spremni nikome da damo sansu i to samo zbog homofobnog razmisljanja.

Nismo znali da je Cvetković pederčina, ili je ipak riječ o autoru ovog posta :lol: :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:49 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Uigraniji jesmo,igracki jaci,nismo.Bar moje misljenje.

Ma jok, biće to sve dobro...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Stefan_maxx je napisao:
Значи читам твоје задње постове,задњих 20 рецимо,и не могу вјеровати какве глупости пишеш,без увреде
Значи читам твоје постове, задњих 19 рецимо, и не могу вјеровати какве глупости пишеш, без увреде

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шајин je napisao:
Stefan_maxx je napisao:
Значи читам твоје постове, задњих 19 рецимо, и не могу вјеровати какве глупости пишеш, без увреде

Znaci citam Sajinove postove,zadnjih 1000 recimo,i vecinu njih je pisao pijan. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Није истина! :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G6dkMsogZ30[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:52 
Veteran
Veteran

tatamata je napisao:
Znaci citam Sajinove postove,zadnjih 1000 recimo,i vecinu njih je pisao pijan. :D :D :D

Ma nije istina to mu profesor Mića hakovao nick, pa ti se čini :D

Vrh

Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
И ја сам написао да смо јачи па ево пар реченица о томе, мада признајем можда сам и пожурио са том оцјеном првенствено јер нисам честито ни погледао неку утакмицу са равноправним ривалом.

Јачи, прво да је остала екипа са Јагодићем на челу то би ме подсјетило на Рехагела и Грчку. Значи можеш једном проћи на тај фазон ал сљедећи пут се нешто мора мијењати. Игра на јаку одбрану, мало голова а подоста и срећних побједа гдје су противници много промашивали а ми из једне шансе давали гол и индивидуални квалитет Малетића уз све лошију атмосферу и у самој свалачионици је прочитана прича и мислим да не би дала плода. Узгред игру нисмо ни имали.

Даље одлазак Николића сматрам појачањем колико год глупо звучало, за Вељовића неутралан сам, надокнадив је, али није лоше да је ту због атмосфере и појачава конкуренцију у нападу. Леа ће Марковић одмјенити можда и много боље једино Малета.

Предности тренера и стила игра оставићу за касније, имам нека размишљања али нисам гледао ни једну припремну па не би о томе

Poslednji put menjao БуС dana 17 Jul 2011, 13:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Jun 2011, 18:24
Ма нису глупости,нисам се добро изразио ,него си превише песимистичан :)

Србин најбољи кошаркаш у Европи,
Србин најбољи пливач у Европи,
Србин измислио струју ... ДОМИНАЦИЈА СВИЈЕТОМ !!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Jun 2011, 18:24
Шајин je napisao:
Stefan_maxx je napisao:

Нисам ни написао толико постова,а и ове што сам писао су углавном била нека обавјештења ,тако да ...

Србин најбољи кошаркаш у Европи,
Србин најбољи пливач у Европи,
Србин измислио струју ... ДОМИНАЦИЈА СВИЈЕТОМ !!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Cosa Nostra je napisao:
Kajkut valjda sutra potpisuje :D
Pavicevic na probi u Belgiji !

Je li pouzdan ovaj info za Kajkuta?

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
tatamata je napisao:

Ma nije istina to mu profesor Mića hakovao nick, pa ti se čini :D

Је л' ти знаш да сам ја уз Борац од 59.?!

Stefan_maxx je napisao:
Нисам ни написао толико постова,а и ове што сам писао су углавном била нека обавјештења ,тако да ...
Ukupno postova: 21
Малоприје си имао 19, па сам зато и ставио тај број, ако ниси могао да сконташ. И не ради се о јебеном броју постова, него је поента била да схватиш како је безвезе написати да неко пише глупости, а не образложити то аргументима.
ЕДИТ: сад сам опазио да си се исправио. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1202, 1203, 1204, 1205, 1206, 1207, 1208 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]