banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 08:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2011, 00:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Kingpin je napisao:
Makarska je sranje nevidjeno, dosadno za medalju, nocni provod nula isto, sve sami Cesi , Madjari itd.

ti ides na more zbog nocnog provoda? :)
ako je tako, bolje idi u Bg ili Zg :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2011, 22:58 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Jun 2011, 22:52
Pozdrav ja izdajem apartmane u Istri okolica Pule blizu mora.Cijene nisu nesto pretjerano visoke slicne kao u Banja luci inace ja obozavam zimi biti u BL grad mi je super ima atmosferu posebnu.Ako vas zanima smjestaj javite se na mail.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
BSE je napisao:
Kingpin je napisao:
Makarska je sranje nevidjeno, dosadno za medalju, nocni provod nula isto, sve sami Cesi , Madjari itd.

ti ides na more zbog nocnog provoda? :)
ako je tako, bolje idi u Bg ili Zg :)

E dobro si mu rekao.
Takvi odu na more onda u nekoj zadimljenoj rupi provedu do 5 ujutro, zatim spavaju do 5 popodne i razbuđuju se do 8 naveče, pa sve ponovo, žali bože para, bolje da je seljoš te pare spičkao u lokalnim folkotekama.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 08:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Makarska je seljobersko mesto, prepuna federalaca , jedino seljoberi poput tebe idu dole.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da znaš gdje ja sve idem zaplakao bi, a između ostalog i dio MA rivijere, zašto ne, samo nek nije i nikad neće biti Cg.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 09:05 
Ja obozavam uzeti vino i predvece otici na plazu...stvarno mi nisu jasni ovi sto idu na more da se provode nocima, dobro rece BSE, ako je do toga idi u Beograd ili Zagreb...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
a obozavam uzeti vino i predvece otici na plazu.

isto,nesto neprocjenjivo...jos volim da je bez buke samo insekti nek cvrce i more da talasa.
Jedino kad se popije vise moram medju masu,taki sam-muzika,ljudi,zene ,instinktivno ko zivotinju privlaci nakon domaceg vinceka.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 13:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
tensSa je napisao:
Ja obozavam uzeti vino i predvece otici na plazu...stvarno mi nisu jasni ovi sto idu na more da se provode nocima, dobro rece BSE, ako je do toga idi u Beograd ili Zagreb...

Upravo tako. Bučnih mjesta imam i ovdje kod kuće, tamo idem da se odmorim i izgotivim, ako ide dobra ekipa kud ćeš više 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 14:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kingpin je napisao:

sad tek skontah sta je razlog njegovih frustracija - ne moze da zbari Cehinje, Madjarice i sl. :lol:

tensSa je napisao:

slicno, samo bez vina, posto ga ne pijem :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
sad tek skontah sta je razlog njegovih frustracija - ne moze da zbari Cehinje, Madjarice i sl.

Neki utvrđuju a neki ponavljaju gradivo, al činjenica je da svi moraju u školu :wink: e sad kom to se ne sviđa...
Onda nek ide u Istru pa neka bari Talijanke, zbariće je al zamalo ne zna se koje su teže one il Dalmatinke.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Kingpin je napisao:
Makarska je seljobersko mesto, prepuna federalaca , jedino seljoberi poput tebe idu dole.

sta ti je ovo?
ja je ne volim jer na svakoj cosi dere cirilica.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 15:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Istina, u svakom kafiću na plaži čim zađe sunce deru srpski narodnjaci. Lokalpatriotizam nema šta...al pare ne smrde.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 15:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jbg kako god se okrenes niti jedna ne zna Engleski, uglavnom samo svoje maternje jezike :)
jedino mu Dalmatinke ostaju, al` posto kazes da su i one teske ostaje da ganja vozila sa Srb reg. tablicama, tako ce mu biti najsigurnije :D

cicak je napisao:
Kingpin je napisao:

sta ti je ovo?

federalci - FBI :lol:
nezgodni su oni ako imas neke pogace na ljeba :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 15:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
jbg kako god se okrenes niti jedna ne zna Engleski, uglavnom samo svoje maternje jezike

Ma ne beri brigu, one vole pažnju i kavaljerstvo Čehinje pogotovo. Platiš piće, ljubazno ih pozoveš za sto da se upoznate i družite uglavnom neće odbiti. Malo natucaš engleski i to je to :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 15:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Moracemo mi Kingpina upisati u visu galebarsku skolu, oni bez nekog znanja jezika uspjevaju, tako da nece imati problema sa strankinjama :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2011, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
BSE je napisao:
jbg kako god se okrenes niti jedna ne zna Engleski, uglavnom samo svoje maternje jezike :)
jedino mu Dalmatinke ostaju, al` posto kazes da su i one teske ostaje da ganja vozila sa Srb reg. tablicama, tako ce mu biti najsigurnije :D

cicak je napisao:
Kingpin je napisao:

sta ti je ovo?

federalci - FBI :lol:
nezgodni su oni ako imas neke pogace na ljeba :lol:

ha ja...
on bi i na moru trazio referendum i otcjepljenje... ne mere. mora sa federalcima... kako god okrenes... :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2011, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ja mrzim more ali ko hoće mir i tišinu (kao ja) neka ide u mjesto Promajna... Poslije 21:00h kao da je neko prekinuo struju čitavom mjestu.. Nigdje žive duše...

Ako idete sa ženom, još bolje... Šetalište 200m na kome nema ništa pa vas neće smarati svako veče "ajmo šetati"... Ja sam se naspavao za 2 života... Cijene su slične ostalim mjestima...

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2011, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
mangia je napisao:
Ja mrzim more ali ko hoće mir i tišinu (kao ja) neka ide u mjesto Promajna... Poslije 21:00h kao da je neko prekinuo struju čitavom mjestu.. Nigdje žive duše...

Ako idete sa ženom, još bolje... Šetalište 200m na kome nema ništa pa vas neće smarati svako veče "ajmo šetati"... Ja sam se naspavao za 2 života... Cijene su slične ostalim mjestima...

Ovo moj muz ne smije procitati :lol:

Inace, da li mi neko zna reci otprilike. Vazemo sa rajom gdje da idemo: CG ili HR. Pare su nam svima problem. Svi tvrde da su u HR dnevne namirnice skuplje.Da li iko zna okvirne cijene hljeba, voca, povrca, piva (glavne dnevne namirnice-nije za mene :)), itd...?

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2011, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam kako neko može porediti HR i CG, u CG ne bi da mi neko sve džaba da, Hrvatska je zakon ne samo regionalno, nego i na mapi Evrope, a i šire..
Što se tiče dnevnih namirnica ne da je jeftinije nego u CG nego je jeftinije nego kod nas.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2011, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Jeftinije nego kod nas??

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]