Citiraj:
1. Лаж је да је Влади нуђено да бира између Борца и репрезентације. Да су понудили Владо би остао у Борцу то је сигурно, одбио би репрезентацију. Они нису уопште понудили никад Влади да потпише уговор иако су то обећали још у другом колу кад је преузео екипу.
ја кажем да је ово твоје дезинформација.
прво му је понуђено да преузме У21,што је одмах прихватио,тако да није имало смисла нудити му нови уговор у борцу.
Citiraj:
2. Лаж да је бивши тренер одговоран за недовођење Закарића. Ту је грешка Марића али и Фишера, да је стварно толико желио да доведе Горана он би то урадио. Људи који заступају њега и Гњатића су били три пута на Градском а он је био на службеном путу... Епилог знамо ...
грешка је под бр1 Марића,а онда и фишера,ту се слажемо!антологијска изјава од џимија :
шта ће ми бре,дете да ми игра....Citiraj:
3. Лаж је да селектор не може водити тим - Младе репрезентације играју у ФИФА терминима тако да Владо не би био са екипом три дана, значи итекако је могао водити екипу
лаж код кога??? то је став фк борац који је исправан!не треба да нас интересује став фсбх или неког трећег.
Citiraj:
4. Лаж је да су играчи против Владе - то ме највише интересовало. Питао сам готово све играче и ниједан ми није рекао да се бунио против тренера. Кажу да су појединци били некад незадовољни статусом у тим али да уопште нису били против тренера
не знам са ким си разговарао,али бићу мало и препотентан и рећи ћу ти да са ким год из екипе да сам разговарао,рекао ми је супротно.е сад,можда у тебе немају повјерења па нису хтјели да ти се "отворе",али знам још пар људи који су од истих тих играча чули ово што и ја знам.
Citiraj:
5. Након утакмице са Лаушом, нико момцима није пожелио сретан одмор изузев Владе и Клибера и то је управа
то није у реду,слажем се,али за многе од њих је сезона завршена послије леотара и радника.е да,гдје је био владо на финалу купа рс?
Citiraj:
6. Зашто уништавају домаће тренере! Два пута су Владу смијенили без ваљаног разлога, једном је платио Баја...
владу је први пут срушио шпица уз помоћ јањетовића да би угурао бају који знамо добро како се талио са родитељима дјеце са стране!!! тако да бају као моралну величину не треба спомињати.све се враћа све се плаћа!од неплаћених припрема по међугорју и сл....фуј фуј фуј....