banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1189, 1190, 1191, 1192, 1193, 1194, 1195 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 14 Jul 2011, 11:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma dobro, treba odraditi revanš, prema očekivanoj prognozi vremena slijediu nam zahlađenje pa se u sledeću srijedu očekuju povoljni vremenski uslovi i temparatura oko 14 stepeni u vrijeme odigravanja utakmice, sa subjektivnim osjećajem od 9 stepeni, znači haldno, možda ti Izraelci dožive temparaturni šok, pa ih mi nekak uspijemo pobijediti, jer nam pobjeda u ovoj fazi donosi dodatne bodove za naš koeficijent, tako da bi sledeće sezone možda mogli biti i nosioci u nekom euro kupu...

Gledajući ostale rezultate, mi smo prošli najgore, a svi koji ste gledali znate da to nismo i zaslužili, al jebga... Tako je to, pogotovo u fudbalu... Kako nas nije opalilo pa da dobijemo Maribor, mislim da bi tu mi zaista bili favoriti...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 11:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Momke treba dočekati da im pokažemo da smo uz njih i kad izgube

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 11:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
nikad ljepsih 70 minuta od kad pratim Borac,a sjecam se i kupa 1988.jedino sam tad bio dosta mlad(9 god),pa i nisam znao uzivati :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 11:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Koliko sam se sinoc drao kad ga je Boka pristavio, mislio sam da ce se zgrada srusiti :D ..

Ta kolicina srece, meni licno je mjerljiva samo sa situacijom kad je Tonco odbranio cuveni penal, i potrcao prema Istoku :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 12:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ето јбга, обистинио ми се сан, дјелимично... Бока дао гол, и резултат до 70. минуте сам погодио, али онда онај потпо нисам предвидио...

Штета, јер Макаби је синоћ био бољи за један или максимално 2 гола, али 4 никако...

Ја сам мишљења да ми њих можемо добити у БЛ...

П.С. Марковићу мајсторе, право си појачање!

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
фејсбук позивница. да се мало рекламира утакмица:

http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... ent_invite

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 12:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Jbga, sta reci... Odlicna igra do 70. a onda shok. Sad je vazno casno se oprostiti na Gradskom i prirediti atmosferu koja ce momcima omoguciti da sa sto vise entuzijazma krenu u naredno prvenstvo. Za ovu balvan ligu su vise nego dobri, kontinuitet u Evropi ne bi trebao doci u pitanje. Sa jos par novih igraca, desno krilo, napadac i eventualno jos jedan srednji kreativac bi opet preorali sve.

Ja ne bih krivio Cvetkovica za ovo sto se desilo, cak mislim da ce na kraju godine biti mnogo fizicki spremniji i disciplinovaniji pod njegovom palicom. Samo naprijed!

јан_де je napisao:
П.С. Марковићу мајсторе, право си појачање!

+1

edit: vidim da se pominje neki napadac da dolazi, NAPOKON, jel moze na pp o kome se radi? Jel ima ista od Pavicevica?

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 12:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Sada kada je malo prošlo i kada su se utisci slegli od utakmice, da kažem svoje viđenje.

Očigledno je da smo naletili na mnogo kvalitetnijeg protivnika u ovoj rundi takmičenja, dovoljno je reći da je to klub sa koeficjentom na 2. mjestu odmah iza Bate B., ispred i Partizana i Dinama, klub koji je prije 2. god. igrao grupe lige šampiona i pobjedio jedan Mančester.
Odlično smo parirali u prvom poluvremenu, dobro stajali u odbrani, onda nesretan gol u finišu prvog poluvremena. Ipak su izmjene učinile svoje, mi jednostavno nemamo klupu pogotovo za evropu, jeste vidili npr. kako im igra onaj crnac a čovjek na klupi sjedi. Šteta samo zbog ne zasluženog visokog rezultata, što je naša odbrana imali tih crnih 10 min. poslije 2. gola, i najmanja greška u evropi se kažnjava pogotovo protiv ovako iskusnih ekipa.

Dalje, vjerujem da ne bi primili onako naivne golove, pogotovo iy prekida glavom, da je u našoj odbrani ostao Ćorić, on ide na sve i jednu visoku loptu, ali šta je tu je..

