banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 08:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 964, 965, 966, 967, 968, 969, 970 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Jun 2011, 20:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
А јесте, сад сам се и ја сјетио.... :-?

Јбга, nice try...

Нек` се макар дјеца изиграју...

Мада ја сам чуо да Наприједу долази Партизан и да ће играти на Градском, па сам зато повезао са овим турниром....

Било синоћ на АТВ-у...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Uvalja ga Darko za Vartu,i to rutinski.Bas mi je drago zbog njega.Daj boze da produzi ugovor s nama.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 21:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
tatamata je napisao:
Uvalja ga Darko za Vartu,i to rutinski.Bas mi je drago zbog njega.Daj boze da produzi ugovor s nama.

Ovo je prvi put da mi je od srca drago sto je Bosna dala go'... :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Bravo za Maletu. Prvi i glavni zadatak Uprave je njegov ostanak!

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tesko,bar ja tako mislim.Moraju mu opasan ugovor ponuditi,jer momak vjerovatno ima puno inostranih ponuda,a realno gledajuci on vise nije toliko mlad,30 ljeta prekucava,ovo mu je zadnji voz da zaradi za ostatak zivota.Volio bi svim srcem da ostane,i neka se uprava dobro potrudi da ga zadrzi.Momak ima nogu,ali ima i srce lavlje.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da je tesko jeste, ali nama za novi iskorak trebaju igraci njegovog kalibra. Dakle, neka cicije zavuku ruku u dzep i odrade ovaj prelazni rok kako valja!

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Darko, ako citas ovo, u BiH su troskovi zivota nizi :) Ostani.

ps
Od protivnika bih volio Maribor, sto znaci da bi se moglo skoknut' na gostovanje.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Simpatizer je napisao:
Da je tesko jeste, ali nama za novi iskorak trebaju igraci njegovog kalibra. Dakle, neka cicije zavuku ruku u dzep i odrade ovaj prelazni rok kako valja!

завући ће руку у џео као што су и до сада завлачили... :)

Шлагер, СИмпатизер, зашто вас двојица не пишете на политици, било би занимљиво прочитати и ваше постове :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 23:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Hahahahahaha evo jedan post sa zelenog foruma:

"City nudi Borcu - Dzeku, Kolarova + 30 mill eura za Maletica"

:D :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
mislim da ce maletic otici iz borca. poslednja sansa u karijeri da ode ponovo u inostranstvo i uzme jos malo kesa.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 23:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Шлагер, СИмпатизер, зашто вас двојица не пишете на политици, било би занимљиво прочитати и ваше постове :D

Nemamo dozvolu,srecom! Toliko sam kivan na Srbiju ovih dana,ne toliko zbog hapsenja i izrucenja,vec zbog likovanja,prekidanja Drugog Dnevnika RTS da bi se direktno prenosilo sletanje aviona u Roterdam! :( , i naknadnog svrsavanja zbog Bramercovih pohvala,da bih sigurno tamo pokrenuo inicijativu da Republika Srpska u zajednickim organima BiH pokrene inicijativu za priznavanje nezavisnosti Kosova,kao i da se podrzi zahtjev onog Muftije iz Sandzaka za autonomijom!

Iz ovih mojih rijeci se jasno vidi da je bolje sto nemam pristup tamo i da je administratorima bolje da me drze dalje od te teme,ipak je moj krajni domet fudbal i Borac. Politika je za manje impulsivne od mene.
Inace,citavo vece sam u banani sto Darko Maletic nema bar jos pola godine ugovor sa nama jer bi to bio najveci transfer Borca u istoriji,bez obzira na 30 godina njegovih.Ovako ce otici za Dz :(

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 06:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E moj Schlageru,o tome ti ja govorim.Tako nam je i Vule otisao za sicu,a smatrali ga svi najboljim stoperom lige.Evo sad Maletic za 0 ode...Ja placem vec 3 godine,jer poklanjamo igrace.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 08:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Da bar Maleta hoce da potpise ugovor na 6 mjeseci (motiv - kval za LS),pa onda nek' ide ako vec mora :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 08:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Данас именовање новог тренера

Управни одбор Фудбалског клуба Борац данас ће именовати новог шефа стручног штаба Звјездана Цветковића, који ће наслиједити Владу Јагодића.

- Некадашњи фудбалер загребачког Динама и репрезентативац СФР Југославије водиће с клупе наш тим у сљедећој сезони. Први задатак имаће у квалификацијама за Лигу шампиона већ у јулу - истакао је директор "црвено-плавих" Радмило Шиповац.

Цветковић је у суботу боравио у Бањалуци и са челницима шампиона Премијер лиге БиХ постигао начелан договор, и данас би послије званичног именовања требало да потпише уговор са бањалучким премијерлигашем.

