banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 958, 959, 960, 961, 962, 963, 964 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Jun 2011, 17:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vlakanje previse branis upravu...
Nisu mu ponudili nikakav ugovor to je 100 posto tacno i nije mogao da bira vec mu je Sile rekao ides u reprezentaciju to ti je iskorak u karijeri. Tacku 2 si sam rekao...Naravno da moze voditi ni prvi ni posljednji koji ce voditi reprezentaciju i Borac, samo sto je to iskoristeno da se on otjera.
Sto se tice igraca i njihovog otvaranja sa nekima sam jos malo pa kucni prijatelj i znam od njih milion stvari, tako da me ne bi lagali posebno jer su mi govorili i mnogo vaznije stvari od povjerenja u Vladu. Pojedinci nisu cestitali ni Kup RS. Ja sam bez obzira na sve za domace trenere...
Inace raspravljati o protivnicima kad ne znamo kako ce Borac izgledati i ko ce uopste igrati je bespredmetno. Daj da vidimo kakav cemo tim imati a ne odokativno govoriti.
P.S. Gruzijci koje svi prizeljkujemo su prosli dva pretkola u Evropa ligi izbacili su slovacku Duklu dok su ispali od Karpata. Imaju budzet od osam miliona i dovode dva pojacanja.. Cisto da znamo koliko imaju oni najslabiji

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 18:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
E daleko smo mi još od evrope kada "najslabiji" tim kojeg priželjkujemo ima budžet 8 miliona. Mene isto živo zanima kakav ćemo tim sklopiti, ko ostaje i koja pojačanja će doći, mislim da je to mnogo važnije od toga koga ćemo dobiti za protivnika, koga god da dobijemo apsolutni smo autsajderi. Iskreno, volio bih bar jedno zvučno i atraktivno pojačanje, u sladu sa mogućnostima kluba, narvno da opravda statut pojačanja a ne da se ponaša ko da je neka zvijezda.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 18:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne treba naravno pretjerano mraciti, ne igraju samo pare. Ali samo sam ovo naveo kako bi ljudi shvatili sta je Liga sampiona i sta bi znacilo za grad prolazak samo jednog kola.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 18:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Колики буџет је имала Лозана ?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Zna li neko otprilike koliki je nas godisnji budzet ?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 18:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Cifra našeg budžeta je pod "STROGO POVJERLJIVO, DRŽAVNA TAJNA"!
Mislim da nije preko 1 milion, mada sve zavisi od Grada koliko nam da i ovi par spozora i ne vijerujem da je svake godine isto

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 18:39 
Veteran
Veteran

Рекорди Борцу донијели три трофеја

Борац је у сезони 2010/2011. Премијер лиге БиХ био заиста најбољи и сасвим заслужено је освојио титулу, уз неколико оборених рекорда који ће бити тешко достижни.

То се посебно односи на утакмице на гостовањима, гдје су Бањалучани освојили 28 бодова, уз осам побједа, четири ремија и три пораза, уз гол-разлику 12:6. Од када се игра заједничко такмичење у БиХ, ниједан премијерлигаш није направио такав скор и сакупио толико бодова на туђим теренима.

Осим тога, изабраници тренера Владе Јагодића су у све четири утакмице против сарајевских вјечитих ривала, Жељезничара и Сарајева, славили без примљеног поготка, што није мала ствар. То потврђује и сам стручњак Јагодић сљедећим ријечима:
- Без обзира колико се то некоме учинило нормално, нико до сада није на такав начин у сезони прошао са "Жељом" и Сарајевом. Ми с њима имамо велико ривалство и зато су резултати против Сарајлија од посебног значаја.

До сада су Бањалучани, у седам сезона такмичења у Премијер лиги БиХ, остварили 104 побједе, а стоту, јубиларну забиљежили су 23. априла ове године када су на Градском стадиону побиједили бановићку Будућност са 2:1.

