banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 16:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 982, 983, 984, 985, 986, 987, 988 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 12 Jun 2011, 20:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
"Cvetković je istakao da želi mnogo ofanzivniji Borac

:D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Rangarok i Brigate hvala vam, u ime nas obicnih smrtnika na friskim informacijama.

sto se tice Lazara najvise cijenim to sto je mlad. uvijek dajem prednost mladjim igracima (ne osporavam kvalitet starijih) jer nekako vjerujem da su mladji puniji snage i elana. i za takvo sto najbolje mi sluzi kao dokaz jedan Stakic. sto se tice Malete...teska srca ovo govorim, ali zasluzio je da ode i dobije neki posten ugovor evropskog kluba.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 00:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Надам се да Малета неће отићи, али ако оде захвалите се момку за све што је урадио за Борац ове сезоне. Главни је "кривац" за титулу. Љубав према клубу које је показао кроз своје партије и оно љубљење дреса које смо толико пута гледали ове сезоне довољно говори о њему. Момче, желим ти све најбоље у животу, обезбједи се негдје вани и дођи да завршиш каријеру у црвено - плавом дресу. Мислим да бољег фудбалера дуго нисмо имали. И да, нисам му рођак или нешто тако, већ реално гледано човјек заслужује све могуће похвале :). Наравно, поред њега и Авдука, најбољи голман који је крочио на Градски што ја памтим Борца.
Ко ће дочекати 20-ти, извлачење парова.. Момци хвала за ове информације о појачањима. Обрадујте нас још који пут у наредном периоду. АЈ БОРАЦ!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 08:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
JOS 7 DANA !!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 10:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 10:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Момци хвала за ове информације о појачањима. Обрадујте нас још који пут у наредном периоду. АЈ БОРАЦ!

Bilo bi dobro da dođe ovaj mali srbijanac iz Leotara što je juče pominjan. Interesantni su nam i oba beka Sarajeva,Arsenijević i Belošević.
Čak se i Regoje pominje u nekim kombinacijama,ali on mi i nije nešto interesantan.

Biće zanimljivo.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Schlager je napisao:
Citiraj:
Момци хвала за ове информације о појачањима. Обрадујте нас још који пут у наредном периоду. АЈ БОРАЦ!

Bilo bi dobro da dođe ovaj mali srbijanac iz Leotara što je juče pominjan. Interesantni su nam i oba beka Sarajeva,Arsenijević i Belošević.
Čak se i Regoje pominje u nekim kombinacijama,ali on mi i nije nešto interesantan.

Biće zanimljivo.

Ако већ доводе бекове из сарајева или су им интересантни,боље да узму оног лијевог бека жеље Мирка Радовановића.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Belosevic, po meni, nije bas neki kvalitet. Arsenijevic bi vec bio pojacanje.

Iz Zelje ne bih nikog, toliko mi se gadi njihov "stil" igre da su mi i njihovi igraci odbojni. :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 10:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ако већ доводе бекове из сарајева или су им интересантни,боље да узму оног лијевог бека жеље Мирка Радовановића.

Odlični su i ovi iz FKS,ali možda ih nisi gledao jer kad je FKS gostovalo na Gradskom,oni su bili među 6 suspendovanih igrača. Arsenijević pogotovo,izuzetno prodoran i eksplozivan igrač.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 10:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Не знам што би нам требао Регоје поред Стакића, Петрића и Ћорића? Јест да је искуство човјек, играо и Европу и све, али...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 10:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma ništa ovo još nije konkretno.to su samo ispipavanja pulsa,možda čak i zbunjivanje konkurencije navođenjem na krivi trag :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 10:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Schlager je napisao:
Ma ništa ovo još nije konkretno.to su samo ispipavanja pulsa,možda čak i zbunjivanje konkurencije navođenjem na krivi trag :D

Ништа не иде као оно збуњивање са бројем 67 :lol:

А јесу се примили... :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Shadow je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=StzJ2m-xmMQ[/youtube]

мало касним, ал јебга :) супер клип, онај Стевин гол ми је некако најљепши.

што се тиче појачања, лијепо би било да потпише овај момак из Леотара. Такође, надам се да се тражи неко квалитетно рјешење по десној страни, уколико оде Малета.
што се тиче бекова, за сад имамо Беновића и Ступара који су солидни, али ипак морамо имати и квалитетне замјене уколико се они повреде(Џоа и Жару не желим да рачунам, ту је још једино Ћина који је играо по потреби десног бека, али он је играч везног реда).

За Белошевића не знам какав је, са Арсенијевићем и Ступаром, на десном беку сигурно не бисмо имали никаквих проблема читаву наредну сезону. Али, уколико се не варам Арсенијевић има уговор на још годину дана, што би могло да представља проблем за нашу управу која тражи само слободне играче(осим ако му не касне плате, па да тражи раскид уговора)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 14:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
јан_де je napisao:
Schlager je napisao:

Ништа не иде као оно збуњивање са бројем 67 :lol:

А јесу се примили... :lol:

Ali niko kao ovaj novinar iz presa D. Curać koji je u današnjem broju objavio da Popović Lazar prelazi u Borac. RBA je za sve kriv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 14:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Taj RBA je pravi pressbrejker,prvo je prcao sarajevske portale a sad u crno zavija naše štampane medije.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 14:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Inače,dosadno mi je pa sam čitao ostale teme i naišao na ovaj ultimativni post jednog našeg kolege,koji me toliko oduševio da sam se smijao pet minuta i moram ga u potpis staviti!Nadam se da se neće naljutiti :D

Pa šta bi tek bilo da pije redovno???? :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

прво она подршка за змајеве, па онда играч 67, па онда ово за Лазу.
РБА - сарајлије 3:0 :D

ахахахаахахахахахаах Шлагер ниси нормалан никако :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 15:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma nema dalje legendo! Ovo će stajati u potpisu najmanje godinu dana!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ласкаш ми :lol:

и још ће неко помислити да сам ја тамо нека пијандура...

да се зна, ја сам фино и пристојно дијете из фине породице и веома ријетко пијем и тако то на ту тему... :D

ни сам не вјерујем у ово шта пишем :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 15:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Apstiniraj bar kad ideš na gostovanja,jer sam zbog jednog koji je bio isto tako "izbirljiv" u alkoholu,dobio po glavi ni kriv ni dužan kad je u osječkoj stadionskoj kafani 1990 godine ušao i sa vrata zagrmio "Jebo vas Tuđman!!"!! :( :( Istog sekunda je dobio flašu u glavu,ali ni mi ostali,iako smo došli u miru, nismo mnogo bolje prošli dok nije stiglo pojačanje! Nije bio Lešinar,ali volio je tako ponekad otići sa nama,inicijali S.Đ.,a po opredjeljenju-luđak! :D

U prevodu,to je kao da neko iz TM ili HZ, dođe kod Zoke u Korner i prodere se "Jebo vas Ratko Mladić u usta" 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 982, 983, 984, 985, 986, 987, 988 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]