Pa nama su otišla 3 igrača iz prve postave, i po meni veoma bitna, Ćorić, Nikolić i Maletić. Vjerujem da će Marković dostojno zamjeniti Ćorića, jer je i pokazao da može.
Biću realan, po meni mi nemamo ekipu za odbranu titule (bar za sada ako ne bude pojačanja, zamjena za maletu i jedan napadač), pokušati doći do 3. mjesta i izboriti evropu t.j. 1. pretkolo lige evrope, gdje ćemo dobiti protivnika po mjeri. I da, obavezno napuniti Gradski i pokazati da nam je stalo do kluba i kad gubi, jer ljudi ipak je ovo liga šamiona u kojoj smo mi debitanti a protivnik je više nego kvalitetniji od nas!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
sad bih ja prebacio koju. momke naravno ne treba kriviti ipak i oni su htjeli dobar rezultat. e sad, znam da vas se vecina nece sloziti sa mnom ali meni je smetalo sto nismo na sve nacine pokusali da zadrzimo sto bolji rezultat. pod tim ne mislim na pozrtvovanje, toga je bilo-odusevljen sam, vec mislim na stvari poput simuliranja, otezanja s loptom izvlacenja zivaca protivnika...jeste to supacki, ali cilj opravdava sredstvo. mi nismo dobili zuti karton, Boka nije dobio zuti karton! trebalo je odmah u drugom poluvremenu pokusati iznervirati protivnika, par grubih prekrsaja, pritisak na sudiju...medjutim sta je tu je. hvala momcima za onaj gol suze su mi isle od srece! hvala im i za onih 5 primljenih i zbog njih su mi suze isle na oci :lol: - preplakao sam utakmicu :lol: jebes fudbal! a fino mi je Schlager govorio.... :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 13:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Ко је чиле?

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 13:46 
Bič božji
Bič božji

goran2909 je napisao:
Slika

Ко је чиле?

Ari Livni, vrlo moćan čovjek, Mile je pod njegovim patronatom...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 13:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
Cile je malo cupavija guzica i puno toga je uradio za RS, mislim na lobiranje. Za svoje godine nevjerovatno vitalan, bistar. Uglavnom kapa dole

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
i sto je najbolje, govori mi srbi :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 13:53 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:
i sto je najbolje, govori mi srbi :D

Ja sam imao tu sreću da sa njim porazgovaram, onako neformalno, na jednom rođendanu, samo sam ga kratko upitao hoćemo li mi Srbi iz bosne imati svoju državu, odgovor vam neću reći, al ja sam sretan... 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 14:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Od mene za G dina Arija, desktop na duzi period, zasluzio je to :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Al ljudi juce kad je Boka dao gol...To se ne moze opisati,nista se s tim osjecajem ne moze porediti.Zbog toga sam srecan,nek smio poveli,pa makar eto na tih 70 minuta,mislili da su cuda moguca.Volim te Borce.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

brate ja sam mislio da ce forumasi srusiti kafanu kad je gol pao

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 14:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 15:28
Do sljedeće godine i novog izlaska na evropsku (evroazijsku) scenu obavezno promijeniti proizvođača sportske opreme. Dajte nešto ozbiljno, ovaj NAAI što sjaji u mraku je davno prevaziđen! Ljudi imaju jednu nijansu crvene boje :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 14:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja sam nebrojeno puta rekao da se u taktiku ne razumijem baš previše,pa bih moilo nekoga stručnijeg da mi objasni Cveletov manevar zašto su se Boka i Stupar zamjenili za pozicije,tj zašto mnogo brži Stupar nije igrao svoju poziciju desnog beka a da mu Boka pomaže sa svoje pozicije u srednjem redu?Čini mi se da boljeg od Boke za takve stvari nema....

Čini mi se da je ono njihovo lijevo krilo pretrčavalo Boku non-stop,a nekako je to krpljeno dok je Graha pomagao Boki.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2011, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zato sto nije onda bio niko drugi da igra desno krilio i koliko toliko brzo prenese loptu u fazu napada

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1189, 1190, 1191, 1192, 1193, 1194, 1195 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]