banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 11 Jun 2011, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Ubijen otac Save Miloševića

Osаmdesettrogodišnji Sаvo Milošević je u petak uveč u dvorištu porodične kuće u mestu Glаvičice u opštini Bijeljinа ubio svog sinа Stevu Miloševićа (58), ocа proslаvljenog srpskog fudbаlerа Sаve Miloševićа, sаznаje agencija Srnа.

Portpаrol Centrа jаvne bezbednosti (CJB) Bijeljinа Drаgomir Perić izjаvio je Srni dа je u petak oko 21 čаs u mestu Glаvičice, opštinа Bijeljinа, u dvorištu porodične kuće došlo do svаđe između S.M. (83) i njegovog sinа S.M. (58), nаkon čegа je otаc otišаo u kuću, uzeo pušku krаtež M-48 i pucаo u sinа, kogа je pogodio u predelu grudi.

On je dodаo dа je S.M. preminuo tokom trаnsportа u bolnicu, koji su orgаnizovаle komšije, dok je policijа uhаpsilа nаpаdаčа, koji će nаkon provedene kriminаlističke obrаde u toku dаnа biti predаt Okružnom tužilаštvu Bijeljinа nа dаlje postupаnje.

Pripаdnici kriminаlističke policije CJB Bijeljinа izvršili su uviđаj, tokom kojeg je pronаđenа puškа kojom je izvršeno ubistvo. Po nаlogu tužilаštvа biće izvršenа obdukcijа telа.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Gospode Boze.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Citiraj:
Bijeljina: Ubijen otac fudbalera Save Miloševića
Osamdesettrogodišnji Savo Milošević sinoć je u dvorištu porodične kuće u mjestu Glavičice u opštini Bijeljina ubio svog sina Stevu Miloševića (58), oca proslavljenog srpskog fudbalera Save Miloševića, saznaje Srna.Srna saznaje da je do ubistva došlo nakon svađe u dvorištu porodične kuće Milošević.Portparol Centra javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina Dragomir Perić izjavio je Srni da je sinoć oko 21.00 sati u mjestu Glavičice, opština Bijeljina, u dvorištu porodične kuće došlo do svađe između S.M. (83) i njegovog sina S.M. (58), nakon čega je otac otišao u kuću, uzeo pušku kratež M-48 i pucao u sina, koga je pogodio u predjelu grudi.On je dodao da je S. M. preminuo tokom transporta u bolnicu, koji su organizovale komšije, dok je policija uhapsila napadača, koji će nakon provedene kriminalističke obrade u toku dana biti predat Okružnom tužilaštvu Bijeljina na dalje postupanje.Pripadnici kriminalističke policije CJB Bijeljina izvršili su uviđaj, tokom kojeg je pronađena puška kojom je izvršeno ubistvo. Po nalogu tužilaštva bit će izvršena obdukcija tijela. ...

Još jedna porodičma tragedija.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pogledaj DVA posta iznad, ne strane nego posta

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Ipak nije ista vijest: na jednoj stoji bice, na drugoj biti ce.
Stvarno tragedija, nije mi jasno da je neko od 83 godine sposoban za takvo nesto. Ko zna oko cega su se sporili, ali deda sigurno nije bio pri cistoj svijesti i zdravom razumu.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Pa barem vijesti ovog tipa nisu nove, ili sin od 50 godina ubije oca od 80 ili otac od 80 ubije sina od 40.

Čudno je što se to desilo našem proslavljenom fudableru koji je i više nego dobro situiran.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A bogati ljudi se ne ubijaju :roll:

Tvoji postovi su cisto trolovanje, napises glupost da bi ljudi promenili pisanje na temi i raspravljali o nekoj gluposti koju si ti napisao

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 16:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Otkači...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
jbt pa moze li ista proci bez srba :lol:

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hron ... te%21.html
P.S. jest da nije crna ali je hronika

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To nije ništa novo da diplomate iz afričkih zemalja bave se nedozvoljenim radnjama. Prije par godina se tako "izgubio" ambasador jedne afričke države u Sarajevu.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Evo maloprije bio pozar, ovde u Rosuljama kod caffe Live-a... Zapalila se covjeku neka garaza i zamalo preslo na kucu, vatrogasci dosli tek nakon 20 minuta

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 13:07 
Tamo kuca do kuce, skoro zbijene jedna uz drugu...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ma nije garaza supa izgorila bjez sakal prepao si me to je moj sor morao sam se hvatati telefunkena i trositi impulse djab djaba

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zadatak i obaveza svakog forumaša jeste da slika vrući događaj i to proslijedi vamo.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 22:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0nOA0bqjyPk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Пуцали из BMW-а на возача форда јер их је претекао
Datum: 20.06.2011 21:00
Autor: Слободан Пухало

ДОБОЈ - Синиша Г. (30) из Осјечана код Добоја који се налазио на мјесту сувозача у BMW-у којим је управљао Драган М. (28) из Копривне код Модриче, осумњичен је да је пуцао из пиштоља према "форду" за чијим воланом је био Модричанин Драган В. (37), али, срећом, меци нису погодили ни возача ни аутомобил.

