banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 942, 943, 944, 945, 946, 947, 948 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jun 2011, 08:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
сезона за памћење! 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 08:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Колумна: Је л' још идеш на оне утакмице?!

У овим данима спортског славља, сви ми Бањалучани уживамо у успјеху наших фудбалера, кошаркаша, рукометашица, атлетичарки. Са прољећем су дошли и тријумфи наших клубова, те смо опет показали да смо град спорта, без обзира на све тешкоће и подметања. Ипак, прије неколико дана сјетио сам се једног догађаја од прије пар година који ми се урезао у памћење.

Враћао сам се кући послије утакмице на Градском стадиону. Борац је у то вријеме "таворио" у Првој лиги Републике Српске. Игра је била за много нише рангове, посјета на стадиону катастрофална, тренер недостојан помена, а играчи још гори. Уопште, тих дана заинтересованост за Борац у Бањалуци била је веома мала, практично је само неколико стотина фанатика, мазохиста или како већ да назовем ту групу људи, посјећивала трибине Градског. Привела се тог поподнева утакмица крају, Борац је тешком муком савладао противника "европског реномеа", а већина гледалаца је једва дочекала крај мучења и вјероватно напустила стадион још једном се питајући: "Да ли је ово фудбал?!"

Ишао сам и ја тако кући, не размишљајући превише о поменутој утакмици јер би и при самој помисли глава почела да ме боли. Негдје на пола пута срећем другара којег нисам видио дуго времена. Иде уобичајен поздрав, загрљај, један другог питамо за здравље, породицу, питамо се да ли живимо и даље у истом граду јер се ријетко виђамо, кудимо један другог. Прича се развија, сјећамо се старих пријатеља, дружења, свих позитивних ствари, и у једном тренутку долази до кључне реченице због које сам и упамтио тај сусрет: "Је л' још идеш на оне утакмице?!"

Како је та реченица одјекнула тог тренутка у мојој глави. Осјећао сам како ми се читава сезона врти пред очима, свака утакмица, лоше игре, суморни чланци у новинама, тужбе, стална стрепња за судбину клуба, стадиона, помињање гашења, почињања од почетка... Све ми се окренуло, ја сам и даље гледао мог другара и по први пут у животу мислио сам рећи да више не идем на утакмице, да нисам дио тога, као да то никад није ни било дио мога живота... Ипак, тог тренутка почео је други филм да се врти пред мојим очима, слике славља, пуног стадиона, црвено-плаве Бањалуке, слике славне историје и времена кад нисам ни био на овом свијету или сам био веома мали, али сам о њему све знао, сваки дан бих о тој историји сазнао нешто више, читао исјечке из новина, гледао видео клипове на интернету, читао извјештаје... вријеме великог Борца! Због тога једноставно нисам могао рећи неистину, да више нисам дио тога, да не пратим нашег Борца јер је он пред бродоломом.

Другар је наставио, прескочио на другу тему, не схватајући какву је буру у мојој глави изазвало његово претходно питање. Наставили само причати о свакодневним стварима, а мени се тај дан урезао у сјећање. Сваког дана од тада надао сам се да ће се ствари промијенити, да ће опет доћи боље вријеме јер послије невремена дође сунце а тако је на срећу било и са нашим клубом. На свима нама је да се потрудимо да то сунце што дуже и јаче сија над Бањалуком и Борцем!

Сваки дан Борац!

(аутор: срцеБорца)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
На свима нама је да се потрудимо да то сунце што дуже и јаче сија над Бањалуком и Борцем!

морам још једном да похвалим момке са борац-спорт. свака част.
поента читавог овог текста јесте ово горе.
ако желимо да ово потраје морамо сви да уложимо себе!
некада је то притисак на управу, некада на град, некада је то притисак са трибина, некада позитивне реакције, маркетинг, анимирање Борчеваца.
нико од нас не жели да ово буде само краткотрајан бљесак. онда се сви морамо потрудити да то и не буде!
да Борчево сунце сија све јаче и јаче!

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 10:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Ako je vjerovati pabizu sa onog foruma, Curguz samo sto nije ustolicen :(

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nemojte ljudi ko Boga vas molim. Pa radije dajte sansu Bobi Starcevicu da nastavi kontinuitet rada nego dovoditi tog cobana. Nadam se da su to totalne dezinformacije i da se neko sali i sprda sa nama.

Pa taj je dobio otkaz i u Zvijezdi i u Modrici i u Laktasima i u Proleteru...taj covjek veze nema!

