banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 12:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 560 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jun 2011, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
BSE je napisao:
sad su poceli da zovu one koji nisu vezani ugovorom
kad sam rekao djevojci da ne bih potpisivao ugovor jer nisam zadovoljan njihovom uslugom krenula je sa nekom defanzivnom spikom, spomenuvsi da samo jedan momak radi na internetu i ne moze da se javlja u isto vrijeme na fixni i mobilni.
jednom rijecju cura je bure smijeha

Jedna cura što radi u centru u njihovoj kancelariji je simpatična i spremna da pomogne, dok je druga prava rospija. Prepoznaće se one ako ovo čitaju.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Evo koliko dobijem od paketa od 2Mb/s :angry4:

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 00:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
shakal je napisao:
Evo koliko dobijem od paketa od 2Mb/s :angry4:

Slika

Ja htio da se pretplatim na taj paket a djevojka mi reče da ne mogu jer novi korisnici mogu samo da se pretplate na paket od 1Mb/s, znači na samo Elta M, a postojeći na sve ostale. Ne mogu da vjerujem! Jeli to istina ili me ta djevojka zaj...va??? :angry4:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 05:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
mozes preci na taj paket nakon godine dana koristenja njihovog interneta. tako sam i ja cekao pa skoro konacno docekao

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 10:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Stani, stani. Ne možeš uzeti veću brzinu od 1 Mb ako si novi korisnik, jeli tako? Ako je tako, a na žalost jeste, to nema veze sa pameću. Ja imam njihovu kablovsku televiziju od kako se pojavila u Banjaluci, znači već godinama, i da me sad ucjenjuju da moram biti njihov korisnik godinu dana sa internet brzinom kojom ne možeš ni Youtube gledati bez trzanja. Poslije tih godinu dana nudi mi se opcija da mogu preći na veće brzine.
Drugari moji iz Elte, bojim se da ćemo se rastati na svakom osnovu. Ni neta ni televizije pa pokušajte negdje drugo sa pećinskim pravilima. Đub..d!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

avlijas je napisao:
Stani, stani. Ne možeš uzeti veću brzinu od 1 Mb ako si novi korisnik, jeli tako? Ako je tako, a na žalost jeste, to nema veze sa pameću. Ja imam njihovu kablovsku televiziju od kako se pojavila u Banjaluci, znači već godinama, i da me sad ucjenjuju da moram biti njihov korisnik godinu dana sa internet brzinom kojom ne možeš ni Youtube gledati bez trzanja. Poslije tih godinu dana nudi mi se opcija da mogu preći na veće brzine.
Drugari moji iz Elte, bojim se da ćemo se rastati na svakom osnovu. Ni neta ni televizije pa pokušajte negdje drugo sa pećinskim pravilima. Đub..d!

To nije tačno.
Ja sam se priključio na 2 mbit kao novi internet korisnik.
Samo jedan taj loyalty paket ne možeš uzeti dok ne ispuniš godinu dana kod njih.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 10:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

points je napisao:
To nije tačno.
Samo jedan taj loyalty paket ne možeš uzeti dok ne ispuniš godinu dana kod njih.
Meni djevojka u call centru reče upravo onako kako sam ja napisao. Kolika je onda cijena tog paketa od 2Mb?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

avlijas je napisao:
points je napisao:
To nije tačno.
Meni djevojka u call centru reče upravo onako kako sam ja napisao. Kolika je onda cijena tog paketa od 2Mb?

