banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 20:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 923, 924, 925, 926, 927, 928, 929 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
пуна подршка шлагеру за овај пост.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Ta proslava titule od pocetka lici na miting snsd...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ko osporava legitimitet RS?Oni koji su ratovali protiv nas, pa normalno.Pola klubova u hrvatskoj nosilo majice sa likom gotovine,a o navijacima da ne pricam.Najbolje da se stidim svog,ko voli nek izvoli, hvala bogu ima nas kojima nacionalnu svjest nije narusena.Kamo srece da docekam da svi igraci ponosno nosice majice sa likom generala,zasto da se stide svog,svoji smo na svome.Nazalost vlast je izdajnicka i u rs pa ce morati proteci mnogo vrbasa da se vrati izgubljeni ponos.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ravnogorac aj mani se politike, zaduzio je i narod generala, pa se zaslugom generala osporava legitimitet citave RS.
Organizuj protest za generala, ostavi se Borca.[/quote]

КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА ОВО НАПИСАТИ ?
остави се ти Борца !

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2009, 18:18
Tema je fk Borac,a ne Ratko Mladic ni Snsd!malo moderatori nek moderisu !

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
djole BFC je napisao:
Ta proslava titule od pocetka lici na miting snsd...

Наравно, па то је и више него очигледно!

Спортисти су требали прославити на свом стадиону са својим навијачима који ће претходно одгледати меч ... А ако треба у нешто уложити новац онда је то у мајице и подијелити навијачима на стадиону и онда ће се то носити, промовисати клуб и многи који их немају ће тражити да купе.

Не могу повјеровати да управу више занима прослава на Тргу него тренер, чека се наредна седмица за тренера. Као да је избор превилики па нам се никуда не жури ...

Колико видим у свему, тренер Рада је једино преостао као неко квалитетније рјешење. Хоћемо у ЛШ, хоћемо прођемо коло ал не би да се ​​трошимо око тренера, па не може тако. Управа нам је тешки хаос. Имам осјећај да многи чекају тих 300 000 од УЕФА па да се разилазе као у Модричи

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Имам осјећај да многи чекају тих 300 000 од УЕФА па да се разилазе као у Модричи

Ti si bar uvijek bio protiv kuknjave,koji ti je sad k ?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ljudi bice sve okej,samo opusteno,sta vam je... :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Schlager je napisao:
Citiraj:
Имам осјећај да многи чекају тих 300 000 од УЕФА па да се разилазе као у Модричи

Ti si bar uvijek bio protiv kuknjave,koji ti je sad k ?

Сад и мене треба извлачити из дубиозе, пун сам неке негативности. Ништа не иде по плану, рукометаши траже милион еврића а за тренера ћемо добити неку сељачину како је кренуло

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja mogu misliti kakva bi atmosfera bila na ovom forumu,da Borac ispada iz lige,kad je ovako,dan pred proslavu titule koja nas vodi u kvalifikacije u LS,i koja nam donosi brdo para.Al ajd,valjda sam ja mlad i glup,pa nista ne kontam. :-?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Alooooo bolan sta vam je da mi sutra ovjerimo Evropu i napravimo spektakl a o treneru cemo u narednim danima 8) AJ BORAC !!!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 13:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Сад и мене треба извлачити из дубиозе, пун сам неке негативности. Ништа не иде по плану, рукометаши траже милион еврића а за тренера ћемо добити неку сељачину како је кренуло

Kod mene baš nešto obrnuto.Nisam bio nikad veći optimista kad je Borčeva budućnost u pitanju,pa čak i kompletnog banjalučkog sporta,osim muške košarke koja je na duži vremenski period odselila 20 kilometara sjeverno :( .
Nadajmo se da neću tresnuti o zemlju sa silnim nadanjima :(

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 15:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rU9wIX3nTS0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 15:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Od fudbalera Borca traže da zbog Mladića odgode proslavu titule!

