banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 21:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1199, 1200, 1201, 1202, 1203, 1204, 1205 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Jul 2011, 17:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
друг је купио карту за исток око 4 и 15 и има број 101

A sta se zmarate sa tim, vecina ljudi ce kupiti kartu kad budu dolazili na stadion,ljudima je euforija spasnula nakon prvog meca, a ko je planirao ici docice,samo sto ce kupiti kartu taj dan......

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
па добро није баш да се замарам са тим, ал ето занима нас сигурно све како напредује продаја. надам се да ће управа направити добру рекламу па да се мало напуни стадион...

такође надам се да неће заборавити да дан прије утакмице обришу столице на западу и истоку јер су страшно прљаве

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 18:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Шајин je napisao:

такође надам се да неће заборавити да дан прије утакмице обришу столице на западу и истоку јер су страшно прљаве

Ако не могу да се договоре око 2 играча, нису способни ни то да ураде.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 18:16 
Majstor
Majstor

Обиљежили су израел :D
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 18:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Po onoj konferenciji za štampu, na kojoj je govorio Cvele, za Lea ispade da ga niko nije otjerao, nego da je otišao sam!?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Шиповац рече зна се ко доводи играче, на приједлог спортског директора одлучују УО. Значи то је адреса. По томе опструкционисти могу бити само чланови УО

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 18:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
kod kuće i na strani je napisao:
Pozdrav fudbalskim strucnjacima. Vidim dosta vas tvrdi da je ekipa nespremna, a ja vam evo garantujem da nikada nismo imali ovako fizicki spremnu ekipu. O razlozima onako visokog poraza napisano je dosta toga. Klupa, neiskustvo, peh...Sve je to sad nebitno, mi smo kao klub nastavili da napredujemo i to je jedino bitno. Ali, uvijek ima ovo ali...
Cvetkovic je ocigledno promasaj a to sam pisao od samog pocetka. Covjek koji je za jako kratko vrijeme skupio nekoliko minusa. Otjerao, precrtao Corica. Nije istina da se Leo nije nikom javio prije nego je otisao na probu u Rumuniju. Leo je bio primoran da sebi trazi tim jer ga je Cvetkovic u startu precrtao. Leo je precrtan jer je Cvetkovic probao na to mjesto dovesti svog igraca iz Hrvatske, mladica od 33 godine. Nakon toga Zvezdan nam je prodao pricu kako je on gledao 2 Brazilca koji ce doci u Borac. Stigose ti Brazilci, svi smo se uvjerili o kakvim levatima se radi...I onda nova Cvetkoviceva laz. Kao poslali mii pogresne igrace...Ko je ovdje lud?! Pa nismo narucivali cevape pa nam donijelu pljeskavicu. Licenca! Jos jedna laz u nizu. O tom sam vec dosta pisao i nemam volje vise trositi tastaturu na tu temu.

Rade Veljovic. Imamo priliku dovesti ga ponovo na pozajmicu na godinu dana. Platu koju on trazi, to mu moze platiti i Kozara a mozda i BSK. Ali ne, mi imamo 'strucnjake' u klubu koji iz sebi znanih razloga koce Veljovicev dolazak. Veci dio igraca ce vam reci da bi voljeli vidjeti Radeta u nasem dresu jer im je jasno o kakvom igracu je rijec. Pored igrackih kvaliteta Veljovic je, bar po prici njegovih saigraca, zasluzan za dobru atmosferu u svlacionici. Svi koji su se ikada bavili nekim timskim sportom, potvrdice vam da je stanje duha igraca nekada bitnije od taktike, tehnike, fizicke pripremljenosti i td.

Vec sam pisao o Cveletovim lazima...cudo jedno

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 18:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Po onoj konferenciji za štampu, na kojoj je govorio Cvele, za Lea ispade da ga niko nije otjerao, nego da je otišao sam!?

A prije nego je i bila prozivka pročulo se da je Leo spor :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 18:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Cini li se to meni ili ste i vi kolege shvatili ono sto sam ja od pocetka tvrdio? Cvetkovic, iskustvo, postenje, znanje :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 18:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kod kuće i na strani je napisao:
Cini li se to meni ili ste i vi kolege shvatili ono sto sam ja od pocetka tvrdio? Cvetkovic, iskustvo, postenje, znanje :D :D :D

Ponavljam mjerilo će da mu budu rezultati u Premijer ligi, sačekaćemo da vidimo kako će da ide, a onda ćemo o svemu detaljnije, a nikada mu nije kasno da se vrati u menadžerske vode, jer tu licencu posjeduje, apsolutno... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 20:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Yebo vas Borac,upravo pocinje nocna trka u kanjonu!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 20:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
БуС je napisao:
Шиповац рече зна се ко доводи играче, на приједлог спортског директора одлучују УО. Значи то је адреса. По томе опструкционисти могу бити само чланови УО

мислим да ниси у праву друже....

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Schlager je napisao:
Yebo vas Borac,upravo pocinje nocna trka u kanjonu!

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 21:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
vlakanje je napisao:
БуС je napisao:

мислим да ниси у праву друже....

:D Онда није у праву Шиле, ја сам само парафразирао њега.

Баш се одужило ове године то око појачања, надати се да ће бити оно ко чека тај и дочека и да ће доћи јача имена него што би дошла прије мјесец у противном нисмо баш добар посао одрадили.
Иде реванш са Макабијем, па лига, па регионална у рукомету, па доградња стадиона у сваком случају пред нама је још занимљивији период

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 22:17 
Majstor
Majstor

Ајмо ми колективно пред стадион,штрајк странке! са гајбама нектара ,шајин надзорник :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 01:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
менек je napisao:
Ајмо ми колективно пред стадион,штрајк странке! са гајбама нектара ,шајин надзорник :lol:

Podrzavam!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 02:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Veceras u City Pub-u,himnu Borca pustili.Gori sveta zemlja,a meni srce kao Rusija.

Borac-Makabi 4:0,Maribor pljusnemo po guzovima,i dosta.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 08:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
tatamata je napisao:
Veceras u City Pub-u,himnu Borca pustili.Gori sveta zemlja,a meni srce kao Rusija.

Borac-Makabi 4:0,Maribor pljusnemo po guzovima,i dosta.

ИДЕМО!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ево и мене једва се некако преживи синоћни турнир :D некако све лагано ишло али кад је моја екипа игром несрећног жријеба испала у другом полуфиналу то је била кап која је прелила чашу :D само вам могу рећи да ко год није синоћ био на турниру јако јако се зајебао онаква атмосфера са онаквим људима се неће дуго дочекати.. Живјели :)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 10:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Gazimestanac87 je napisao:
Ево и мене једва се некако преживи синоћни турнир :D некако све лагано ишло али кад је моја екипа игром несрећног жријеба испала у другом полуфиналу то је била кап која је прелила чашу :D само вам могу рећи да ко год није синоћ био на турниру јако јако се зајебао онаква атмосфера са онаквим људима се неће дуго дочекати.. Живјели :)

која екипа на крају освоји турнир? :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1199, 1200, 1201, 1202, 1203, 1204, 1205 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]