banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 13:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1120, 1121, 1122, 1123, 1124, 1125, 1126 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Jul 2011, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
По мојој рачуници могли би 31 бод узети у првом дијелу провенства,ето ја типујем да ћемо побједити или Челика или Звијезду сигурно на гостовању 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
vlakanje je napisao:
бранкин мали је завршио у дебрецину у мађарској....неко је питао,па ето одговор.

Odlican klub.

Sad ili sam ja glup,ili ne kontam kako igrac koji ima dve godine ugovor moze otici ne samo bez obestecenja,vec da jos moramo i platiti!!!

Pa da mi je brat rodjeni u upravi ja ne bih mogao shvatiti i podrzati takve stvari.
Ako ne znaju prodati i zaraditi koju paru na najboljem strijelcu ekipe koja je sampion drzave,onda ne znam stvarno.....Vojvodina za glupog Mojsova ladno uze 3 miliona eura od Dinamo Moskva! To je posao.

Nismo morali uzeti 3 miliona,ali mogli smo bar pola miliona,ili 300 000 eura....naravno,ako opet nije bila neka glupa klauzula po kojoj je slobodan kad mu se cefne.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Schlager je napisao:
vlakanje je napisao:
бранкин мали је завршио у дебрецину у мађарској....неко је питао,па ето одговор.

Odlican klub.

Sad ili sam ja glup,ili ne kontam kako igrac koji ima dve godine ugovor moze otici ne samo bez obestecenja,vec da jos moramo i platiti!!!

Pa da mi je brat rodjeni u upravi ja ne bih mogao shvatiti i podrzati takve stvari.
Ako ne znaju prodati i zaraditi koju paru na najboljem strijelcu ekipe koja je sampion,onda ne znam stvarno.....Vojvodina za glupog Mojsova ladno uze 3 miliona eura od Dinamo Moskva! To je posao.

он је хтјео да оде свакако након што није добио повећање плате. е знаш како даље то функционише,ако имаш било шта да дугујеш играчу(а нема клуба који не дугује) иде на арбитражу и добија те чисто. а да му не би све исплатили,договорено је да му се уз папире исплати један дио пара,и то је то.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I po tebi je to OK?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
С обзиром да су му се дуговале паре, то је уреду. Или то или га ставити да сједи на клупу, али опет га мораш плаћати.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
I naredne sezone titulu slavimo u Sarajevu, samo ovaj put na Kosevu. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne znam....ako natprirodno glupi Barisic iz Sirokog donese Sirokom obestecenje od 600 000 eura,ili Zakaric milion i nesto,ili ovaj Mojsov 3 miliona,ne moze me niko ubjediti da je super to sto nama najbolji strijelac odlazi besplatno,iako ima jos ugovor godinu dana.Bez obzira i na dugove i na sve,i da mu se isplatilo sto mu se duguje,opet bi obestecenje za njega bilo dosta vece.Izgleda da jedino mi nase igrace ne cijenimo nimalo.Taj Barisic je bio predmet podsmijeha na Pecari,u Hajduku nije odigrao ni minuta.ali 600 000 evrica je leglo u kasu Sirokog.A mi pustamo prvog strijelca besplatno i jos doplacujemo.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
То је друга прича, могло се сачекати да се види има ли понуда за њега, па тек ако не буде онда приступити овом рјешењу.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa eno onaj Li Adi pravi sve u Zvezdi budalama,svrati kad hoce,ne jebe trenera 2%,narusava atmosferu,ali ga Zvezda ne da bez par miliona....

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ljudi pa jel se vi stvarno primate na te priče o basnoslovnim transferima, pa gdje su širokom tolike pare, ako je zaista uzeo tri ili četri miliona, znate li vi šta to znači, pa trebalo bi da su pet svjetlosnih godina ispred svih ostalih premijer ligaša, a nisu, šta vam to govori... Pa znate li vi da je u Čeliku bio i Mihael Laudrup, ili je Brajan, svejedno je... Ej, Laudrup... Zašto Zakarić nije predstavljen kao pojačanje u Dinamu... :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zato sto je igrao protiv Olimpije za Siroki.Vjerovatno ovi moderni dogovori,kupis igraca i ostavis ga jos sezonu da se kali.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:54 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Zato sto je igrao protiv Olimpije za Siroki.Vjerovatno ovi moderni dogovori,kupis igraca i ostavis ga jos sezonu da se kali.

Misliš... Hahahahaha, ja mislim da je to zbog toga što je on potpisao za Mamićevog sina, a ne za Dinamo, igrom slučaja znam koliko je moćan taj čovjek, a eto opet ostaje pitanje zašto Široki nije u orbiti...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sve se meni cini da sam ja jedini trgovac (i bukvalno) na ovoj temi,zato ja ne mogu raspravljati sa vama,svi neki akademci,studenti,novinari i sl.... :D :D

Moj trgovacki instikt mi ne dozvoljava da povjerujem u pricu da je igrac sa 26,5 godina,najbolji strijelac sampiona drzave,materijal koji se daje besplatno i jos doplacujes!

Nadjite mi nekog trgovca,on ce me razumjeti :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 18:58 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Sve se meni cini da sam ja jedini trgovac (i bukvalno) na ovoj temi,zato ja ne mogu raspravljati sa vama,svi neki akademci,studenti i sl.... :D :D

Moj trgovacki instikt mi ne dozvoljava da povjerujem u pricu da je igrac sa 26,5 godina,najbolji strijelac sampiona drzave,materijal koji se daje besplatno i jos doplacujes!

Nadjite mi nekog trgovca,on ce me razumjeti :D

Ti i Otac Pero, ruku pod ruku...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sutra bi mogao biti veoma zanimljiv dan u klubu kao i na forumu naravno ocekujem i finih vijesti u toku veceri od jedinog nam predsjednika :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 19:13 
Bič božji
Bič božji

Nema lijepih vijesti dok traje recesija... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 19:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Avg 2010, 13:08
Борац креће у одбрану титуле из Градишке

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 19:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Наш распоред годинама уназад идентичан (од кад је кренуо успон) само су промијенили Жељезничар и Сарајево, у првим колима и даље имамо клубове из РС и то ове комшијске: Лакташи, Дрина, а сад Козара и Приједор. Идемо и Зрињском и Слободи у другом дијелу и дочекујемо лошије тимове.
Шта се извлачи којег ђавола, кад је нон - стоп исто

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma isto,razlicito,nama svejedno,velikan gazi sve redom.Ove sezone cilj,ponovni izlazak u Evropu,sve preko,odlicno. 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2011, 19:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 15:28
Eto ja stajem na stranu Šlagera. AKo je već moralo tako, ajde da onda vidimo zašto je moralo tako, da vidimo ko je odgovoran. Zašto uprava ne obezbijedi novac za plate i dugovanja igračima i na taj način obezbijedi se od ovih arbitraža i sl. U tom slučaju igrači bi bili njihovi (većinom, osim onih koji imaju specijalne paralelne veze sa menadžerima i drugim nevladinim humanitarnim organizacijama :D) i normalno bi dobijali pare u slučaju transfera.

Ma tu sve smrdi oko tih odlazaka. Pa eto pogledajte koliko je Borac dobio od transfera svojih najboljih igrača unazada 2-3 godine...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1120, 1121, 1122, 1123, 1124, 1125, 1126 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]