banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 11:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 943, 944, 945, 946, 947, 948, 949 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Ne bih da prejudiciram,ali Curguz ce biti novi Dzimi Maric,e sad ako nam je to pametno onda u redu.Ok uprava hoce da promijeni trenera ,ali onda nek dovede nekog ko je bolji od njega,ali to puuuuno kosta,a mi nemamo para u trenutku kad ni igracima nije sve isplaceno mi da dovodimo nekog ko toliko kosta,to ne moze.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Наравно да ће бити. Шта ће нам неко ко је Борчевац, ко воли Борац, ко је професионалац, ко зна радити свој посао и успјева да га ради иако му се сви мјешају. Дајте нам неког старог, Ђориног другара, по могућности сенилног чисто да буде ту реда ради, а да би неко други могао успјешно да води наш клуб. Шта ће нам Владо, ионако му је све утакмице Копања купио, а ми сви који све то гледамо и ту смо сваку утакмицу смо уствари телад? Муууу! Тако нам и треба.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
skypostman je napisao:
Наравно да ће бити. Шта ће нам неко ко је Борчевац, ко воли Борац, ко је професионалац, ко зна радити свој посао и успјева да га ради иако му се сви мјешају. Дајте нам неког старог, Ђориног другара, по могућности сенилног чисто да буде ту реда ради, а да би неко други могао успјешно да води наш клуб. Шта ће нам Владо, ионако му је све утакмице Копања купио, а ми сви који све то гледамо и ту смо сваку утакмицу смо уствари телад? Муууу! Тако нам и треба.

nadao sam se da si nesto uspio procitati izmedju redova ali nazalost nisi :(

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Vlado je u jednom periodu sam sebi počeo da persira, izgubio je vezu sa igračima, ja stvarno mislim da je za NJEGA, najbolje u ovom trenutku da malo odmori od Borca... Zaista to mislim, a i sami znate da sam ginuo za njega da dođe na klupu, jer i da ostane, smjenjen bi bio nakon prvog kiksa...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka

lider je napisao:
Ne bih da prejudiciram,ali Curguz ce biti novi Dzimi Maric,e sad ako nam je to pametno onda u redu.Ok uprava hoce da promijeni trenera ,ali onda nek dovede nekog ko je bolji od njega,ali to puuuuno kosta,a mi nemamo para u trenutku kad ni igracima nije sve isplaceno mi da dovodimo nekog ko toliko kosta,to ne moze.

curguz nece biti trener borca

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:46 
Pripravnik
Pripravnik

RBA ali kakva je to poruka svim drugim trenerima koji bi trebali doci u Borac dodji,ako nam se ne svidis otjeracemo te,tjeramo strucnjake od sebe.U ovoj situaciji dobar trener puno kosta,a mi para nemamo!U ovoj situaciji dobar trener bi razmislio da li bi dosao u Borac jer ljudima je stalo do ugleda i oni ne zele da ih neko blati tjerajuci ih zato sto mu se neko ne svidja.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
veteran 1987 je napisao:

najzalosnije od svega je da su ljudi na ovom forumu do sada trebali da skontaju kome se moze vjerovati i cije informacije su bile tacne u 99,9% slucajeva. ocigledno nisu,ali to je vec njihov problem....

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Vlado je u jednom periodu sam sebi počeo da persira, izgubio je vezu sa igračima, ja stvarno mislim da je za NJEGA, najbolje u ovom trenutku da malo odmori od Borca... Zaista to mislim, a i sami znate da sam ginuo za njega da dođe na klupu, jer i da ostane, smjenjen bi bio nakon prvog kiksa...

Е видиш то није здраво, зашто би он то био смјењен након првог кикса? Па Марића смо тјерали пола године, милион пута је гори од Владе, зашто и Марић није након првог кикса летио, зашто стално шутамо своје људе, а туђе као поштујемо. Све док нам је тако, Борац ће бити мали клуб, а људи задужени за управљањем клуба аматери.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:48 
Pripravnik
Pripravnik

@ vetran vremena je ostalo skroz malo,a svakim danom je sve manje,tako da me ne bi cudil da u nekom ocaju dovedu Curguza ili nekog slicnog njemu.Najbolje bi bilo da se Vlado zadrzi tokom kvalifikacija,a onda za prvenstvo vidjeti sta i kako dalje.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
veteran 1987 je napisao:

najzalosnije od svega je da su ljudi na ovom forumu do sada trebali da skontaju kome se moze vjerovati i cije informacije su bile tacne u 99,9% slucajeva. ocigledno nisu,ali to je vec njihov problem....

Ма нема се ту шта контати, управа у орагнизационом, финансијском и маркетиншком смислу није направила никакав помак у односу на прошлу сезону. Ту сва прича завршава. Лако је млатити кад град и држава дају паре.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
skypostman je napisao:

Е видиш то није здраво, зашто би он то био смјењен након првог кикса? Па Марића смо тјерали пола године, милион пута је гори од Владе, зашто и Марић није након првог кикса летио, зашто стално шутамо своје људе, а туђе као поштујемо. Све док нам је тако, Борац ће бити мали клуб, а људи задужени за управљањем клуба аматери.

