banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 21:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 970, 971, 972, 973, 974, 975, 976 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
vlakanje je napisao:
d.a. je napisao:
ма он је прошлост, не треба њега више ни помињати, није вриједан, нити нас је ишта задужио.

јесте,камату на позајмицу :evil3:

ма какав, они су дуг смањили са 10 милиона на 6 милиона КМ :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Treba već sada da se razmišlja u pravcu da se momci sa tog portala pošalju na pripreme sa fudbalerima na Zlatibor te da nas redovno izvještavaju sa priprema, a i da odrade snimke utakmica...

Ovo je pod moranje!Sto se mene tice nek se svaku stranicu citira.

Daj da se malo uozbiljimo.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ја сам то предлагао још на почетку прошле сезоне. Не знам како су Лешинари организовани и ко је тај ко ће бити представник навијача а било би добро да се направи неки списак ствари које ми симпатизери и навијачи сматрамо да се требају урадити, да то човјек лијепо предложи овима у управи, јер очигледно је да они сами неће ништа да покрену. Шоп, сезонске улазнице за запад, тај сајт да се да овим момцима, да им се да нека парица за ово све што раде, да иду са екипом на припреме да извјештавају...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Treba već sada da se razmišlja u pravcu da se momci sa tog portala pošalju na pripreme sa fudbalerima na Zlatibor te da nas redovno izvještavaju sa priprema, a i da odrade snimke utakmica...

...или их послати 3 пута у току припрема....нпр,сваких 5 дана,момке испоштовати за гориво и некакву дневницу да оду тамо и одраде ово што,свакако,одлично раде!!! све у свему то би било пар стотина КМ,а имали би одличан ефекат....

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
tatamata je napisao:

Ovo je pod moranje!Sto se mene tice nek se svaku stranicu citira.

Daj da se malo uozbiljimo.

Treba ispipati puls uprave po ovom pitanju, dal su voljni da to plate, ako nisu, ja lično predlažem da se mi organizujemo i da platimo to jedno mjesto za "izvještača", jer stvarno nema smisla da tamo zivkamo ljude i tražimo ko je igrao, kako je igrao i tome slične stvari...

EDIT: blagajnika već imamo... :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ако управа то није у стању да уради, треба их све отјерати.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
skypostman je napisao:
Ако управа то није у стању да уради, треба их све отјерати.

Neću da trčim unaprijed, rekao sam ako ne budu zainteresovani za to, onda da se izorganizujemo i da pomognemo u tom projektu...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 14:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
EDIT: blagajnika već imamo... :)

Javljam se na dužnost a o čemu se radi :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 14:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ako neko zna stvarne razloge odlaska Kopanje,Brane Jankovića,Šuputa,pa i Tegeltije nešto ranije,neka mi napiše na pp.
Ne da mi se gatati o razlozima,a nešto ne vjerujem u priču da su se odjednom svi naglo umorili i da odlaze iako je situacija sjajna.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 14:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2011, 20:41
skypostman je napisao:
Не знам како су Лешинари организовани и ко је тај ко ће бити представник навијача а било би добро да се направи неки списак ствари које ми симпатизери и навијачи сматрамо да се требају урадити, да то човјек лијепо предложи овима у управи, јер очигледно је да они сами неће ништа да покрену. Шоп, сезонске улазнице за запад, тај сајт да се да овим момцима, да им се да нека парица за ово све што раде, да иду са екипом на припреме да извјештавају...

...све то и много прије него је споменуто и овдје на форуму, и још много других добрих приједлога је и прошли пут предлагано...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Представљен нови тренер

Звездан Цветковић је данас званично потписао уговор на годину дана са нашим клубом у којем стоји опција продужетка сарадње на још годину, у случају да обе стране буду задовољне сарадњом.

Цветковић је на званичном представљању рекао да очекује добре резултате са Борцем у предстојећој сезони.

- Пројекат Борца који је шампион апсолутно задовољава моје амбиције, а верујем у успешну сарадњу. Имао сам неких понуда из друголигашких клубова у Хрватској, али сматрам да сам прерастао тај ниво и када је стигла понуда из Бањалуке оберучке сам је прихватио. Честитам Борцу на супериорно освојеној титули, погледао сам снимке свих утакмица из другог дела сезоне и видео како је Борац играо. Сматрам да је мало 37 голова које су Бањалучани постигли, али је исто тако импозантно да су примили свега 15 погодака. Сигурно је да ћемо у наредној сезони играти на победу у свакој утакмици, а у каквој формацији то ће да зависи и од противника. Наравно у квалификацијама за Лигу шампиона не можемо да играмо са три шпица, али у лиги БиХ ћемо форсирати офанзиван стил – рекао је Цветковић.