28 KM sa PDV-om, ali nije baš pouzdan. Cijena dobra, internet nije :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2011, 10:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2011, 10:18
Koliko znam ti paketi od preko 1MB su na raspolaganju za sve, pod uslovom da potpisete ugovor cime se vezujete da na taj odredjeni vremenski period budete njihov pretplatnik. Znaci, nema odustajanja nakon par mjeseci. Kako god, ja sam se jos 5.7. prebacila na Loyalty paket, medjutim jos uvijek mi stoji da sam na flat-u, iako sam im vec poslala 2 emaila u vezi toga. Telefon je non-stop zauzet...ne kontam. Isti dan sam uplatila racun za maj i juni mjesec, a koliko vidim samo mi je maj zaveden. Djevojka koja radi u njihovom centru kaze april nije uplacen, ja kazem jeste imam i potvrdu, onda ce ona kako decembar nije uplacen, ja kazem jeste imam i potvrdu za to jer je dolazio neki mladic vec za to pa sam poslije nasla uplatnicu. Kad sam dosla kuci vidim da mi je ona isprintala racun za april, a ne za maj mjesec, tako da ja sad imam dve potvrde za april, jednu za jun mjesec, a stoji mi da su uplaceni april i maj...Elta je velika firma, ne ide mi u glavu kako mogu biti tako neprofesionalni...stvarno nevjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2011, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Da je velika firma, imali bi veću kancelariju od onog špajza 2 sa 2 :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2011, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
GialloRosso je napisao:
Da je velika firma, imali bi veću kancelariju od onog špajza 2 sa 2 :lol:

Već odavno su sebi napravili zgradu u Lazarevu (Budžaku) u blizini Centruma koja definitivno nije 2 sa 2. Ali veličina zgrade ne znaći i veliku firmu (po već poznatim analogijama na tu temu :-D). Moraće još toga poraditi na sebi i svojoj usluži ako žele biti velika firma.

Ali polako... Vrijeme će pokazati...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 12:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Dakle, Elta nastavlja sa biserima. Juce ja pretrazujem po netu i odjednom mi umjesto strane koju sam ukucao, otvara se sajt sa Eltinim obavjestenjem da pokusam da surfam bez konekcije. Sta god od navedenog pokusam, nista ne pali. Na kraju se izbijem i krenem da ih zovem na telefon - i javi mi se mTel sa porukom da zovem nepostojeci broj.
Elta presla u fantome? :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
To se misli na ovo sto su neki prebaceni na Microsoft Internet Referral Service (copy/paste) protokol(?).
Nemas nista da konektujes/diskontektujes a na internetu si. Mene su totalno sjebali tako jer sad ne mogu dijeliti mrezu sa drugim racunarom u stanu jer to valjda moze samo na USB (nisam siguran). Ma glupost

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 13:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

heh mozda teoretski da, ali kako su oni to uradili nisam imao neta uopste. Kasnije se vratilo. Ali smijesno mi je sto su dali broj telefona za sve probleme, a ono broj nepostojeci :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 16:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Sviđa mi se novi način, jer je po starom stalno moralo nanovo da se konektuje čak i kad računar ide u sleep.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
To stoji, ali ne znam kakav je sto se tice sigurnosti i sl.

btw. Hercegovac, imas SonyPS?

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2011, 16:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
GTK_Marko je napisao:
btw. Hercegovac, imas SonyPS?

Ne. :blob4: ???

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
BSE je napisao:
Dakle, Elta nastavlja sa biserima. Juce ja pretrazujem po netu i odjednom mi umjesto strane koju sam ukucao, otvara se sajt sa Eltinim obavjestenjem da pokusam da surfam bez konekcije. Sta god od navedenog pokusam, nista ne pali. Na kraju se izbijem i krenem da ih zovem na telefon - i javi mi se mTel sa porukom da zovem nepostojeci broj.
Elta presla u fantome? :lol:

Koji broj si zvao i sa koje mreže?

Brojevi sa 070 pozivnim su brojevi dodijeljeni Elti i znam da je bilo slučajeva da HT Eronet vrati poruku o nepostojećem broju.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 16:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

broj koji su oni napisali za zvanje - 051/390-901
zvao sa fixnog i mTel kaze nepostojeci broj :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2011, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Jbg orby, ja nigdje ne vidim taj -901. Što jest - jest! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 560 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]