banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 05:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 969, 970, 971, 972, 973, 974, 975 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Jun 2011, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
U opticaju je dosta mogucih poajacanja nebi nista da iznosim sve ce se znati veoma brzo uglavnom uprava radi punom parom 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 10:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
јан_де je napisao:
Simpatizer je napisao:
neprovjerenog trenera.

Ја мислим да је ово проблем. Да ли је нама , шампионима, требао непровјерен тренер?
Још кад неко рече, да се за те паре могао довести Јовић, тек` онда сам прокључао...

Али `ајде, ко зна шта се иза брда ваља... вјероваћемо да је овако исправно....

Управо то. Ако је управа одлучила да доведе непровјереног стручњака у сезони кад излазимо у лигу шампиона и то нешто говори о раду управе. Ако се мисли у озбиљно радити у једном моменту се мора пресјећи и ризиковати, потписати вишегодишњи уговор са тренером и пустити човјека да ради, а не сваке пола године тражити замјену. Нема правих резултата без континуитета. Још увијек смо на аматерском нивоу што се тиче већине ствари, да се разумијемо направављен је огроман корак у односу на ситуацију од прије пар година, али гледано у поређењу са другим озбиљнијим и већим клубовима и даље изгледамо као аматери. Ова сезона ће бити преломна за већину тих ствари и видјећемо да ли ћемо постати озбиљнији.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 11:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Чланске карте за сезону 2011-2012!!!

Нова сезона ускоро почиње, не улазимо у њу без чланске карте! Осјећај припадности групи, помоћ групи, жеља и начин да се настави и унапрједи заједничка идеја настала 1987.год а која живи и данас, све то и много више од тога представља чланска карта!

Чланску карату за нову сезону можете извадити од 13.6.2011.год. Цијена чланске карте је 25 марака, а као и до сада, набављива је у просторијама нашег Удружења, понедјељком, сриједом и петком од 19-21 час.

Ово је добра ствар и за нас симпатизере... Изаће нас јетиније, а и помоћемо Лешинарима...

Мсм, претпостављам, да и ми можемо узети те кате, иако нисмо навијачи?

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Naravno ali koliko znam clanske samo vaze za Istok a kupovinom karte imate povlastice na svaku kupovinu rekvizita ili odlaska na gostovanje :wink:

Clanske se mogu uzeti do pocetka sezone 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 11:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Одлично, моје друштво и ја идемо само на исток...

Прошле године нисам купио чланску, и заје*ао сам се, ове године купујем сигурно...

Добро мени, а помогнем и навијаче... супер 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 11:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
малета је потписао на годину дана јер другачије он сам није хтјео. ту нико није крив,једноставно ситуација је била узми или остави.е сад,има ли ико храбрости да каже да није требало ни потписати!?мислим да то не би било у реду,јер човјек је био један од кључних играча на овом шампионском путу.
а опет сасвим је разумљиво и да сад оде,и опет ту нико неће бити крив јер је то сасвим нормалан слијед догађаја којем се нити један клуб не може одупријети.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 11:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Citiraj:

Нова сезона ускоро почиње, не улазимо у њу без чланске карте! Осјећај припадности групи, помоћ групи, жеља и начин да се настави и унапрједи заједничка идеја настала 1987.год а која живи и данас, све то и много више од тога представља чланска карта!

Чланску карату за нову сезону можете извадити од 13.6.2011.год. Цијена чланске карте је 25 марака, а као и до сада, набављива је у просторијама нашег Удружења, понедјељком, сриједом и петком од 19-21 час.

Ово је добра ствар и за нас симпатизере... Изаће нас јетиније, а и помоћемо Лешинарима...

