banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 18:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Maj 2011, 22:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Cosa Nostra je napisao:
Mojkovac,Lovcen,Nexe,Zagreb,Metalurg,Vardar,Zvezda,Partizan,Racbo,Bosna,Izvidjac i Tatran Presov :D
Dve nove vijesti :wink:
Najmanji budzet ekipa ce morati biti 1 miliona eura a druga vijest je dace sve dvorane morati imati podlogu kao u sto je u Ligi Sampiona sto garantuje jedan dobar rukomet 8)

Што гарантује да смо кур.ц попушили

Гдје да нађемо толике паре, и нису они једини спортски колектив. Спонзорски уговори преполовљени а Буџет града ће изгледа у ребаланс ако се настави слабије пуњење од предвиђеног а њима треба обезбиједити дупло више пара и подлогу. ОДАКЛЕ

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
не дупло више него 3 пута више од садашњег буџета.само не знам одакле

надам се да ће то бити ријешено

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2011, 01:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma to je smesno i preambiciozno... Klub ce se zaduziti i nece imati odakle da vrati, a sa tim parama moze izgurati jednu sezonu... Realno, od ovih klubova, Borac je mozda u nekoj sredini, ali ako ne bude velikih rezultata, nece biti ni para sledece godine... Mac sa dve ostrice :?

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Citiraj:
Остаје ударна шесторка

Рукометни клуб Борац m:tel задржаће костур екипе, која је у протеклој сезони освојила друго мјесто у Премијер лиги и Куп БиХ. Извор близак тиму из Господске улице тврди како је за сада извјесно да ће црвено-плави дрес у премијерном издању Регионалне лиге носити Марио Блажевић, Марко Панић, Иван Карачић, Станко Сабљић и Фахрудин Мелић, а близу продужетка сарадње је и Мирко Микић.

- Ова шесторка је практично основа овогодишњег тима и са њима је већ начелно договорена сарадња. Са преосталим рукометашима обављен је прелиминанирни разговори и у наредних десетак дана слиједе преговори око евентуалних нових уговора – истиче наш саговорник.

Позиција лијевог бека је највећа непознаница. Наиме, Даворину Прскалу је истекао уговор и са њим неће бити продужена сарадња, тако да је он већ напустио Бањалучане. Фарук Халилбеговић има неколико понуда за промјену средине, а као најозбиљнији кандидат помиње се сарајевска Босна. Међутим, Височанин још није одлучио шта ће урадити.

- Истина је да имам неколико опција, али у овом тренутку је неизвјесно гдје ћу играти наредне сезоне. Извјесно је да ћу прво разговарати да челницима Борца. Уколико пронађемо заједнички језик, нећу имати ништа против да останем. У супротном, одабраћу други средину – поручио је Халилбеговић.

На истој позицији игра и домаћа узданица Горан Гарић, који је ове сезоне добијао мању минутажу у односу на Халилбеговића и Прскала, а шеф струке Драган Марковић моћи ће да рачуна и на Игора Мандића, коме је истекла једногодишња позајмица у Приједору.

Гарићев останак је под знаком питања, а у истој ситуацији су и капитен Горан Малић, Владимир Врањеш, Горан Тркуља, Борис Пуцаревић, Пеђа Дејановић и Александар Међедовић, који је у новембру прошле године имао тешку повреду фибуле.

Директор вицешампиона БиХ Борис Ђого није желио да спекулише ко ће од поменутих играча остати у Борцу, али ни да открива ко би евентуално могао да буде појачање за Регионалну лигу.

- Са свим играчима смо у преговорима и све је још отворено. На ту тему за сада не могу ништа више да кажем. Са друге стране, не треба заборавити ни Алена Куленовића, који је прољећну полусезону провео на позајмици у Градачцу. Он има уговор, али и понуду шведског Савехофа, тако да треба да договоримо висину обештећења.

Сигурно је да ће црвено-плави дрес носити и талентовани Стефан Радуловић, Стефан Шубара, Филип Врањеш, Немања Безбрадица и Ђорђе Ћелић.