- Сједница Управног одбора заказана је за 11 часова, а послије тога у 13 часова у трофејној сали Градског стадиона биће одржана конференција за новинаре на којој ће званично бити представљен наш нови тренер Звјездан Цветковић. Сматрам да смо нашли квалитетно рјешење за насљедника Владе Јагодића - казао је први оперативац "црвено-плавих".

Прозивка играча за нову сезону биће извршена 16. јуна, а послије тродневних тестирања у Бањалуци експедиција шампиона БиХ у фудбалу отпутоваће највјероватније у Словенију на десетодневне припреме.

- Немамо много времена јер прве утакмице у квалификацијама за Лигу шампиона чекају нас 12. или 13. јула. С нестрпљењем очекујемо 20. јун и жријеб у Ниону за друго претколо најквалитетнијег клупског такмичења. Тада ћемо сазнати име ривала, а надамо се да ће нам спортска срећа бити наклоњена - казао је Шиповац.

Иза фудбалера Борца је најуспјешнија сезона у 85 година дугој историји клуба јер су поред шампионског звања у Премијер лиги БиХ освојили и Куп Републике Српске и трофеј намијењен побједнику Купа Бањалуке.

Уговори

Већини фудбалера Борца овог љета је истекао уговор са клубом и клупско руководство ће имати пуне руке посла у врелим данима пред наступе у квалификацијама за Лигу шампиона.

Како смо сазнали, нови уговори на основу одличних игара минулог прољећа биће понуђени Дарку Малетићу, Леониду Ћорићу, Милану Ступару и Бориславу Микићу.

(Глас Српске)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 08:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Znaci danas je ustolicenje, ima li kakvih najava u UO hoce li tu biti kakvih promjena?

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 10:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
skypostman je napisao:
Citiraj:

Управни одбор Фудбалског клуба Борац данас ће именовати новог шефа стручног штаба Звјездана Цветковића, који ће наслиједити Владу Јагодића.

- Некадашњи фудбалер загребачког Динама и репрезентативац СФР Југославије водиће с клупе наш тим у сљедећој сезони. Први задатак имаће у квалификацијама за Лигу шампиона већ у јулу - истакао је директор "црвено-плавих" Радмило Шиповац.

Цветковић је у суботу боравио у Бањалуци и са челницима шампиона Премијер лиге БиХ постигао начелан договор, и данас би послије званичног именовања требало да потпише уговор са бањалучким премијерлигашем.

- Сједница Управног одбора заказана је за 11 часова, а послије тога у 13 часова у трофејној сали Градског стадиона биће одржана конференција за новинаре на којој ће званично бити представљен наш нови тренер Звјездан Цветковић. Сматрам да смо нашли квалитетно рјешење за насљедника Владе Јагодића - казао је први оперативац "црвено-плавих".

Прозивка играча за нову сезону биће извршена 16. јуна, а послије тродневних тестирања у Бањалуци експедиција шампиона БиХ у фудбалу отпутоваће највјероватније у Словенију на десетодневне припреме.

- Немамо много времена јер прве утакмице у квалификацијама за Лигу шампиона чекају нас 12. или 13. јула. С нестрпљењем очекујемо 20. јун и жријеб у Ниону за друго претколо најквалитетнијег клупског такмичења. Тада ћемо сазнати име ривала, а надамо се да ће нам спортска срећа бити наклоњена - казао је Шиповац.

Иза фудбалера Борца је најуспјешнија сезона у 85 година дугој историји клуба јер су поред шампионског звања у Премијер лиги БиХ освојили и Куп Републике Српске и трофеј намијењен побједнику Купа Бањалуке.

Уговори

Већини фудбалера Борца овог љета је истекао уговор са клубом и клупско руководство ће имати пуне руке посла у врелим данима пред наступе у квалификацијама за Лигу шампиона.

Како смо сазнали, нови уговори на основу одличних игара минулог прољећа биће понуђени Дарку Малетићу, Леониду Ћорићу, Милану Ступару и Бориславу Микићу.

(Глас Српске)

овдје треба додати видаковића и беновића,јер ће и са њима да се обаве разговори о продужетку сарадње.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
prelazni rok je počeo uskoro treba očekivati neke igrače na gradskom stadionu 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
vlakanje je napisao:
skypostman je napisao:
Citiraj:

Уговори

(Глас Српске)

овдје треба додати видаковића и беновића,јер ће и са њима да се обаве разговори о продужетку сарадње.

sta ce biti sa Avdukom? zna li se ista?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 12:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Avduka ima ugovor i moze otici samo uz obestecenje

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa dobro, Avduka je pod ugovorom. Ako misle da dobiju dobre pare ovo ljeto je zadnja sansa, na zimu je to vec sica i cifra bi bila jadna.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 964, 965, 966, 967, 968, 969, 970 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]