kod kuće i na strani je napisao:
Pozdrav fudbalskim strucnjacima. Vidim dosta vas tvrdi da je ekipa nespremna, a ja vam evo garantujem da nikada nismo imali ovako fizicki spremnu ekipu. O razlozima onako visokog poraza napisano je dosta toga. Klupa, neiskustvo, peh...Sve je to sad nebitno, mi smo kao klub nastavili da napredujemo i to je jedino bitno. Ali, uvijek ima ovo ali...
Cvetkovic je ocigledno promasaj a to sam pisao od samog pocetka. Covjek koji je za jako kratko vrijeme skupio nekoliko minusa. Otjerao, precrtao Corica. Nije istina da se Leo nije nikom javio prije nego je otisao na probu u Rumuniju. Leo je bio primoran da sebi trazi tim jer ga je Cvetkovic u startu precrtao. Leo je precrtan jer je Cvetkovic probao na to mjesto dovesti svog igraca iz Hrvatske, mladica od 33 godine. Nakon toga Zvezdan nam je prodao pricu kako je on gledao 2 Brazilca koji ce doci u Borac. Stigose ti Brazilci, svi smo se uvjerili o kakvim levatima se radi...I onda nova Cvetkoviceva laz. Kao poslali mii pogresne igrace...Ko je ovdje lud?! Pa nismo narucivali cevape pa nam donijelu pljeskavicu. Licenca! Jos jedna laz u nizu. O tom sam vec dosta pisao i nemam volje vise trositi tastaturu na tu temu.
Rade Veljovic. Imamo priliku dovesti ga ponovo na pozajmicu na godinu dana. Platu koju on trazi, to mu moze platiti i Kozara a mozda i BSK. Ali ne, mi imamo 'strucnjake' u klubu koji iz sebi znanih razloga koce Veljovicev dolazak. Veci dio igraca ce vam reci da bi voljeli vidjeti Radeta u nasem dresu jer im je jasno o kakvom igracu je rijec. Pored igrackih kvaliteta Veljovic je, bar po prici njegovih saigraca, zasluzan za dobru atmosferu u svlacionici. Svi koji su se ikada bavili nekim timskim sportom, potvrdice vam da je stanje duha igraca nekada bitnije od taktike, tehnike, fizicke pripremljenosti i td.
Nisam baš pratio pa nisam znao da je stanje ovakvo.
Što se tiče spremnosti, koliko je ekipa spremna vidjeće se u mečevima, ajde, vidjećemo sad u revanšu, biće povoljniji uslovi, ali ne očekujem drastičan napredak.