Цветковић ће у званичним утакмицама да дебитује за Борац у квалификацијама за Лигу шампиона у којима жели да избегне клуб у којем је провео највећи део играчке каријере, те био помоћни тренер, шеф стручног штаба, спортски директор и скаут.

- Никако не бих волео да се сретнемо са Динамом. Поред тога моје жеље су да избегнемо БАТЕ Борисов, Партизан и Викторију Плзен. Сматрам да имамо шанси против Марибора и Хелсинкија, а икао има одличан тим Розенборг је у великој кризи. Међутим, кога год да добијемо потрудићемо се да остваримо што бољи резултат.

Спортски директор клуба Дарко Љубојевић, изјавио је да очекују успешну сарадњу са Цветковићем.

- Сви знају да су наше амбиције високе и у наредној сезони, а мислим да смо довођењем Звездана Цветковића направили прави потез. Очекујемо да наредна година буде резултатски успешна рекао је Љубојевић и додао је да се тренутно воде разговори са играчима којима је истекао уговор.

Има десетак фудбалера којима уговори истичу овог љета и ми са некима већ разговарамо. Међу њима је и Дарко Малетић, већ смо причали на тему останка, али сви ви знате да он жели да направи још један уговор у иностранству. Исто тако имамо контакте са потенцијалним појачањима, а видећемо шта ће да се деси – рекао је Љубојевић.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

балкан je napisao:
skypostman je napisao:
Не знам како су Лешинари организовани и ко је тај ко ће бити представник навијача а било би добро да се направи неки списак ствари које ми симпатизери и навијачи сматрамо да се требају урадити, да то човјек лијепо предложи овима у управи, јер очигледно је да они сами неће ништа да покрену. Шоп, сезонске улазнице за запад, тај сајт да се да овим момцима, да им се да нека парица за ово све што раде, да иду са екипом на припреме да извјештавају...

...све то и много прије него је споменуто и овдје на форуму, и још много других добрих приједлога је и прошли пут предлагано...

Значи тотални аматеризам.

Ево ја се кандидујем за новог предсједника, као и сви прије мене обећавам да нећу ни марке уложити али гарантујем да ћу много боље обављати ту функцију него сви претходници заједно. Лако је са туђим парама располагати.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
lijepo zvuči to što cvetković smatra da smo dali malo golova,da će se igrati ofanzivni fudbal.na nama je da se nadamo da će riječi sprovesti u djelo.u svakom slučaju cvele,sretno i tebi i nama :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:

- Пројекат Борца који је шампион апсолутно задовољава моје амбиције, а верујем у успешну сарадњу. Имао сам неких понуда из друголигашких клубова у Хрватској, али сматрам да сам прерастао тај ниво и када је стигла понуда из Бањалуке оберучке сам је прихватио.

:roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
mene neki predosjecaj da cemo Partizan izvuci, iako to zaista ne bih volio. vise bih volio BATE B. nego Partizan najvise zbog grobara koji ce se nafurati do maximuma...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

meni lično je partizan poslednji na listi želja...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

blus je napisao:

Zbog cega ?

Mozda zato sto nebi mogao odluciti za koga da navijas 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Cosa Nostra je napisao:
blus je napisao:

Zbog cega ?

Mozda zato sto nebi mogao odluciti za koga da navijas 8)

kakve veze? :confused2:

ako neko ne zeli BATE Borisov sta onda? ne moze da se odluci za koga ce da navija?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

znao sam da ce se naći neko da ovako prokomentarise moj post.
zbog toga sto sam ga gledao nekoliko puta na gradskom,zbog toga sto je puno bolji od nas,zbog toga sto bi se sjatilo raznoraznih majmuna sa svih strana Republike Srpske da ga podrže...

Poslednji put menjao blus dana 09 Jun 2011, 15:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema razloga za takvo strahopostovanje prema Partizanu 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 970, 971, 972, 973, 974, 975, 976 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]