banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 14:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 18 Jun 2011, 22:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kako se teletekst aktivira na ovom IPTV?

Ja sam nekad uspijevao na crveno dugme cini mi se,a u zadnje vrijeme nece,radi li vama?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2011, 03:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Kako vi komunicirate sa ovima iz mtela? Ima li još koja opcija osim one šugave i očajne tel. podrške na broju 0800 50 005? Slao sam im mail na podrska@mtel.ba pa nista ne odgovaraju.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 21:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
dukicas je napisao:
rendzer je napisao:
Arena Sport besplatno do kraja godine:
http://www.mtel.ba/preview_story/22969/ ... aja_godine

Jel to za sve ili samo za nove korisnike? A ja i ne znam jesam li novi ili stari pošto sad koristim 15. dan test perioda?! :P

Proradio je Pink BH, mamu im njihovu ja ga morao gledati ova dva dana preko obične antenice.

Za sve korisnike (ne samo za nove) besplatne Arene (tj. paket sport). Provjereno. Danas aktivirao...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Barsa je napisao:
To je samo ponuda za četiri Arena sport kanala u HD rezoluciji. Ali ovo je još u testnoj fazi i ubrzo bi trebali i kod nas u ponudi biti STB HD, kao što ima i IPTV HD u Srbiji. Jer bez tog resivera ne možemo gledati HD kanale. Tako su mi dali posljednje informacije iz M:tel-a.
A i novi kanali su im u testnoj fazi, tako da očekuju da će ubrzo biti pušteni

Zna li se koji su novi kanali?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Koliko sam čuo do kraja godine besplatne Arene...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jel vama smeta što je na RTRS-u i FTV-u boja preslaba, a na hrvatskim kanalima, naročito na RTL-u prejaka. Ja sam ih zvao na onaj broj call centra i kažu da oni tu ništa ne mogu. Stvarno glupo, čovek mora poznavati direktora telekoma pa da bi oni uvažili neku primedbu i reagovali na nju. Onaj call centar 0800 50 005 je apsolutno beskoristan, na većinu pitanja nemaju i/ili ne znaju odgovor, a i ono što znaju neće da kažu, pa tako ni da li će ni koji će kanali biti dodavani ni kad. :(

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 22:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Dukicas...sta reci, sem - welcome to Republic of Srpska :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2011, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ima li sta od novih kanala?zna li se sta?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2011, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gubim svaku nadu vezano za nove kanale, oni su sad smislili da daju Sport arena paket besplatno do kraja godine i to će sad reklamirati do kraja godine i to je to. :-( A većina korisnika Trio paketa se inače odlučila da uzima Arenu besplatno tako da nemaju nikakvu korist, a mi koji je nismo uzeli i ako je uključimo sad preko daljinskog besplatno na kraju godine treba ići šipčiti u njihovu poslovnicu kako bi ga odjavio jer ne može da se prekine korištenje nekog paketa preko daljinskog, odnosno nije dozvoljeno, a STB tu opciju ima samo eto što ssu oni bezobrazni pa nedozvoljavaju.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2011, 03:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E jeste li primetili kad je Nole igrao finale Vimbldona da je mtel zamračio prenos na HRT2, a na B92 nije iako je BHT prenosio, a pravilo je kad BHT ili bilo koja TV iz BiH prenosi da se onda sve komšijske televizije zamrače sa istim sadržajom??? Mislim, meni je drago, jer ko bi gledao prenos na BHT-u, ali mi je to čudno i nejasno, pitam se jel B92 imao pravo emitovanja i na teritoriji BiH ili je mtel zažmirio na jedno oko? :P

P.S. A onaj ćelavi voditelj na B92 5 minuta pre meča pogodi da će Nole pobediti prvi set sa 6:4 i ukupno da će biti 3-1 za Noleta šampiona. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2011, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
imo dojavu

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 09:53 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Zaboravite na nove kanale na IPTV. Od toga nerma ništa, a sve informacije vezane za eventualno nove kanale su samo navlačenje korisnika. Budžet MTEL-a za narednu godinu bude poznat negdje krajem tekuće. To u praksi znači da ako se novi kanali ikad pojave, to može biti samo na početku godine...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 10:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
miki je napisao:
Zaboravite na nove kanale na IPTV. Od toga nerma ništa, a sve informacije vezane za eventualno nove kanale su samo navlačenje korisnika. Budžet MTEL-a za narednu godinu bude poznat negdje krajem tekuće. To u praksi znači da ako se novi kanali ikad pojave, to može biti samo na početku godine...

Nije da branim, ali šta ako je u ovogodišnjem budžetu planiran određeni iznos za proširenje, i da realizacija počinje u poslednjem kvartalu?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 14:07 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Nije da branim, ali šta ako je u ovogodišnjem budžetu planiran određeni iznos za proširenje, i da realizacija počinje u poslednjem kvartalu?

Ne isključujem mogućnost, ali ne dajem previše šansi

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 14:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma biće 15-tak novih kanala,bićete zadovoljni sigurno.

Jedino za mene nijedan od tih kanala ne znači ništa,pošto najviše pratim sport,informativne emisije i domaće serije i filmove.

Ljubitelji naučnih kanala i američkih serija i filmova biće oduševljeni.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Danas sam išao u M:tel da pitam za nove kanale, pa mi je gospođa u toj poslovnici rekla da će kanali biti ubrzo pušteni i da su to oni kanali iz Osnovnog IPTV paketa koji su bili označeni u ponudi prije 2-3 mjeseca sa *, a to je nekih 20-ak kanala (TV1000, Fox Crime, Fox Life, Cinemax, Cinemax 2, Prva, Vikom, Hayat, K3, Bel, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, Balkanika, BN Music, TV Istočno Sarajevo, TV Simić).
Još im nisu stigli HD STB, ali i oni su u planu da ubrzo budu u ponudi. Sad da li ćemo ih plaćati ili šta već, to još ne zna.
Pa koliko je to ubrzo u M:tel-u i kada će biti i novi kanali i HD STB, vidjećemo

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
HD neće baš brzo, prema infu koji dobih tek je došao dvocifren broj HDSTB-ova na prvo testiranje, a imaju trenutno samo arene HD.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2011, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Danas sam išao u M:tel da pitam za nove kanale, pa mi je gospođa u toj poslovnici rekla da će kanali biti ubrzo pušteni i da su to oni kanali iz Osnovnog IPTV paketa koji su bili označeni u ponudi prije 2-3 mjeseca sa *, a to je nekih 20-ak kanala (TV1000, Fox Crime, Fox Life, Cinemax, Cinemax 2, Prva, Vikom, Hayat, K3, Bel, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, Balkanika, BN Music, TV Istočno Sarajevo, TV Simić).
Još im nisu stigli HD STB, ali i oni su u planu da ubrzo budu u ponudi. Sad da li ćemo ih plaćati ili šta već, to još ne zna.
Pa koliko je to ubrzo u M:tel-u i kada će biti i novi kanali i HD STB, vidjećemo

Jooj Barsa! Sad si me napalio na TV 1000 i Cinemax 1 i 2 :mad:
Aaaa ko će to dočekati, a i strah me ako dodaju nove kanale da ne bude ta tri koja žarko želim.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
E baš mi je drago što će M:tel tebi posebno da ispuni želju za "napaljenim kanalima"

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E ljudi ko sse razume neka mi kaže valjaju li ovi moji parametri sa ove slike:
http://postimage.org/image/1xtf18y4k/ ?
Video sam na ovoj temi da se pričalo o ovim parametrima na 37. strani, StigoStriko se očito u ovo dobro razume i ovu sliku sam snimio večeras u 23h.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]