- Иза нас је феноменална сезона и могу да кажем да нисам погријешио када сам зимус стигао у Борац из Рудар Приједора. Избор је био прави, а Борац је одлична дестинација за даљи напредак у мојој каријери. Срећан сам због трофејне сезоне и што сам уопште члан најсјајније генерације у 85 година дугој историји клуба - истакао је дефанзивац Борца Драгослав Стакић.
Занимљиво је да је Борац у 30 кола само једном постигао више од два гола, и то у петом колу против Славије код куће (4:1). Куриозитет је да ниједном Бањалучани су постигли три поготка, како у Премијер лиги БиХ, тако ни у Купу Републике Српске. У овом такмичењу су стигли до трофеја, а да резервни голман Синиша Марчетић ниједном није капитулирао. Једино су у Купу Бањалуке "црвено-плави" били ефикаснији јер су играли са нижеразредним ривалима, али ни у финалу с Лаушем нису више од два пута погодили гол противника.

- Иза нас је најуспјешнија сезона у клупској историји, освојили смо три трофеја, измакао нам је само Куп БиХ. Елиминисао нас је Жељезничар, али овај трофеј смо освојили у претходној сезони, тако да много не жалимо. Изборили смо историјски пласман у квалификације за Лигу шампиона и сада с великим нестрпљењем чекамо 20. јун и име противника - рекао је замјеник капитена Борца Борис Распудић.

Једино што нису успјели фудбалери Борца у минулој сезони јесте то да забиљеже двадесету побједу у једној сезони, што би такође био један од рекорда. У посљедњем колу то славље им је покварио требињски Леотар, одигравши на Градском стадиону неријешено, 2:2.
Освајањем четвртог трофеја у Купу Српске Бањалучани су постали рекордери у овом такмичењу, баш као и на нивоу града Бањалуке са седам круна.

Картони

Фудбалери Борца су у минулој сезони Премијер лиге БиХ зарадили 72 жута картона, а рекордер је замјеник капитена Борис Распудић, који је чак 13 пута јавно опоменут. Послије њега слиједе: Борислав Микић седам, Срђан Граховац, Стево Николић и Душко Стајић по пет, Немања Дамјановић, Бојан Пузигаћа, Душко Сакан и Милан Ступар по четири, Бојан Петрић три, Леонид Ћорић, Дарко Малетић, Дражен Међедовић, Перица Станчески, Вуле Тривуновић, Раде Вељовић и Драшко Жарић по два, Aсмир Aвдукић, Бранислав Крунић, Милан Муминовић и Немања Видаковић по један.
Бањалучани нису зарадили ниједан црвени картон.

Наступи

Дрес Борца у сезони 2010/11. облачило је 26 фудбалера, а све наступе и максимално вријеме проведено на првенственим утакмицама на терену има једино голман Aсмир Aвдукић. Он је бранио свих 30 мечева за бодове и међу стативама стајао 2.700 минута. Послије њега слиједе: Борис Распудић са 26 утакмица (2.250 минута), Душко Стајић 26 (1.807), Стево Николић 26 (1.914), Борислав Микић 24 (1.730), Срђан Граховац 24 (1.725), Милан Ступар 22 (1.723), Леонид Ћорић 21 (1.684), Дарко Малетић 21 (1.573), Вуле Тривуновић 15 (1.350), Бранислав Крунић 15 (1.350), Драгослав Стакић 14 (1.260), Немања Видаковић 14 (667), Перица Станчески 13 (904), Бојан Петрић 13 (796), Раде Вељовић 13 (662), Дражен Међедовић 13 (619), Бојан Пузигаћа 12 (1.080), Немања Дамјановић 11 (941), Душко Сакан 11 (673), Љубиша Вукеља 10 (673), Драшко Жарић 10 (624), Милан Муминовић 10 (532), Милан Срећо 10 (352), Вукашин Беновић 9 (584) и Синиша Дујаковић 2 (29). У игру нису улазили: Оливер Јандрић, Синиша Марчетић, Aлександар Петровић, Никола Лубурић, Марко Максимовић, Петар Кунић, Немања Продановић.