- Њих петорица су будућност Борца. Ријеч је о талентованим рукометашима, чије вријеме тек долази. Неки од њих су се већ доказали, а неки ћте то тек да ураде. Са њима ће бити продужена сарадња и они ће у наредним годинама бранити боје нашег клуба – закључио је Ђого.

Више пара за Регионалну лигу

Упоредо са стварањем тима, руководство Бањалучана интензивно ради и на организационим припремама за наступ у Регуионалној лиги. Према ријечима директора Бориса Ђоге, потребно је урадии много тога како би клуб спремно дочекао почетак новоформираног такмичења.

- У свакодневном смо контакту са агенцијом "Дигитал комуникације", која је надлежна за лигу. Много је нових детаља око саме организације утакмица, са само неки од њих су нова подлога и дигитални диплеји уз терен. Оно што је веома битно је да у ново такмичење уђемо финансијски спремни. Све екипе се појачавају, па морамо и ми. Припремили смо приједлоге за град и Владу, од којих очекујемо већу новчану помоћ – каже Ђого.

(Прес)

Ово ми је поправило дан,дефинитивно :D
Продужити уговор и са Миком и довести још 3-4 добра играча и имамо фину екипу за Регионалну лигу...
А зна се да је све могуће,кад је Борик пуно :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ако остане ова шесторка која се спомиње, уз 2-3 квалитетна појачања, нећемо се осрамотити. мада сад то за појачања је упитно и много зависи од финансија.
за сада лијепе вијести. надам се да ће тако бити и у будућности

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
jos kad bi halidbegovica zadrzali to bi bilo odlicno.
+ 2-3 kvalitetna igraca i bila bi to odlicna ekipa, bar za nase uslove.
vidjecemo ko ce dati pare za sledecu sezona i hoce li, na kraju krajeva, biti para.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Grad,Ministarstvo,sponzori prije svega mte-l da poveca svoje ulaganje,3 kvalitetna pojacanja,novi parket i uz pun Borik ne gine nam borba od 5 do 7 mjesta 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 23:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Борац враћа асове?

У Рукометном клубу Борац m:tel озбиљно се припремају за наступ у регионалној лиги, која почиње 10. септембра. Челници освајача Купа БиХ кренули су у преговоре са потенцијалним појачањима, а истовремено обављају и разговоре са играчима који су ове сезоне изнијели највећи терет у биткама на четири фронта.

Како сазнајемо, директор Борац m:tel-a Борис Ђого и шеф стручног штаба Драган Марковић већ су разговарали са четворицом изузетно квалитетних рукометаша и ако успију да их доведу, "црвено-плави" ће наредне сезоне имати заиста респектабилан тим. Ријеч је о бившим Борчевим играчима Срђану Тривунџи, Бојану Љубишићу, Браниславу Обрадовићу и Игору Рађеновићу. Такође, из Приједора стиже млади Игор Мандић, који је још прошле године потписао за Борац m:tel.

- Истина је, разговарао сам са Ђогом око повратка у Борац - каже сјајни голман Бојан Љубишић, који је претходне три сезоне бранио за Црвену звезду.

Љубишић не крије да би волио поново да заигра у свом граду.

- Дијете сам Борца и нормално је да бих био најсрећнији када бих поново стао на гол матичног клуба. Видјећемо шта ће од свега бити, али надам се да ћемо пронаћи заједнички језик и да ћу се вратити у Бањалуку након шест година проведених у Португалу, Француској, Хрватској и Србији. Најважније је да постоји обострана жеља за сарадњом - нагласио је Љубишић, који у џепу већ има понуде Партизана и Вардара.

И некадашњи капитен "црвено-плавих", те један од најбољих послијератних средњих бекова у Бањалуци, Срђан Тривунџа, не крије да је било контаката са Борцем.