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Curguz je odavno bio prvi na listi zelja nase uprave.Elem hocu da zbacim ljagu sa dr Vlade,uprava je lijepo rekla da ako Vlado pokaze rezultate dobice visegodisnji ugovor i to prije kraja sezone,znaci NECE biti ostavljen na cjedilu.Uprava mu NIJE ponudila ugovor,uprkos izvanrednim rezultatima i samo je cekala da otjera Vladu i onda covjek prihvati sta mu se da,dakle njegova krivica je 0%.Hocu da ponovim jos jednom UPRAVA JE OTJERALA VLADU ! i svaka njihova izvlakusa mi je presmijesna i jos su mi smjesniji neki ovdje koji padaju na te izvlakuse.Hocu jos jedno da kazem,ovako bih i ja mogao voditi FK Borac i to puno bolje od ove uprave,pa ljudi moji oni dobijaju pare od grada i vlade,svojim radom nisu doveli nijednog velikog sponzora koji bi finansirao klub.Zagrabi pa raspolazi sa parama,pa to znaju i mala djeca.Sto se tice Kopanje,ponavljam puno bih bolje raspolagao sa narodnim parama da ih tako bratski dobijam iz budzeta kao on,ali bicu ipak kulturan i zahvalicu mu se ako je pomagao Borac u zadnje vrijeme iz dobrih namjera.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
da je Vlado otjeran to je činjenica...isto kao i to da će novi trener biti otjeran jer neće ništa napraviti i onda će biti Vlado pomagaj....dakle kad je muka gdje si Đuka

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:29 
Majstor
Majstor

najveća smijurija je podošenje izvještaja trenera upravi kluba....čovjek doveo ekipu do prve titule u istoriji...ne znam šta bi još mogao reći u izvještaju

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
SVE DOK U NASOJ UPRAVI SJEDE LOPOVI POPUT JANKOVICA, NECE BITI OZBILJNOG NAPRETKA!

Dzaba nama Vlado, kad je lopovcina kao Brane u upravi! A nije jedini. Stoka jedna.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:40 
Pripravnik
Pripravnik

Novi ugovor mu je obecan mnogo ranije nego sto je on prihvatio ovaj za mladu selekciju,a javna je tajna evo recu cu sad i to da mu je Kopanja nasao posao u mladoj reprezentaciji i rekao evo ti posao,bolje je to nego da te tjeramo.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:40 
Majstor
Majstor

pa normalna ekipa produžuje ugovor prije daleko isteka starog...šta je trebao..odbiti reprezentaciju pa ostati naulici

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:41 
Pripravnik
Pripravnik

"Ionako ti ja kupujem sve utakmice",informacije iz prve ruke.Vise ne znam.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
.

Poslednji put menjao vlakanje dana 03 Jun 2011, 12:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:52 
Majstor
Majstor

mislim da nećemo naći bolje trenera za trenutnu situaciju.....koliko je njemu bolje vidi se po njegovoj ogorčenosti

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
.

Poslednji put menjao vlakanje dana 03 Jun 2011, 12:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:54 
Pripravnik
Pripravnik

Apsolutno.Nek se jebu nisam ja to rekao!Ali i pored toga sto je to receno,ja ni na jednoj utakmici nisam vidio da je sudija navlacio za nas cak naprotiv,jedina utakmica na kojoj je sudija svirao u nasu korist je bila ona protiv Olimpica,tako da mislim da je ovo neki licni sukob Kopanje i Vlade i da je to samo izgovor da se covjek otjera,kao sto je otjeran i Baja,dakle zbog licnosti trpi klub ,a to se nikad ne smije desavati!
Sto se tice Vlade,da su mu ponudili ugovor Vlado bi ostao u FK Borac bez obzira na to koliko bi mu kasnije platili za U21 pitaj ga i sam pa ces vidjeti sta ce ti reci.On je tamo otisao da en bi ostao na ulici.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 11:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Е па "господине" Копања купуј и даље, дабода се накуповао. Све ћеш ти то наплатити добро, не бринем се ја за тебе.

УПРАВА НАПОЉЕ!!! Не интерсује ме ко је добар а ко није, ја вас све посматрам као тим, а као тим сте го курац! Шоп нисте у стању отворити, сезонске карте направити, прославу организовати, а сви паре знате млатити, мешетари једни и аматери. МАРШ ИЗ БОРЦА!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:03 
Majstor
Majstor

ko želi da vjeruje da je Vlado sretniju u rep nego u Borcu nek vjeruje.....ja teško

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
DANIJEL BL je napisao:
ko želi da vjeruje da je Vlado sretniju u rep nego u Borcu nek vjeruje.....ja teško

I da je ostao u Borcu, sledeće sezone ništa nebi uradio ili bi morao da dovede novih 25 igrača...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
stvarno bi trebali spustiti tenzije jer bice borca i poslije Vlade, istina je kao i obicno negdje izmadju 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 942, 943, 944, 945, 946, 947, 948 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]