То се догодило након што је Драган В. "фордом" претекао BMW у недјељу нешто послије 19.30 часова на регионалном путу Добој - Модрича у мјесту Врањак код Добоја. Тада су из BMW-а одјекнули хици упућени према "форду" који није погођен.

Призор је подсјећао на добро режиране америчке криминалистичке филмове у којима су актери били млади момци, жељни брзине и истицања.

Хици су испаљени највјероватније због тога што их је возач "форда" претекао. Пуцњава је пријављена полицији.

- Оперативним радом полицијски службеници су убрзо идентификовали и лишили слободе лица која су се кретала у возилу марке BMW - саопштила је портпарол Центра јавне безбједности Добој Љерка Станимировић.

Незванично сазнајемо да је, осим Драгана М. и Синише Г., у BMW-у био и Дражен Т. (22) из Копривне код Модриче. Драган М. је управљао аутомобилом чији је власник његова мајка.

Од Синише Г. је током криминалистичке обраде одузет пиштољ за који посједује дозволу и два оквира са седам метака.

На лицу мјеста, према ријечима Љерке Станимировић, пронађене су чауре од испаљених метака.

Синиша Г., Драган М. и Дражен Т. су одраније познати полицији по насилничком понашању, тешким крађама и крађама.
Извјештај тужилаштву

Послије обављене криминалистичке обраде у добојској полицији, Синиша Г., Драган М. и Дражен Т. који су били у BMW-у су, уз сагласност дежурног тужиоца, пуштени на слободу.

Против њих биће поднесен извјештај Окружном тужилаштву у Добоју због кривичног дјела изазивања опште опасности.

Evo u kakvom mi zoloskom vrtu zivimo
citam ovo jutros i sve kontam nisam se razbudio pa ponovo citam
sinisa g. sklon kradjama teskim kradjama i nasilnickom ponasanju ima uredno pistolj i dozvolu za pistoj

o zivote hoce li ta 2012 da nas sjebe jednom za svagda

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
chils je napisao:
Evo u kakvom mi zoloskom vrtu zivimo
citam ovo jutros i sve kontam nisam se razbudio pa ponovo citam
sinisa g. sklon kradjama teskim kradjama i nasilnickom ponasanju ima uredno pistolj i dozvolu za pistoj

o zivote hoce li ta 2012 da nas sjebe jednom za svagda

Da se ovo bilo gdje drugo desilo, iznenadio bih se.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
I koje opasne face, voze od mame auto ...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2011, 11:28 
Seljacine...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 06:57 
http://www.glassrpske.com/vijest/6/hron ... 00-KM.html

БAЊAЛУКA - Млађи мушкарац ухапшен је јуче због сумње да је 16. јуна убио Момчила Грбића (35) из Бањалуке, потврдио је јуче "Гласу Српске" извор близак истрази.

Он је додао да је Грбић пронађен мртав јуче око подне у изнајмљеном стану у улици Радоја Домановића један, у бањалучком насељу Кочићев вијенац, а мотив убиства највјероватније је користољубље јер је неколико дана прије тога подигао кредит од 90.000 марака. Грбић је убијен ударцима вјероватно комадом дрвета.

- Полиција још утврђује све детаље око овог убиства и због тога не може јавности да саопшти име могућег убице. Несрећни Грбић посљедњи пут је виђен 16. јуна по дану, а сумња се да је највјероватније убијен то вече - истакао је поменути извор.

Полицији су станари из поменуте зграде пријавили да се у посљедње вријеме у згради почео осјећати јак смрад и да им је то сметало па су позвали полицајце.

- Јуче око подне дошла је полицијска патрола и ватрогасци који су обили стан и пронашли Грбићево тијело. Вјероватно да су ове високе температуре довеле до бржег распадања леша и ширења непријатног мириса. Само један сат посије проналаска леша, бањалучки инспектори ухапсили су могућег убицу који је приведен у службене просторије на даље испитивање - рекао је наш извор.

Он је додао да је Грбић убијен неком дебелом дрвеном граном, коју је полиција пронашла у стану. Међутим, нису сигурни да ли је убица ту грану донио са собом или је пронашао у стану па је послије свађе ударио несрећног Грбића.

Како се незванично сазнаје, Грбић је у том стану живио са дјевојком која је фризерка и она исто већ неколико дана није виђена.

- Само неколико дана прије него што је убијен, Грбић је подигао кредит у банци од 90.000 марака. Највјероватније је то учинио како би новац дао својој дјевојци, али се још не зна на шта је требало да потроши овај новац - испричао је наш извор.

Он је појаснио да је управо тај кредит мотив овог убиства, јер је дошло до сукоба око тога ко ће и како враћати тај кредит.

Комшије причају да Грбића познају као веселог момка који се често дружио са познаницима.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]