- Причали смо и очекујем да ћу у наредних неколико дана дефинитивно знати на чему сам. Борац је мој клуб и не треба посебно наглашавати колико би ми значио повратак у Бањалуку. Исто тако, чуо сам ко би, такође, могао да обуче црвено-плави дрес тако да сам сада још више загријан да се трећи пут вратим у свој град и са Борцем заиграм у регионалној лиги - истакао је популарни Трива, који је претходних година знање и искуство стицао по Словенији, Шпанији и Србији.

Игор Рађеновић, син славног Борчевог аса Здравка, требало је да појача конкренцију на позицији лијевог бека.

- Тренирао сам скоро цијелу полусезону са играчима Борца и добро познајем све прилике у клубу. Наравно да не бих имао ништа против повратка и у наредним данима све ће бити јасније - каже Рађеновић, бивши члан Синтелона, Алкобендаса, Мадеире, Босна БХ Гаса, Конверсана, Италгест Касарана, Инсбрука, Винтертура...

Бранислав Обрадовић, сјајни десни бек, провео је полусезону у једном од најбољих европских клубова, Монпељеу, па о његовим играчима квалитетима не треба трошити ријечи.

- Било би лијепо када бих успио да се договорим са Борцем. Регионална лига је изазов за све играче, па тако и за мене - рекао је Обрадовић.

На мети Бањалучана налазио се и бивши члан Босна БХ гаса, Душко Челица, али он ће каријеру наставити у Уједињеним Арапским Емиратима.

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Ово не звучи наивно...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 23:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ovu su stvarno dobri igrači. Sjećam se kad su igrali kod nas prije. Posebno sam gotivio ovog Trivundžu, a i Ljubišić je prespreman golman. Obradović je baš dobar šuter i to desni bek, taman što nam treba.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 08:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Uh al ce biti dobrog rukometa, ne mogu docekati. Nadam se da ove price o igracima nisu novinarske izmisljotine, ali valjda i uprava zna da sa sadasnjim timom ne moze puno toga u RL

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

И ја се такође надам да прича око ових појачања неће остати само на папиру. уз очување кључних играча и довођење ових појачања Борац би имао баш солидну екипу.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 10:55 
Veteran
Veteran

Преименујте и ову тему у РК Борац, нема потребе да се отвара нова тема за наредну сезону...
Нек` све буде на једном мјесту...

Хвала...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Trivundza i Borac = novi serijal Marisol u dvorani Borik :D

inace opako sve to igleda, otjerace ljude sa fudbala ako naprave ekipu kao sto najavljuju!

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:12 
Bič božji
Bič božji

Ako dodju ovi, onda je stvarno ekipa prava. Možda samo još jedan pivot da dodje.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Их кад би једноруки Сабљић набио једно 10 кила масе био би одличан пивот :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:39 
Bič božji
Bič božji

Dobar je i sad "Jednoruki Džek" :D, ali trebao bi nam još jedan kvalitetan pivot da se može izvući cijela sezona.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:39 
Veteran
Veteran

Шајин je napisao:

Шаја, мораш му одати тајну како да набаси мало масе..
Јер - МАСА ЈЕ МАМА.... :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Шајин je napisao:

Шаја, мораш му одати тајну како да набаси мало масе..
Јер - МАСА ЈЕ МАМА.... :D

:lol:
Мој савјет за њга би био:
пиво за масу, ракија за дефиницију. ја сам у задње вријеме набио превише масе, па се сад дефинишем :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 12:49 
Veteran
Veteran

Сутра у Београду жријеб за регионалну лигу...
На данашњем састанку многи клубови ће тражити да играју у својим дворанама, иако немју капацитет 3 000+ сједећих мјеста и немају тарафлекс...
Једноставно, клубови немају пара за то у првој сезони...

Женски РК Борац вјероватно одустаје од такмичења у купу ЕХФ, уколико се не пронађу средства...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Za nas to takmicenje ne bi imalo nikakvog smisla ako se ne bi igralo u Boriku,bar po mom misljenju :D
I obavezno prodavati ulaznice sledece godine,po 2-3 KM ali da se i od toga nesto zaradi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]