banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Manchester Utd
PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ostaće Gigs još godinu dana. Skols valjda više neće igrati. Ruku nasrce i vrijeme je da se oprosti. Unači treba čovjek u veznom redu da popuni te praznine. I volio bih da dodje još ejdan napadač, pogotovo ako ode Berbatov.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ja mislim da nam napadac nije toliko potreban kao sto je to neko u vezi. Od napadaca imamo Runija, Hernandeza kao udarne igle, u zamjeni Oven (ako ne ode), sa pozajmice se vraca mladi Dani Velbek, koji je ovu sezonu odradio solidno, a bio bi jos bolji da se nije povrijedio. Pored njega vraca se i Makeda, mada je moje misljenje da ovog momka treba prodati jer do sad nista nije pokazao osim onih slucajnih golova protiv Vile prije 2-3 sezone. A ne vjerujem ni da ce Berbatov otici, tako je nesto izjavio.
Jos tu ima par momaka iz omladinskog pogona koji mogu uskociti u kupovima i slicno. Dakle, moje misljenje da nam napadaci nisu iskljucivo potrebni pored svih koje imamo.

Ja najveci problem vidim u vezi, jer Skols nije kao sto je bio, a neko kao on u timu trenutno ne postoji. Treba neko ko zna uzeti loptu na sredini terena prenijeti je do napadaca, a da to izgleda kao sto je dr. Skols radio. Da ne strepimo da ce pogresno dodati, nesigurno djelovati (nesto poput Kerika u prvom dijelu ove sezone). Moje misljenje je da bi to mogao da bude Snajder koji je izjavio da nece nigdje iz Intera ove sezone, mada mislim da je to patka da se poveca sto vise cijena. A Ferguson je dobio navodno 160m za pojacanja, plus toga najavio tri zvucna imena od kojih je jedan vec gotovo izvjesno potpisao (De Gea).

Pored Snajdera ja bih doveo jos i Hulka iz Porta, covjek je zivotinja i ono je nevjerovatno kako je brz i prodoran. Zamislite kontru Runi - Hernandez - Hulk. Ja ne znam ko bi to mogao zaustaviti.

E sad jos jedna info. Navodno smo doveli ili veoma blizu dovodjenja Rafaela Varanea iz Lensa za 3m €. Momak ima 18 godina igra na poziciji zadnjeg veznog, a odlicno se snalazi i na mjestu stopera. Oko ovog transfera je Ferguson bio brzi od Vengera i ako se ta dva stara lisca otimaju oko nekoga onda mora da ima nesto u njemu. U svakom slucaju zalog za buducnost.

Pored ovog dovodjenja ja bih pustio niz vodu Bebea (koji je najzesci promasaj Fergusona), Evansa (BALVANCINA), Obertana (momak nije los, al' meni se sve cini da je ogranicen u glavi) i jos par "talenata" iz rezervi koji imaju po 24-25 god. a nisu uspjeli da se uguraju u prvi tim.

Moj tim za sledecu sezonu bi ovako nekako izgledao: (za igranje na domacem terenu, posto na strani Fergi slabo kad igra sa 2 napadaca)
De Gea
Rafael Rio Vidic Evra
Kerik(Flecer)
Snajder
Valensija Hulk (Nani umjesto jednog od njih kad se opameti pa prestane kopirati Ronalda, i naravno SER Gigs kad zagusti)
Runi Hernandez

Za gostovanja umjesto Hernandeza igraju i Flecer i Kerik...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 15:35 
Bič božji
Bič božji

Bilo bi dobro da dodje Snajder, mada sumnjam da će ga Inter pustiti. A Hulk bi bio nevidjeno pojačanje. Ne znam ima li tu ikakve šanse za nejgovo dovodjenje. Da li se nešto pričalo o tome?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dosta se o njemu i ranije spekulisalo. Sad je valjda otkupna klauzula podignuta visoko (cini mi se oko 150m), al vjerujem da je to samo da se zastite interesi kluba i da ce u slucaju konkretne ponude klub da ga pusti. Tandem Shrek - Hulk, kako dobro zvuci...
Ako bi dovodili napadace ja bih razmisljao samo o Edinsonu Kavaniu, kakva je to zvijer, uf!!!

Ako ne bi Snajdera uspjeli dovesti onda umjesto njega ili Van Der Varta, zasluzuje lik da igra u Ligi Prvaka, a vjerujem da su i njemu samom vece ambicije od Totenhema, ili Gurkufa iz Lyona (jest da je imao losu sezonu, al meni je od odlican igrac, a vjerujem da bi ga SAF napravio jos boljim).

