hercegovac27 je napisao:
Ali mi zaista ne ide u glavu kako smo mogli kod kuce izgubiti od Estonije! Nikako ne mogu shvatiti sta se kojeg mog dogodilo. Kada sam jucer jos cuo da su Farska Ostrva kod kuce dobila tu istu Estoniju rezultatom 2-0 bas sam popizdio. Ne mogu vjerovati od kakvih smo papaka izgubili a zatim igrali i nerijeseno.
Па ми смо познати у свијету као репрезентација која пише фудбалску историју. У Азербејџану су мислили законом забранити фудбал док нама нису узели 4 бода у двије утакмице

.
Малоприје прочитах један чланак на index.hr из кога издвајам,
Citiraj:
Kazna Uefe će stići u Srbiju, a trebala bi i u Austriju, Njemačku, Belgiju...
Na svojoj predizbornoj turneji Platini je prijetio Srbiji i Turskoj zbog njihovih navijača i te su tri zemlje stavljene "pod povećalo" Uefe. Pokazalo se opravdano, nakon što su srpski navijači na prijateljskoj utakmici s Australijom prošlog tjedna izvjesili transparente podrške Ratku Mladiću. Uefa je odlučila Srbe kazniti i zbog istih poruka među rumunjskim navijačima na kvalifikacijskoj utakmici protiv BiH, a nešto blažu novčanu kaznu platit će rumunjski savez. Zbog podrške navijača uhićenom srpskom generalu nedavno je kažnjen i banjalučki Borac.
Ovo je prilika da podsjetimo da su neredi navijača u reprezentativnom tjednu zabilježeni u Belgiji gdje je gostovala Turska i Austriji gdje su kaos napravili njemački navijači. Uz brojne ispade navijača širom Europe (Njemačka, Engleska, Škotska, Austrija, Belgija, Poljska, Rusija, Italija, Češka, Grčka, Cipar, Turska) u posljednjoj klupskoj sezoni treba još jednom postaviti pitanje zbog čega se Hrvatska i Srbija i dalje smatraju najvećim problemom.
Читав текст на
http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 56160.aspx