Стријелци

"Црвено-плави" су у шампионској сезони постигли 37 голова, а први стријелац клуба је Стево Николић са десет погодака. Даље слиједе: Дарко Малетић 6, Душко Стајић 3, Љубиша Вукеља, Бојан Пузигаћа, Немања Видаковић, Бранислав Крунић и Раде Вељовић по 2, Борислав Микић, Перица Станчески, Вуле Тривуновић, Милан Срећо, Срђан Граховац, Борис Распудић и Милан Ступар по један. Aутогол за Борац дао је Ренато (Широки Бријег).

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
nasborik je napisao:
Cifra našeg budžeta je pod "STROGO POVJERLJIVO, DRŽAVNA TAJNA"!
Mislim da nije preko 1 milion, mada sve zavisi od Grada koliko nam da i ovi par spozora i ne vijerujem da je svake godine isto

Ako je vjerovati Suputu oko 2 mliona KM, tako je izjavio neki dan na BEL-u, pisao sam ovdje o tome.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Brigate, mislim da je ovdje problem profesija koju obavljas. Nije mi jasno kako je moguce da ti imas dijametralno suprotne informacije od nekoliko nas. Vladu Jagodica u zadnja 3 mjeseca ocima nije moglo da vidi vise od pola prvog tima. Medjutim, postoji jedan dio ekipe koji bi kod Vlade igrao i bez noge (gluvo bilo), e taj dio ga je gotivio (ti si vjerovatno razgovarao sa ovim dijelom ekipe ) ali samo do trenutka dok im Vlado ne okrene ledja. Nazalost, Vlado je svojim postupcima i nezalaganjem za ekipu okrenuo svlacionicu protiv sebe, koja mu na kraju nije dala potrebnu podrsku.

Ono sto je takodje jasno je da je Vlado bez dvoumljenja prihvatio posao u FS BiH, pa se nakon toga nadao duploj stolici. Ozbiljno voditi ekipu i biti selektor to je moglo mozda u fudbalu prije 25 godina ali danas, cini mi se ne!
Vladi jedno veliko HVALA ali je covjek prosto pogubio konce i malo poletio. Zao mi je.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 06 Jun 2011, 19:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
2 miliona budzet.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:21 
Veteran
Veteran

Ако је већ отишао Владо, онда се надам да ће одмах отићи Жара, Џо и Марчетић...
Тако би се одмах "појачали" ...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
јан_де je napisao:
Ако је већ отишао Владо, онда се надам да ће одмах отићи Жара, Џо и Марчетић...
Тако би се одмах "појачали" ...

Тачно те те играче треба отјерати,отпустити,било шта нек иду само,мало се жара поправио али је још то преслабо!
Беновић ако се опорави биће добар !

Јел зна неко више инфо о Марку Максимовићу?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:27 
Veteran
Veteran

Promocija 9. juna

Zvjezdan Cvetković novi je šef Stručnog štaba Borca i na taj način pronađen je nasljednik Vlade Jagodića, koji je preuzeo brigu o mladoj reprezentaicji BiH, a svom bivšem klubu donio je titulu i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Novi kormilar svojevreneno je nosio dres zagrebačkog Dinama, kojeg je jedno vrijeme i trenirao, a iz bogate karijere treba istaći da je bio i reprezentativac nekadašnje velike Jugoslavije.

- Uprava je postigla definitivan dogovor sa Zvjezdanom Cvetkovićem, sada predstoji da se sve to potvrdi na narednoj sjednici najužeg klupskog rukovodstva, koja će biti održana 8. juna. Dan kasnije u Trofejnoj sali Gradskog stadiona biće obavljena promocija novog šefa Stručnog štaba - izjavio je Radmilo Šipovac, direktor Fudbalskog kluba Borac.