BANjALUKA - Organizacija porodica zarobljenih, poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske smatra da fudbaleri banjalučkog "Borca" treba da zbog hapšenja generala Ratka Mladića odgode za jesen proslavu osvajanja titule šampiona BiH na Trgu Krajine u Banjaluci, koja je najavljena za sutra.

Predsjednik Organizacije Nedeljko Mitrović smatra neprimjerenim da se u situaciji, kada je uhapšen general Mladić, koji je zaslužan za stvaranje Srpske, bilo šta slavi u Republici Srpskoj bez obzira na ostvareni sportski rezultat.

"Na taj način bi slavili BiH, zbog koje je više od 30 000 poginulih i nestalih u Srpskoj", rekao je Srni Mitrović.

Fudbaleri banjalučkog "Borca" pobijedili su 23. maja na gostovanju sarajevski "Željezničar" rezultatom 1:0 i kolo prije kraja prvenstva osigurali prvi naslov prvaka BiH. Na Trgu Krajine u Banjaluci za sutra je planirana proslava šampionske titule.

"Borac" će prethodno, od 17.00 časova, na Gradskom stadionu odigrati meč formalnosti protiv trebinjskog "Leotara". Igrači i rukovodstvo "Borca", kao i navijači i građani proslaviće istorijski uspjeh kluba osnovanog 4. jula 1926. godine.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 15:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Interesuje me da li i drugi klubovi slave titulu na trgovima,ako slave onda mozemo i mi,s tim da je po meni to obicna glupost.Na trgu ce biti ljudi koji nemaju veze sa Borcem i koji su tu dosli zbog besplatnih cevapa jer nas narod je gladan,ali bukvalno.Pravi borcevci ce slaviti,ustvari nece ni slaviti vec ce se hladne glave okrenuti obavezama i problemima koje nam slijede nisam za te nekakve euforije i slavlja,a posla imamo preko glave.Sto se tice Mladica pustite politiku,ovdje smo zbog Borca,ali reci cu jedno istorija ce pokazati sta i kako,ali vjerujte ako ziv doceka izricanje presude to je nas kraj,zato se mora herojski ubiti.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 15:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Interesuje me da li i drugi klubovi slave titulu na trgovima

Slave....recimo Sarajevo i Željezničar slave kod vječne vatre,ko poznaje Sarajevo zna gdje je to...U Modriči je takođe opštenarodno veselje bilo u cijelom gradu,Zrinjski takođe Thompson i kompanija....Nije trg problem,problem je tajming,uostalom pisao sam jutros o tome....

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 15:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Evo da se i ja oglasim kao neko ko nije navijač Borca ali mu je Borac i dalje drag.Treba otkazati proslavu i to iz jednog razloga.Pretvoriće se u miting podrške Mladiću,a onda će,imajući u vidu prethodna iskustva Srba i UEFA-e,zbog toga kazniti Borac.Nebitno što Borac neće imati veze sa tim.Sarajlije ima da se polome da izganjaju suspenziju Borca iz evro-takmničenja.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ako je vjerovati ovom Pabizu moguci trener nam je neki Makedonac koji je osvojio titulu prosle godine sa Renovom a sada je u reprezentaciji pomocni trener :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 16:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
град ће идиоти да поломе,ако ће да поломе,и у недељу кад је тај митинг подршке!
мислим да бањалука и бањалучани знају и могу достојанствено и да прославе успјехе борца,а и да искажу револт поводом ситуације око ђенерала.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sve se nesto uzjebalo dan pred utakmicu,evo i ovo vrijeme i kisa kao da najavljuje neko sranje.Ali ajde optimista sam,pa ne vjerujem da ce mi ista moci pokvariti slavlje sutrasnje.

Sutra lagano do stadiona,navijati za svoj Borac,pozdraviti nase heroje,popiti pivo,a za Trg...Ma na trg ne moram ni otici.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 923, 924, 925, 926, 927, 928, 929 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]