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 18:07 
Bič božji
Bič božji

Svi ti igrači koje si nabrojao su dobri. Ako iko od njih dodje biće dobro, Vidiš taj Gurkuf bi možda bio dobro rješenje. Mislim da bi ga Lion pustio uz adekvanno obeštećenje.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ove godine se konkurencija pojacava vise nego ikad. Looseri su u uzlaznoj putanji, uz par pojacanja mogu biti veoma konkurentni sledece sezone.
Shiti isto tako, ako zamjene trenera i par igraca eto i njih da pretenduju na titulu. Celzi sa brdom para moze kako hoce. Arsenal ne vjerujem da moze nesto uraditi, najvise kao i ove sezone.
Vjerujem da je i SAF ovoga svijestan (sto je i sam izjavljivao dosta puta) i da ce reagovati pravovremeno, a i odavno nismo kupili neku zvijer od igraca...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 20:12 
Bič božji
Bič božji

Rekao je Sir da će dovesti najmanje tri igrača, tako da je vjerovatno svjestan da mu treba bolji tim iduće godine. A za ove pare koliko ima ne može kupiti levata, realno. Biće lud prelazni rok.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2011, 03:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Samo Pastore... On igra na mozak...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2011, 10:28 
Bič božji
Bič božji

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... om-zvezdom
Nadam se da je ovo istina. Dobar igrač.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Ево је слика
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... adnje-kose

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Na pomolu je prvi veci transfer, 16 funti. Navodno je Phill Jones na medicinskom i sprema se potpisati petogodisnji ugovor. Barem tako tvrde Sky i Goal.com.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 15:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To, samo Engleze... Ne mogu Nani, Anderson i sl. shvatiti veličinu kluba za koji igraju... Chicharito je dobar, al prva dobra ponuda iz Španije i on ode... Neće Južnoamerikanci da se muče s engleskom klimom, ako ima ista ili bolja ponuda za njih... Englez koji dođe u United, ostaje dok god to klub traži od njega...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 16:09 
Bič božji
Bič božji

Kakav je taj igrač? Ja ga ne poznajem nešto. Vjerovatno je dobar potencijal čim ga Ferguson hoće.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Sondri je napisao:
To, samo Engleze... Ne mogu Nani, Anderson i sl. shvatiti veličinu kluba za koji igraju... Chicharito je dobar, al prva dobra ponuda iz Španije i on ode... Neće Južnoamerikanci da se muče s engleskom klimom, ako ima ista ili bolja ponuda za njih... Englez koji dođe u United, ostaje dok god to klub traži od njega...

Realno, neće niko da se muči sa engleskom klimom, osim njih samih. Većina igrača će pod sličnim uslovima radije igrati u Španiji, nego na Ostrvu.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Kakav je taj igrač? Ja ga ne poznajem nešto. Vjerovatno je dobar potencijal čim ga Ferguson hoće.

19 godina, dolazi iz Blackburna, DC/DMC, kazu najveci engleski odbrambeni potencijal. Proricu mu Ferdinanda ili Terryja, kontaju da ce da nosi englesku odbranu u buducnosti... Eh sad, stari ce prvo malo da smanji medijsku ribu, pa ce da napravi od njega igrcinu za sezonu ili dvije. http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/06/08/2523308/blackburn-rovers-defender-phil-jones-having-medical-ahead-of-16m-

Navodno bi Evans mogao u Bolton za 7-8 funti, a Wes i Obertan u Southampton za mladog Ox-a. Za sad samo glasine.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 16:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Evans će na pozajmicu u Bolton vjerovatno...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 18:45 
Bič božji
Bič božji

I treba Evans otići, jer realno nema gdej igrati. Ako je taj takav potencijal, onda je dobro što je došao.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hehehe, evo nesto sto me razveselilo, napokon...

Citiraj:
Sunderland have wasted little time in attempting to bolster their squad in anticipation of Jordan Henderson's imminent departure after submitting a triple bid to Manchester United.

It is understood the Black Cats have tabled a joint offer amounting to in excess of £12million for defender Wes Brown, midfielder Darron Gibson and a third member of Sir Alex Ferguson's first-team squad.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 20:00 
Bič božji
Bič božji

Golman Mančester junajteda Tomaš Kuščak ponovo je pripretio upravi da će gledati da napusti klub ukoliko sledeće sezone ne bude prvi golman.
Kuščak je za Frans futbol rekao da je sasvim logično da posle odlaska Edvina Van Der Sara u penziju on bude taj koji će ga zameniti.
"Ako se to ne dogodi, biću primoran da odem", rekao je Kuščak.
Hahahahah kakav kralj. Pa ti ne možeš braniti ni za moju ulicu. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 02:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Samo da uhvatimo Handersona, treba podmladiti tim...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]