Za sada nije poznato da li će novi kormilar šampiona BiH dovesti igračka pojačanja iz Zagreba.

- Dobio je nekoliko CD-ova kako bi se upoznao o sadašnjem igračkom kadru. O nekim pojačanjima sa njim nije razgovarano, a na ovu temu sve bi moglo biti jasnije do prozivke, koja je zakazana za 16. juna - dodao je direktor banjolučkog premijerligaša.

Poslije prozivke ekipa će se kratko zadržati u Banjoj Luci, a do 20. juna trebalo bi da otputuje u Sloveniju, gdje je planirao da budu obavljene visinske pripreme.

- Do tada bi Cvetković trebalo da se upozna s ekipom, te da vidimo koja su nam pojačanja neophodna za nastup u Evropi, ali i za narednu sezonu Premijer lige, u koju želimo da uđemo još jači. Inače, fudbaleri će u Sloveniji provesti osam dana, do deset, kada će uslijediti povratak u Banju Luku - napomeno je Šipovac.

Saradnici

Za sada nije poznato ko će uz šefa Zvjezdana Cvetkovića biti u Stručnom štabu Borca. Do sada je to bio Slobodan Starčević i Radovan Gajić, a da li će oni ostati o tome će konačnu riječ dati novi kormilar premijerligaša s Gradskog stadiona.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Moze biti mada ne vjerujem bas u to. Znam da su pojedinci bili nezadovoljni ulogom u timu. Znam da mu ugovor nije bio ponudjen.
Vrati nekoliko stranica unazad i ja sam kritikovao Vladu za odredjene stvari u igri, cinjenicu da nije razgovarao sa ljudima ali da ga omalovazavaju i lazu nakon odlaska je stvarno bljak. To govori o njima vise nego o Vladi
P.S. Ovo mi je posljednji post o Vladi, on je svakako bivsi trener. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:37 
Veteran
Veteran

Brigate BL je napisao:
Moze biti mada ne vjerujem bas u to. Znam da su pojedinci bili nezadovoljni ulogom u timu. Znam da mu ugovor nije bio ponudjen.
Vrati nekoliko stranica unazad i ja sam kritikovao Vladu za odredjene stvari u igri, cinjenicu da nije razgovarao sa ljudima ali da ga omalovazavaju i lazu nakon odlaska je stvarno bljak.

Slazem se da ne treba omalovazavati bilo koga ali neke stvari se moraju reci. Pri tome ne mislim da uprava (cast pojedincima, poput covjeka sa mog avatara :) ) ima pravo bilo kome drzati moralne pridike ali, kao sto napisah, Vlado je nekim svojim postupcima sam sebi iskopao jamu. Uzdravlje.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma naravno nema ljutnje forum i sluzi za razmjenu misljenja...
Mene samo brine prica oko pojacanja.. Ako je vjerovati Sipovcu ceka se novi trener da se pocne posao

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Bice pojacanja,ucicemo jaci nego sto smo bili!Daj nam Dinamo,daj nam Dinamo,da se igramo! :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jedina dva tima za izbjegavanje su Dinamo i Partizan hehe

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:44 
Veteran
Veteran

Brigate BL je napisao:
ma naravno nema ljutnje forum i sluzi za razmjenu misljenja...
Mene samo brine prica oko pojacanja.. Ako je vjerovati Sipovcu ceka se novi trener da se pocne posao

Mislim da se ne trebamo plasiti za pojacanja. Kako cujem, a dobro cujem :D radi se punom parom. A Sipovac cesto koristi diplomatiju u svojim nastupima sto javnim sto privatnim. Ma Sile je Car.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2011, 19:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To mozemo zahvaliti covjeku sa tvoje slike... SRecom pa ima i neko normalan ko zna kako se pregovara...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 958, 959, 960, 961, 962, 963, 964 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]