непристојно јесте,али на питање,допусти да ти ја одговорим питањем:
знаш ли какав је однос владе и играча?комуникација,поштовање итд.....није рба џаба реако да би нам требало нових 25 играча за идућу сезону у варијанти да владо остане...
очигледно је да не знају сви апсолутно све ствари(не кривим никога за то,наравно) и зато немојте бити толико искључиви.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka

lider je napisao:
@ vetran vremena je ostalo skroz malo,a svakim danom je sve manje,tako da me ne bi cudil da u nekom ocaju dovedu Curguza ili nekog slicnog njemu.Najbolje bi bilo da se Vlado zadrzi tokom kvalifikacija,a onda za prvenstvo vidjeti sta i kako dalje.

To za vrijeme je tacno ali postoje treneri koji nemaju ni minimum izgleda a jedan od njh je i Curguz,

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:55 
Bič božji
Bič božji

skypostman je napisao:

Marić je otjeran nakon poraza u PRVOM kolu, ja sam govorio da treba ranije da bude smijenjen jer nam je unazadio igru...

Znam zašto ti ovo govorim da nebi na klupi sastavio ni tri kola, vjeruj mi da nema veze sa tim šta o njemu misle ljudi koji vode klub, jednostavno je sam sebi uspio nekako namaketi omču oko vrata... Nemam pojma kako i zašto, ali eto tako je...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
рука руку мије.
постоје они који мало више раде и који ништа не раде ал` сви радо узимају свој %.
да сам ја један од оних који ради а члан сам те управе заказао бих прес конференцију, изашао пред новинаре и рекао, овај је узео оволико, онај онолико, овај урадио оно, овај ово.. да се већ једном ријеши то све.

овако стално неке приче, малверзације, подјела на добре и лоше, на наше и њихове а у принципу голокур*ина да будем прост.

сваки леват ће водит клуб кад ти град и држава дају паре.
ево, дајем главу да би онај рекреативо направио бољи посао од наше управе да добијају лове колико и борац!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
skypostman je napisao:

непристојно јесте,али на питање,допусти да ти ја одговорим питањем:
знаш ли какав је однос владе и играча?комуникација,поштовање итд.....није рба џаба реако да би нам требало нових 25 играча за идућу сезону у варијанти да владо остане...
очигледно је да не знају сви апсолутно све ствари(не кривим никога за то,наравно) и зато немојте бити толико искључиви.

Ма све то стоји. Али зашто нисмо постављали иста та питања за Марића, какав је његов однос био са играчима, ако је уопште имао односа због честих одлазака у Н. Сад? Не кажем је да је са Владом сјајно, али зашто се тако понашати према свом човјеку, а туђинца поштовати? Какви смо ми то људи онда? Иста ствар је и у играчком смислу, шта ће нам пропали таленти из Србије код нас на каљењу, а наша дјеца да сједе на клупи?

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 13:00 
Pripravnik
Pripravnik

Potpisujem Aleksandar.Ako su ljudi nek naprave konferenciju za novinare i kazu sta i kako i ko koliko radi.A ovako kad hinjski kazu,znate ima tu neko nesto radi ispod zita,onda mi ti ispadaju puno veca govna od tih koji rade ispod zita.To su onda obicni klimoglavci i beskicmenjaci.Mi sa ovog foruma bi puno bolje vodili klub od sadasnje uprave,sa ovim parama koje daju grad i drzava,povrh svega bili bi puno transparentiniji.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 13:02 
Bič božji
Bič božji

Jbg, nemam pojma ko je tebe naljutio, ali nije Marića niko dizao u oblake, i nije Marić na klupi proveodeset godina, nego sedam mjeseci, glas ili djelo igrača i mišljenje o njemu su oni pokazali na utakmici protiv Širokog, ako me razumiješ o čemu pričam... Oni trenere tjeraju na jedan drugačiji način, ali veoma djelotvoran... :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka

АЛЕКСАНДАР je napisao:
рука руку мије.
постоје они који мало више раде и који ништа не раде ал` сви радо узимају свој %.
да сам ја један од оних који ради а члан сам те управе заказао бих прес конференцију, изашао пред новинаре и рекао, овај је узео оволико, онај онолико, овај урадио оно, овај ово.. да се већ једном ријеши то све.

овако стално неке приче, малверзације, подјела на добре и лоше, на наше и њихове а у принципу голокур*ина да будем прост.

сваки леват ће водит клуб кад ти град и држава дају паре.
ево, дајем главу да би онај рекреативо направио бољи посао од наше управе да добијају лове колико и борац!

Joj Aleksandre u pravu si ali ima i druga strana koju vecina ovdje nece da vidi. Ukratko, mi obicni smrtnici nemozemo dobiti pare od drzave jer to moze izvuci neko JAK i politicki podoban jbg ali je tako i to je nuzno zlo, a da bi trebalo biti malo vise uvida javnosti u rad uprave trebalo bi

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 13:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

lider je napisao:
Potpisujem Aleksandar.Ako su ljudi nek naprave konferenciju za novinare i kazu sta i kako i ko koliko radi.A ovako kad hinjski kazu,znate ima tu neko nesto radi ispod zita,onda mi ti ispadaju puno veca govna od tih koji rade ispod zita.To su onda obicni klimoglavci i beskicmenjaci.Mi sa ovog foruma bi puno bolje vodili klub od sadasnje uprave,sa ovim parama koje daju grad i drzava,povrh svega bili bi puno transparentiniji.

Нису.

Ово друго је у потуности тачно.

Зорана Смилеског за тренера, ако Владо већ мора да иде!!! :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
то је готова прича и не треба је потезати поново.
нити новог тренера треба дочекати одмах са мачем над главом!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 943, 944, 945, 946, 947, 948, 949 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]