чланску карту у удружењу може да купи свако,а осим погодности за навијаче(гостовања,маркетинг,сл) гарантован је бесплатан улазак на све првенствене и све куп утакмице ФКБ на источну трибину.
прошле године је исто тако за европске утакмице удружење резервисало улазнице за своје чланове у клубу,тако да није било потребе одлазити и резервисати карте појединачно 10 дана пред текму.
једноставно када је кренула продаја,само је требало отићи у удружење,и уз чланску карту,купити улазницу за утакмицу са Лозаном.
тако ће бити и ове године највјероватније.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 12:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma nemojte sad ici u krajnost...
Ima uprava gresaka , ali sa Maleticem nisu mogli potpisati drugaciji ugovor, u tom momentu je i to bilo premija...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
урадило се добрих ствари, али као што је скајпостман написао и даље смо на аматерском нивоу у милион ствари.
а прича се о европском Борцу.
европски смо реално само по томе што ћемо играти квалификације за ЛШ.

и нико не прокоментариса одакле одједном 10 милиона, кад прошле годие рекоше да је пуно пуно мање.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
vlakanje je napisao:
јан_де je napisao:
Citiraj:

чланску карту у удружењу може да купи свако,а осим погодности за навијаче(гостовања,маркетинг,сл) гарантован је бесплатан улазак на све првенствене и све куп утакмице ФКБ на источну трибину.
прошле године је исто тако за европске утакмице удружење резервисало улазнице за своје чланове у клубу,тако да није било потребе одлазити и резервисати карте појединачно 10 дана пред текму.
једноставно када је кренула продаја,само је требало отићи у удружење,и уз чланску карту,купити улазницу за утакмицу са Лозаном.
тако ће бити и ове године највјероватније.

ево да се и ја надовежем на све ово. немам рећи шта паметно нити ново, све је већ речено, али чланску дефинитивно треба узети. тако помажете Лешинаре, а и имате улаз на исток бесплатно са чланском. И не морате гањати карте пред утакмицу, поготово кад је неки дерби па фрка и гужва.
Углавном предности узимања чланске карте су вишеструке, како за навијаче тако и за симпатизере!

д.а. не знам шта бих рекао за те дугове. у раду управе нема баш пуно транспарентности па ми обични смртници можемо само нагађати

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 12:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Novi trener odrzao pres. Djeluje normalno,sad ostaje da vidimo sta ce. Nije bas bez iskustva,mada je pretezno radio po hrvatskim drugoligasima. Rekao da je gledao sve utakmice Borca iz proljecnog dijela sezone, vidio kakve igrace ima i da ce u saradnji sa Kliberom donijeti odluku o igrackom kadru.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 12:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Zna se kako se odrađuje privatizacija, dugove naduvaš, pa kada neko nešto kupi, ispada da se uvalio u probleme, oproban recept...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

па то ти је та прича, само чекам да видим хоће ли ико прокоментарисати.
или им је тај вид маркетинга ипак најјачи :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:07 
Bič božji
Bič božji

d.a. je napisao:
па то ти је та прича, само чекам да видим хоће ли ико прокоментарисати.
или им је тај вид маркетинга ипак најјачи :wink:

Pa primjeti si da skijaš kada priča sve je u fazonu: "ja, pa onda opet ja, pa još jednom ja, pa tri mjetsta prazna i onda opet ja"... Ne kažem da nije zaslužan, al brate, pretjeruje...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ма он је прошлост, не треба њега више ни помињати, није вриједан, нити нас је ишта задужио.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

d.a. je napisao:
ма он је прошлост, не треба њега више ни помињати, није вриједан, нити нас је ишта задужио.

јесте,камату на позајмицу :evil3:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ne zaboravite da je borcev navijac prije mjesec dva, mozda i malo vise, samo u jednom postu spomenuo da se pregovara sa nekim vecim sponzorom. Mozda i u tom grmu cuci zec.

Uglavnom, ocekujem da ce krenuti na bolje.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Питање за момке са борац-спорт, хоће ли бити снимак данашњег представљања тренера?

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:38 
Bič božji
Bič božji

Treba već sada da se razmišlja u pravcu da se momci sa tog portala pošalju na pripreme sa fudbalerima na Zlatibor te da nas redovno izvještavaju sa priprema, a i da odrade snimke utakmica...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
skypostman je napisao:
Питање за момке са борац-спорт, хоће ли бити снимак данашњег представљања тренера?

То се подразумијева 8)

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 969, 970, 971, 972, 973, 974, 975 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]